Įkraunama...
Įkraunama...

Tušti kvepalų buteliukai

Apklausa: ismesti ar pasilikti (431 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O aš pripratau pasilikti tuščius kvapnius butelaičius.. ax.gif Laikau juos spintoje prie rūbų, patalynės ir rankšluosčių- taip jie dar kurį laiką skleisdami aromatą pakvėpiną ir skalbinius. Kol kas ta tuščia tara manęs neapkrauna- netgi džiugina savotiškai blush2.gif Kai daug prisikaups, seniausius ar neįmantriausius buteliukus pramėtysiu. Gaila, kad namie neturiu jokios atviros lentynėlės, kur galėčiau susitatyti savo kolekciją tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 06 spalio 2008 - 08:18
ismetu smile.gif
Atsakyti
ismetu, bet pasilieku megstamiausiu kvepalu tuscia buteliuka ir dedu i stalciu su pizamomis ir apatiniu trikotazu- visada tas pats aromatas wub.gif
Atsakyti
Renku tam, kad atsiminciau kokius turejau, ta atvejuj jeigu gal uzsinoreciau vel bigsmile.gif
Atsakyti
Kišu į spintą prie skalbinių biggrin.gif
Po kurio laiko, niekuo neypatingi -keliauja į konteinerį 4u.gif
Atsakyti
Visada ismetu, o dezute tai ta pacia diena nusipirkusi naujus kvepalus, na bent jau kol neprisijungiau i SM, dabar kartis dezute palaikau jei kvapas ne itin patinka, tai pardavimo atveju kazkaip patikimiau atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
Kai kada nors išpurkšiu visą buteliuką - mesiu lauk biggrin.gif

QUOTE(ievakajus @ 2008 10 17, 14:33)
kazkaip patikimiau atrodo. bigsmile.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 10 17, 15:05)

čia geras buvo thumbup.gif lotuliukas.gif aš irgi svajoju apie tokį dalyką lotuliukas.gif
Atsakyti
renku gražius rolleyes.gif
Atsakyti
metu lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 10 17, 15:05)
blink.gif

QUOTE(Gervela @ 2008 10 17, 15:07)
čia geras buvo thumbup.gif  lotuliukas.gif aš irgi svajoju apie tokį dalyką lotuliukas.gif

Neisivaizduoju kaip neiseina ispurkst kvepalu iki galo schmoll.gif ,mb sako,kad as juos turbut geriu,kad jie taip greit dingsta lotuliukas.gif
O siaip labai nemegstu bardako lentynose(ir kitur),tai jei leika labai nedaug stengiuos greiciau ispurkst ,kad nesimetytu pustusciai buteliukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2008 10 19, 16:14)
Neisivaizduoju kaip neiseina ispurkst kvepalu iki galo schmoll.gif ,mb sako,kad as juos turbut geriu,kad jie taip greit dingsta  lotuliukas.gif
O siaip labai nemegstu bardako lentynose(ir kitur),tai jei leika labai nedaug stengiuos greiciau ispurkst ,kad nesimetytu pustusciai buteliukai  doh.gif

Išeit išeitų, bet jei kvepalai reti ir brangūs, taip aš asmeniškai stengiuosi taupyti net ir paskutinį lašelį rolleyes.gif
Atsakyti