ismetu.. kartais dar palaikau, kuri laika, kol apsisprendziu, ar tokius pacius vel pirkti, ar ne
As dabar nusprendziau ismesti tik buteliukus, o kamstelius palikinesiu, nes gal kam prireiks. Daznokai perka testerius be kamsteliu. Tai jai as koki turesiu, su mielu noru padovanosiu. Nes man asmeniskai kvepalai turi buti butinai su kamsteliu(visas komplektas) nes kitaip man atrodo kaip pusiau buteliukas. O buna gi atvejai kai kamsteleje visas grozis.
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 08 28, 13:59)
As dabar nusprendziau ismesti tik buteliukus, o kamstelius palikinesiu, nes gal kam prireiks. Daznokai perka testerius be kamsteliu. Tai jai as koki turesiu, su mielu noru padovanosiu. Nes man asmeniskai kvepalai turi buti butinai su kamsteliu(visas komplektas) nes kitaip man atrodo kaip pusiau buteliukas. O buna gi atvejai kai kamsteleje visas grozis.
pritariu, man buteliukas turi buti su kamsteliu, bet turiu ir as be kamstelio very valentino 100ml, nesupykciau isigyti kamsteli. nebloga ideja pasilikti kamstelius
Išmetu, o kam jie?
Ismetu
Siaip ismetu be didelio gailescio, bet tikrai nezinau kaip reikes ismesti jean paul gaultier Fragile tuscia buteliuka. manau, pasilaikysiu
Ismetu kaip ir bet kuria kita siuksle.Daiktas atitarnavo,tiksliau baigesi,tai kam ta tuscia tara
.Na,kad ir grazus,bet kam jis reikalingas? Jei taip visus kaupciau nezinau kaip lentyna atrodytu
,nemegstu nereikalingu daiktu.
išmetu,nemėgstu apsikrauti tuščiais buteliukais