Įkraunama...
Įkraunama...

"Dobilėlis" lopšelis-darželis

QUOTE(Raa @ 2008 09 12, 19:07)
biggrin.gif Tai tada maziuka mano matet 4u.gif
Girdejau ir as kad dar bus viena auklyte , ant puses etato. Bet maryte tai ryte buvo  ax.gif

labas smile.gif
na kaip lauke mes buvome Marytes nebuvo.O maziukas jusu tai kiek matydavau lauke linksmas,neverke visai,prieina kazka pasako,pasnekina mane,o jei as ka jam pasakau susigesta 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Aga, jau mum 2.5 metuku, o sneketi nenorime visai blush2.gif
Pirmus skiemenis zodziu sako smile.gif , Bet mes ir auklyte susisnekam mirksiukas.gif
Atsakyti
wow kaip jum faina, o kaip reikalai su pampersais?maniske dar niekaip nenori daryt i puoduka ,kazin kaip butu jei vesciau i darzely ax.gif
Atsakyti
mastau.gif na su pamperiais tai net ir nezinau. Manau jaigu dar mazyle su jais draugauja tai ir pakeistu ax.gif Bet labai greitai ismoktu ir ant puoduko bigsmile.gif Matytu kaip kiti vaikuciai daro , darytu ir ji ax.gif
Va siandiena maciau nauja auklyte, labai labai miela ax.gif
Tai va mamytes, be asareliu siandiena nesigavo mum, na bet jis nori i ta darza ir ka tu jam mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raa: 15 rugsėjo 2008 - 07:56
Mes jau antrus metus pradedame sitame darzelyje smile.gif Kaip tik minetoje smalsuciu grupeje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aukletojos tikrai labai geros ir malonios cia,labai dziaugiames kad papuole i sia grupe 4u.gif labai priziuri vaikucius kad nepersaltu , nesusirgtu ir aukleja protingai-mergaite per metus pasidare labai savarankiska biggrin.gif As labai patenkinta sita grupe biggrin.gif maisto neragavau, bet mano mergina visada sako kad buvo skanu, kad skaniau nei namie , o iki darzelio buvo labai isranki maistui smile.gif mano atsiliepimai tik kuo geriausi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.na maniskis tai nenori to darzelio,jam mama geriau negu vaikai rolleyes.gif
net ir lauke nenori mane nepaleidzia,oi bus sunku manau,jau ryt bandysiu vesti i grupe ir paliksiu truputi,nes kol esu neimana susitarti neiko g.gif
beje maniskis dar su pampersu,nu niekaip nesusidraugauja su puoduku,bandom bet taip sunku doh.gif tikiuosi darzelije atpras greiciau,nors cia vel nezinia,va vienas berniukas sake aukletoja per pietu miega ne karta padaro,net pampersa deda,tai gal jis stresuoja.. g.gif
Papildyta:
Tiesa snd maciau Domanto mociute,mes ejome is darzelio ir ji pro sali ejo smile.gif tai truputi pabendravome,ji apie anukeli papasakojo truputeli thumbup.gif
Auklyte nauja maciau,man ji atrodo tokia faina,tik ji mazai bus,pagrinde Maryte
Atsakyti
Sveikutes. Oi ta Domantelio mociute ax.gif
va o papmeriai musu iki 2 metu draugais buvo. Bandem visaip, kaip tik imanoma. Na niekaip nesudomindavom ir psio doh.gif Bet viena diena atejo, matyt ,laikas sedo pats, ir nuo tos dienos jau pamperiai nedraugai thumbup.gif Namuose ir puodas jau ne draugas. ax.gif Ant tuoleto daug geriau bigsmile.gif
Taip, kad mamytes per daug nesukit sau galvos, ateis laikas ir susidraugaus su puoduku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raa: 15 rugsėjo 2008 - 13:25
Sveikutes flirt.gif
Kokis grazus sis rytas, ui tik gal biskutuka saltaaaa smile.gif
Aprengiau maziuka siandiena biskutuka silciau, bet kas is to jaigu rasiu vel tik su giedrom ir golfiuku aprengta g.gif Zodziu be siltu kelnyciu ir megztuko.Nieko nesuprantu , gal tik atsikele ir is karto sedo prie stalo g.gif Ziuresiu jaigu siandiena taip, reiks ryt su auklyte snektelt. O jis pas mane dar ir sloguoja.
Papildyta:
Ir ka jus galvojat apie nesama maisteli i grupe?
Viena mergaite siandiena valge sausainelius , o kiti vaikuciai ziurejo blink.gif tai dabar ir nesuprantu. Kam tada skaudinti kitu vaikuciu sirdeles? Jaigu idetat savo atzalelei tai bukit ir tokie malonus idekit tiek, kad ir kitiems uztekstu pasivaisinti. Tiesa?
Na ryt nupirksiu ir as koki skanumyna vaikuciams pavaisinti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raa: 16 rugsėjo 2008 - 08:00
Labas visoms 4u.gif

Narule, kaip tavo maziukui lopseli sekasi??? 4u.gif
o mes tai antra diena be asareliu ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va bet viena beda vistiek turim blush2.gif Grizta piktas ir pavarges. Klausiau auklytes kame reikalas. Yra grupeje vienas vaikiukas ,kuris nemiega pietu, ir isbudina visa grupe. Zodziu tik speja vaikuciai uzmigti, o jau vakarieniauti laikas. Girdejau jau ne viena mamyte tai sake doh.gif o vakare pradejom 8 migdytis, ko niekada nedarydavom g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raa: 19 rugsėjo 2008 - 10:09
Labas.na jau sia savaitele palieku po dvi valandas,tai kuo toliau ziuriu tuo sunkiau,jau iejus i kiema darzelio pradeda verkti doh.gif ,o aukletoja sako visaip,ir paverkia ir nusiramina ir vel prisimena kad verkti reikia,o as randu verkianti verysad.gif
va vakar buvo kita aukletoja tai jis visai verke,jos nepazysta tai dar sunkiau,o Maryte jau pazysta ir iseinant is darzelio duoda jai bucki netgi thumbup.gif
ta aukletoja kur vakar buvo,na nezinau bet vaika radau su atsilapojusia kepuria,o vakar taip salta buvo g.gif
visumoi kolkas nekokie reikaliukai,bet manau dar kelios savaiteles ir gal pripras,tikiuosi smile.gif
tiesa snd aukletoja pasake kad mano maziukas du kartus pasisiojo ant puoduko,gera naujiena biggrin.gif namuose mazai kada i puoduka pavyksta,dazniau i kelnytes doh.gif
dar Domanto mociute sutinkam beveik kas ryta,pakalbam smile.gif
na o del to berniuko kuris nemiega tai taip aukletoja minejo ta problemele,negerai bet ka daryti,gal susitvarkys dar viskas.kita savaite jau ilgiau tikriausia paliksiu,gal iki pietu miegelio,dar manau pietu nepaliksiu g.gif
Atsakyti
4u.gif Nieko po biski priprasit. Gi dar jusu Dovydelis labai mazas 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos.sendien visai nekaip,vos i darzelio kiema isukom pradejo maziukas verkti ir verke kol palikau,taip sunku palikti kaip sitaip verysad.gif jau as prarandu vilti kad pripras,nes kuo toliau tuo blogiau,namie pasakau kad eisim pas leles i darzeli ir pradeda verkti verysad.gif nezinau net kaip elgtis schmoll.gif
bijau kad tai nepakenktu vaikui,jis taip nenori o as palieku.o gal as per daug jautriai reaguoju g.gif na bet vis sunkiau palikti,o ka daryti jei jis nepripras... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti