Įkraunama...
Įkraunama...

Tušti kvepalų buteliukai

Apklausa: ismesti ar pasilikti (431 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Melitta @ 2011 04 10, 16:18)
Pradėjau kaupt po to, kai "Sarma" kartą metuose pradėjo daryt tokias akcijas, kad už tuščią buteliuką, galima nusipirkt naujų kvepalų su nuolaida  biggrin.gif

O kažin kam jiems tie buteliukai? biggrin.gif
O jei į temą, tai gražių buteliukų, ir ypač nuo labai patinkančių kvepalų, nemetu. Bet tokių vienetai, kitus šveičiu lauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 11 balandžio 2011 - 02:19
Ieškau tuščio buteliuko-spray'jaus. bet reikia visiškai naujo, kad nebūtų prisigėręs kokio kito kvapo.
gal kas matėt kur būna tokių pirkti?
Atsakyti
Man tai gaila ismesti, laikau laikau, uostau vis mylima kvapeli , o jau kai issikvepia-ismetu ax.gif
Atsakyti
gal tik paauglysteje esu turejusi tusciu kvepalu buteliuku. tada buvo grazu lotuliukas.gif dabar nematau reikalo ju laikyti ;/ net jei buteliukas originalus - anokia tai puosmena ax.gif vieta tik uzimtu
Atsakyti
Kai ką pasilieku iš savų, bet daug atiduodu ar tiesiog išmetu. Iš svetimų "priglobiu", jei kas atiduoda įdomesnės formos ar retesnį tiesiog originalumo kriterijų patyrinėjimui bei susipažinimui su kvapu. Tačiau tokių priimu nedaug ax.gif Taigi tokio gėrio nei kaupiu, nei nekaupiu, nes įvairiai pasitaiko. Nežinau net kaip žymėt. Manau iki generalinės tvarkos, o tada bus matyt. Dar aš mėgstu prikaišiot pasibaigusių kvepalų flakonų į žieminių drabužių kišenes, kad kandys nesiveistų biggrin.gif Be to, drabužiai "prisirenka" kvepalų likučio kvapo ir tai nėra blogai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 02 rugsėjo 2011 - 21:38
Ismetu, kai kuriuos pasilieku rolleyes.gif
Atsakyti
visad ismetu unsure.gif
Atsakyti
As taip pat ismetu, tiesiog nematau reikalo kaupti
Atsakyti
o vat as del vieno buteliuko gailiuosi - vestuviu kvepaliukai baigesi, o galejau gi prsiminimui palikti bent buteliuka biggrin.gif
Atsakyti
svarbu vestuves prisimenat, ką jau čia tas buteliukas smile.gif
Atsakyti
Ismetu , o idomesnius buteliukus atiduodu pazistamai , nes ji juos kolekcionuoja smile.gif
Atsakyti
Aš išmetu blush2.gif žadu pasilikti tik j'adore miniuko tuščią buteliuką, nes jis man mielas toks smile.gif O šiaip nekolekcionuoju, nemėgstu "apaugt nereikalingais daiktais"
Atsakyti