Dabar metu lauk, nes nebeatsimenu tos forumietes niko
Anksciau atiduodavau vienai forumietei (nezinau, ka jinai su jais veikia)
Ismetu. O ka dar galima su jais veikti?
Tiesa, viena turejau pasilikus nuo Chopard Wish kvepalu. Bet tik todel, kad buvo labai grazus "deimantas"... Po kokio menesio vis tiek ismeciau
Graziasnius atiduodu i vaiku darzeli,nes pati aukletoja prase.Jie ten kazka idomaus su jais daro.O paprastesnius ismetu.
ismetu o ka su jais daryti
Išmetu be gailesčio, nes kol sunaudoju kvepalus, tai ir tas kvapas ir tas buteliukas būna pabodęs.
aš irgi gražesnius buteliukus pasilieku, malonu man į juos vis pažiūrėt, ypač į tuos, kurie kelia šviesius prisiminimus
Is esmes tai gaila juos mesti (cia man tas pats kaip ir su nudevetais minkstais zaislais, kurie savo akutem gi taaaip ziuri
, kad ranka nekyla) ir vis delto anksciau ar veliau visi jie nukeliauja i siuksliu deze, nes neradau ne vieno tuscio ju buteliuko
O ir butelaiciai nelabai meniski pasitaike, ypac kai testeriams kamsteliu truksta
neismetu nei vieno, kazkodel gaila man su jais issiskirt
QUOTE(Danela @ 2008 03 20, 21:17)
Is esmes tai gaila juos mesti (cia man tas pats kaip ir su nudevetais minkstais zaislais, kurie savo akutem gi taaaip ziuri
, kad ranka nekyla) ir vis delto anksciau ar veliau visi jie nukeliauja i siuksliu deze, nes neradau ne vieno tuscio ju buteliuko
O ir butelaiciai nelabai meniski pasitaike, ypac kai testeriams kamsteliu truksta 
man panasiai, gaila ismesti....palaikau spintoj... bet galiausiai keliauja i siuksline
ismetu ir as,nors anksciau laikiau pasilikus po keleta lasiuku
Bet juos dabaigiau is ismeciau ( gaila kamstuku nepasilikau tik
del testeriu jai pirkciau)
Pasilikau tik viena nuo Guerlain eliziejaus lauku (parfumo)jis auksinis toks metalinis tai kazkaip gaila ismesti.
Dar jauciu neismesiu kai pabaigsiu parfuma YSL CHAMPAGNE ,juos labai trumpai isleiduo siuo pavadinimu,kaip zinia uzdraude vadinti sampano pavadinimu. Tai jis man toks mielas
Pasilikau tik viena nuo Guerlain eliziejaus lauku (parfumo)jis auksinis toks metalinis tai kazkaip gaila ismesti.
Dar jauciu neismesiu kai pabaigsiu parfuma YSL CHAMPAGNE ,juos labai trumpai isleiduo siuo pavadinimu,kaip zinia uzdraude vadinti sampano pavadinimu. Tai jis man toks mielas
QUOTE(EVY @ 2008 03 22, 20:09)
kodel uzdraude?