Įkraunama...
Įkraunama...

Tušti kvepalų buteliukai

Apklausa: ismesti ar pasilikti (431 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Anksciau atiduodavau vienai forumietei (nezinau, ka jinai su jais veikia) smile.gif
Dabar metu lauk, nes nebeatsimenu tos forumietes niko doh.gif
Atsakyti
Ismetu. O ka dar galima su jais veikti? blink.gif Tiesa, viena turejau pasilikus nuo Chopard Wish kvepalu. Bet tik todel, kad buvo labai grazus "deimantas"... Po kokio menesio vis tiek ismeciau biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif Pradžioje palaikau spintoje, o po kurio laiko išmetu. Manau tai padeda prieš kandis.

Atsakyti

Graziasnius atiduodu i vaiku darzeli,nes pati aukletoja prase.Jie ten kazka idomaus su jais daro.O paprastesnius ismetu. mirksiukas.gif
Atsakyti
ismetu o ka su jais daryti
Atsakyti
Išmetu be gailesčio, nes kol sunaudoju kvepalus, tai ir tas kvapas ir tas buteliukas būna pabodęs.
Atsakyti
aš irgi gražesnius buteliukus pasilieku, malonu man į juos vis pažiūrėt, ypač į tuos, kurie kelia šviesius prisiminimus thumbup.gif
Atsakyti
Is esmes tai gaila juos mesti (cia man tas pats kaip ir su nudevetais minkstais zaislais, kurie savo akutem gi taaaip ziuri lotuliukas.gif , kad ranka nekyla) ir vis delto anksciau ar veliau visi jie nukeliauja i siuksliu deze, nes neradau ne vieno tuscio ju buteliuko biggrin.gif O ir butelaiciai nelabai meniski pasitaike, ypac kai testeriams kamsteliu truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
neismetu nei vieno, kazkodel gaila man su jais issiskirt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2008 03 20, 21:17)
Is esmes tai gaila juos mesti (cia man tas pats kaip ir su nudevetais minkstais zaislais, kurie savo akutem gi taaaip ziuri  lotuliukas.gif , kad ranka nekyla) ir vis delto anksciau ar veliau visi jie nukeliauja i siuksliu deze, nes neradau ne vieno tuscio ju buteliuko  biggrin.gif O ir butelaiciai nelabai meniski pasitaike, ypac kai testeriams kamsteliu truksta  lotuliukas.gif

man panasiai, gaila ismesti....palaikau spintoj... bet galiausiai keliauja i siuksline
Atsakyti
ismetu ir as,nors anksciau laikiau pasilikus po keleta lasiuku smile.gif Bet juos dabaigiau is ismeciau ( gaila kamstuku nepasilikau tik biggrin.gif del testeriu jai pirkciau)
Pasilikau tik viena nuo Guerlain eliziejaus lauku (parfumo)jis auksinis toks metalinis tai kazkaip gaila ismesti.
Dar jauciu neismesiu kai pabaigsiu parfuma YSL CHAMPAGNE ,juos labai trumpai isleiduo siuo pavadinimu,kaip zinia uzdraude vadinti sampano pavadinimu. Tai jis man toks mielas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 03 22, 20:09)
Dar jauciu neismesiu kai pabaigsiu parfuma YSL  CHAMPAGNE ,juos labai trumpai isleiduo siuo pavadinimu,kaip zinia uzdraude vadinti sampano pavadinimu. Tai jis man toks mielas biggrin.gif

kodel uzdraude?
Atsakyti