Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis

QUOTE(ALMUX @ 2006 02 26, 11:59)
O tas raudonas su stambiais žiedais?

Hmm... Na nežinau ar ten dideliais ar ne. Žiedkotis tai būna kokių 30 cm. Na čia toks senoviškas, kur dar močiutės augino. bet už tai priežiūros reikia minimalios, vazonas taip pat mažas, o jis sau vaikuojasi ir žydi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XMamaX: 26 vasario 2006 - 12:04
Sveikos amarilių myletojos 4u.gif
nusipirkau balto ir baltai raudono amarilių svogūnų, gal galite patarti kada geriau pasodinti ir į kokią žemę
Atsakyti
QUOTE(missis @ 2006 02 25, 16:57)
Beje prie sios kainos priklauso 8 procentu nuolaida, tai bus truputi pigiau. mirksiukas.gif  O uzsakymus parasyta, kad priima iki kovo 15 . Tik cia is to plonojo katalogo.  O su prekemis turetu atsiusti ir kita kataloga, bent jau as taip supratau g.gif

O iš kur katalogą gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2006 02 25, 15:48)
Aš irgi norėčiau  wub.gif Kaina 13,99  mirksiukas.gif
O gavo kas Svajonių sodo katalogą paštu  g.gif  Ar tik toks asortimentas ir bus, kaip sukelta dabar intetrnete g.gif Galiu jau užsisakinėt, ar dar luktert  g.gif

Tame katalogėlyje viskas tas pats kaip internete. Galima užsisakinėti. Jei užsakymo suma virš 40 Lt, dar leidžia užsisakyti prekių su didele nuolaida.
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasidžiaugti savo pražydusiu amariliu. Svogūną pirkau prieš kokius 5 metus, kasmet gražiai žydi.
Atsakyti
Mano pirktinis amarilis sukrovė net du žiedynus!!!!!!!!!
Atsakyti
4u.gif

o as dar laukiu savo ziedeliu smile.gif
Atsakyti
Gavau dovanų paprastą raudoną amarilį. Prisidauginau be proto, nes vaikus išmesti buvo gaila blush2.gif . Kitų gėlių ir neturiu, jos pas mane neauga blush2.gif Po metų kai pablūdo žydėti smile.gif Kiekviena buvlė išleido po du kotus su keturiais žiedais. Tuo tarpu kažkur perskaičiau, kad pražydėjęs amarilis pranašauja geras permainas. Nusijuokiau ir pamiršau. Bet dar tais pačiais metai teko ištekėti ir susilaukti dukrytės biggrin.gif clap.gif .
Prieš du mėnesius padovanojau vieną žydintį bendradarbei ir kitą mėnesį vėl keliamos vestuvės clap.gif clap.gif
Gražių jums žiedų ir gerų permainų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PIKTUKE @ 2006 03 24, 23:35)
Gavau dovanų paprastą raudoną amarilį. Prisidauginau be proto, nes vaikus išmesti buvo gaila  blush2.gif . Kitų gėlių ir neturiu, jos pas mane neauga  blush2.gif  Po metų kai pablūdo žydėti  smile.gif  Kiekviena buvlė išleido po du kotus su keturiais žiedais. Tuo tarpu kažkur perskaičiau, kad pražydėjęs amarilis pranašauja geras permainas. Nusijuokiau ir pamiršau. Bet dar tais pačiais metai teko ištekėti ir susilaukti dukrytės  biggrin.gif  clap.gif .
Prieš du mėnesius padovanojau vieną  žydintį bendradarbei ir kitą mėnesį vėl keliamos vestuvės  clap.gif  clap.gif 
Gražių jums žiedų ir gerų permainų  smile.gif

Matyt ne veltui kitas amarilio vardas yra MEILENIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nebegasdinkit, nes siemet manieji amariliai eina is proto, gyvenimejiepas mane tai gausiai nezydejo,kaip siemet.
Nenoooriu daugiau vaiku schmoll.gif , o ir vestuviu kazkaip g.gif .
O kitokiu gyvenimisku permainu buti negali tik su meile jos susije bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 03 25, 15:07)
Nebegasdinkit, nes siemet manieji amariliai eina is proto, gyvenimejiepas mane tai gausiai nezydejo,kaip siemet.
Nenoooriu daugiau vaiku schmoll.gif , o ir vestuviu kazkaip g.gif .
O kitokiu gyvenimisku permainu buti negali tik su meile jos susije bigsmile.gif

Na bet meilė tai nėra tik vestuves ir vaikų gimdymas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2006 03 27, 08:44)
Na bet meilė tai nėra tik vestuves ir vaikų gimdymas cool.gif

Na as pamasciau tai viena gelyte savo mylimiausiai puseseriai padovanoti, o tai niekaip antro leliaus negali susilaukt. Tokie abu pikti vaiksto. Paziurejau palanges tuscios, tai amarilis tegul meile nesa biggrin.gif
Atsakyti