Įkraunama...
Įkraunama...

Tušti kvepalų buteliukai

Apklausa: ismesti ar pasilikti (431 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(daivameil @ 2011 09 02, 22:37)
Kai ką pasilieku iš savų, bet daug atiduodu ar tiesiog išmetu. Iš svetimų "priglobiu", jei kas atiduoda įdomesnės formos ar retesnį tiesiog originalumo kriterijų patyrinėjimui  bei susipažinimui su kvapu. Tačiau tokių priimu nedaug  ax.gif Taigi tokio gėrio nei kaupiu, nei nekaupiu, nes įvairiai pasitaiko. Nežinau net kaip žymėt. Manau iki generalinės tvarkos, o tada bus matyt. Dar aš mėgstu prikaišiot pasibaigusių kvepalų flakonų į žieminių drabužių kišenes, kad kandys nesiveistų  biggrin.gif Be to, drabužiai "prisirenka" kvepalų likučio kvapo ir tai nėra blogai...

Nors balsavau, kad išmetu, bet dabar spintoje guli keletas tuščių buteliukų, neseniai pabaigtų. Ir tikrai jaučiasi kvapas, kiekviena lentyna vis kitaip kvepia smile.gif Nors čia savaitėlei kokiai, manyčiau, vėliau mesiu lauk.
O gal kas nors renka, galėčiau atiduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 09 11, 10:30)
pas mane kaip kada - buvo kvepalų, kurių nesunaudodavau iki pabaigos ir atiduodavau mamai - tai nežinau kaip ji po to pasielgdavo su jais. O tuos, kuriuos pati pabaigiu - pasilieku ax.gif  4u.gif

Isties labai geras sprendimas yra atiduoti mamai, nes:
1. Mamai padarai maza dovanele (nes jos ne visada linkusios leisti pinigelius naujiems parfumams);
2. Padarai vietos naujiems kvepalams thumbup.gif ;
3. Neskauda galvos kai reikia ismest, nes tai jau ne tavo rupestis cool.gif .
O kai yra ne viena mama, o dar vyro mama.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jnk @ 2011 10 07, 20:33)
Isties labai geras sprendimas yra atiduoti mamai...

gal kai kuriems tai butu sprendimas... mano mama dievina Mexx Woman ir i juos panasius kvepalus, o as YSL Elle, Chopard Wish ir pan. skirtingi skoniai.
o i tema - kartojamu kvepalu tusti buteliukai keiciami pilnais, o visi kiti iskeliauja su stiklo tara.
Atsakyti
Isvezu i soda, ten graziai stovi blush2.gif
Atsakyti

i 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"
Atsakyti
pasilieku. kol kas laikau palėpėje, senos komodos stalčiuje. kartais pakiloju, kvapą, jei išlikęs, prisimenu.
Atsakyti
Ismetu smile.gif
Atsakyti
Į temą - dažniausiai išmetu, pasilieku retais atvejais pačių pačiausių kvepalų, bet šių reikia vienam mano projektui. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 27 gruodžio 2011 - 08:42
dazniausiai su keliais lasais atiduodu. daivameil, jei ne paslaptis, koks projektas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 26 gruodžio 2011 - 16:53
Aš išmetu tuos, kurių neketinu antrą kartą pirkti. Esu pasilikusi 30 ml buteliuką CK - Obsession Night kaip prisiminimą pačio kvapo (kuris tuo metu man atrodė pats pačiausias) ir pirmų kvepalų, įsigytų iš savo santaupų. Dabar pasilieku tik tuos, kuriuos galiu panaudoti kaip tarą kitiems kvepalams susipilti iš atomikų. Pagrindiniai reikalavimai - splash ir akiai patrauklus išorinis vaizdas.
Yra dalis kvepalų, kurie man yra brangūs/kelia nostalgiją ir gražius prisiminimus. Tokių kvepalų bandau iki galo neišbaigti ir laikau bent su lašeliu to aromato atskiroje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 27 gruodžio 2011 - 08:42

i 
Merginos, gal baikit daryti iš šito skyrelio "Skelbimų lentą"? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Jnk @ 2011 10 07, 20:33)
Isties labai geras sprendimas yra atiduoti mamai, nes:
1. Mamai padarai maza dovanele (nes jos ne visada linkusios leisti pinigelius naujiems parfumams);

kaip suprast? dovana tuscias kvepalu buteliukas? jei man marti tokia padarytu, tai as jai turbut nuo kokio nors daikto deze padovanociau hihihi.gif pavyzdziui nuo skalbimo masinos arba nuo saldytuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 29 gruodžio 2011 - 11:47