Aš padedu į spintos lentynas, ar komodą.
Kol dar kvepia. : )
as tai nekaupiu tusciu buteliuku, ismetu... na nebent kamstuka ar purkstuka pritaikau kitam buteliukui, jei bunu pametus...
Aš seniau buteliukus kaupdavau, nes esu labai jautri kvapams ir net seniausiai turėtų kvepalų kvapas primindavo vis kažką. Tačiau neseniai padariau tvarką ir išmečiau viską, nes ir taip viską kaupiu, gaila vietos.
QUOTE(~Lily @ 2009 03 18, 16:45)
as taip pat, kol kvepia kandis atbaido ir rubelius malonu isstraukti truputi kvepiancius... o po ismetu, kam man jie reikalingi tusti
Duodu dukrai zaist
Kolekcionuoju, Kaune mielai keisciau tuscius buteliukus, pvz. i sokokada
As pasilieku tik tuos, kuriu kvapai primena kazka svarbaus ... pvz tuos, kuriais kvepinaus per vestuves, ar kai laukiaus sunaus ir panasiai... daznaiusiai palieku truputi kvepalu, visko neispurskiu, kad galeciau pauostyti kaip valau dulkes nuo ju
Na gaila man juos išmesti kad labai jau gražūs jie. Tai kol dukra būdavo maža tai duodavau jai žaisti, dabar jau didesnė nebereikia jai. Tai vis kažkaip ranka nekyla išmesti, galvoju nors dėl kvapo pasilikti.
Kai tik pabaigiu, is karto metu i siuksliu deze. Kam man tusti buteliukai, jei turiu pakankamai pilnu buteliuku?
as ismetu, ir is karto tada zinau kad jau galiu kuom nors kitu kvepintis
As tuscius butuliukus dedu prie rubu spintoje, prie patalynes...