Taip tai tas pats augalas. Tik MEILENIS lietuviskas pavadinimas

O aš patingėjau savaitgalį persodintį savuosius...
O aš padovanojau mamai dar neprasiskleidusį amarilį. Tai vienas žiedas prasiskleidė ir jau atrodė lyg ir dar trys žydės, bet iš po nakties radau nusvirusiu kotu.
( nauji ziedai neissiskleidė ir taip pamažu visai sunyko. O vėliau ir lapai pradejo gelsti. Gal kas gali paaiškinti, kodėl? As įsivaizdavau, kad amarilis nelepi gėlė, o šit kas gavosi.

Vaje mergosh pamaciau dar ir balta amarilikaaaip grazu . Dabar darir balto noriu. Shiaubash shiaubash,kas bus greit i namus netilpsiu per savo norus
QUOTE(singana @ 2006 04 07, 18:30)
O aš padovanojau mamai dar neprasiskleidusį amarilį. Tai vienas žiedas prasiskleidė ir jau atrodė lyg ir dar trys žydės, bet iš po nakties radau nusvirusiu kotu.
( nauji ziedai neissiskleidė ir taip pamažu visai sunyko. O vėliau ir lapai pradejo gelsti. Gal kas gali paaiškinti, kodėl? As įsivaizdavau, kad amarilis nelepi gėlė, o šit kas gavosi.

Gal perlaistytas? Ar svogūnas kietas ar minkštas?

As irgi namie turiu amarili - pernai gavau dovanu. Buvau ziema isnesusi ji i garaza kokiems 1,5 menesio pailseti. Parsinesiau, persodinau, atskyriau vaikus. Isleido jisai keleta lapu, na ir man atrodo pradejo formuoti zieda - prie svoguno bando listi toks tartum storas lapas
Bet kazkaip viskas eme ir sustojo - nebeauga toliau
Jau kokius 1,5 menesio taip
Kaip cia dabar suprasti? As jau taip laukiu to ziedo, o jis va kaip
Sakau, gal per trumpai palaikiau ji garaze, gal nesuspejo pailseti, tai dar dabar kaupia jegas

Kantrybes. Ir man taip buna. As isvis siemet neleidau ilsetis. o isleido po du zietkocius.
O čia mano neseniai pražydęs Amarilis

QUOTE(Samanta @ 2006 04 23, 23:09)
Vau, kaip gražu!!!!
QUOTE(Samanta @ 2006 04 24, 00:09)
grazus

maniskis tai niekaip nesutinka zydeti

va neseniai maciau senukuose pirkti amariliu svogunu kazkur po 12.99 Lt. bet neradau tokio, kokio noreciau - margo. buvo like vien balti ir raudoni