Įkraunama...
Įkraunama...

Tušti kvepalų buteliukai

Apklausa: ismesti ar pasilikti (431 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(AVEDA @ 2007 09 11, 08:12)
nzn ar panasi tema buvo (per daznai nesilankau cia). Taigi, dar viena bereiksme apklausa  smile.gif .
Ka darote su tusciais kvepalu buteliukais? As negaliu ju ismesti tai  ant spinteles sustacius lyg dekoracija. Smagu pasiziureti ir prisiminti ta laikotarpi, aplinka ir gyvenimo ispudzius  kada juos naudojau. Cia lyg mano istorijos chronologija.

Taip, taip, ir man taip buvo pries 5 metus biggrin.gif Pilnos spinteles graziu ir tusciu kvepalu buteliu. Net drauges man atnesdavo tuscius buteliukus ax.gif Daznai atsisesdavau, pauostydavau, prisiminimai kildavo...O viena diena emiau ir viska ismeciau, nes jau nebebuvo vietos, kur juos laikyti. Dabar nebematau prasmes ju laikyti ax.gif
Atsakyti
as ir ismetu, nerenku
Atsakyti
ismetu visus tuscius,nes uskrauciau visus namus.
Atsakyti
O viena diena emiau ir viska ismeciau, nes jau nebebuvo vietos, kur juos laikyti. Dabar nebematau prasmes ju laikyti ax.gif

as irgi taip viena diena tvarkiau ir visus ismeciau smile.gif
Atsakyti
Ismetu blush2.gif Kai kuriuos, kurie labai patiko pasilaikau kokias pora savaiciu nosiai palepint, bet ne ilgiau biggrin.gif
Atsakyti

Aš įdedu į spintą, ten palaikau keletą savaičių, kol kvapas dingsta. biggrin.gif
Kitus atiduodu vaikams žaisti smile.gif Teisingiau nunešu į darbą mergaitėms.
Atsakyti
visada ismetu, bet va turiu Laura mazo ml buteliuka, pamasiau kad atsisuka buteliukas, sita gal prilaikysiu pasibaigus biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau kišdavau į spintą, dabar metu be gailesčio lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu dbr Guerlain Samsaros miniuką nuo parfum'o, noriu išmest, bet jis toks mažiukas, kad gaila biggrin.gif
Visus kitus metu be gailesčio ax.gif
Atsakyti
Ismetu, ne matau reikalo tuscius buteliukus laikyti, daugiau vietos atsiranda pilniem buteliukam. smile.gif
Atsakyti
as irgi ismetu
nera ko laikyti, kad dulkes rinktu, nu aciu to nereikia g.gif
Atsakyti
Didelius metu lauk, o miniukus pasilieku ax.gif
Ranka nekyla išmesti tokių mini grožių.
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
Gal kai per daug prisikaups, mesiu lauk, o gal dukrytė paaugus žais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 16 sausio 2008 - 13:10