Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Saaule @ 2008 06 06, 05:40)
Visiškai pritariu, svarbu, kad tik jiems patiems nebūtų diskomforto, kai aplink tikros poros. Suprantu, kad viskas priklauso nuo situacijos, tiesiog manau aš jūsų vietoje, jų neimčiau į poras, o tiesiog svečiai, kurie taip pat gali keliauti visą dieną  ax.gif Aš kalbu iš tos pusės, jog poroms dažniausiai vistik būna žaidimai ir užsiėmimai kaip poroms. Kartą mano broliui teko dalyvauti vestuvėse, kur jo pamergė buvo berods 6 metais vyresnė už jį (jam tada buvo 15 metų...) tikrai abiems buvo nesmagu  schmoll.gif Bučinių konkursas, nešimas pamergių per tiltą ir t.t. ir panašiai. Žinoma, tai priklauso nuo žmonių ir nuo aplinkybių, tikrai nenorėjau jūsų įžeisti  mirksiukas.gif  4u.gif

viskas ok... mirksiukas.gif tik dar , kad jie patys man tą idėją pametėjo. mat pusseserė lb norėjo į pamergės... mudvi artimiausios.. wub.gif biggrin.gif o sūnėnas pas mane "pakalęs".. iš jau ras išeitį iš bučinių konkursų... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 06 birželio 2008 - 18:27
QUOTE(zhirnius @ 2008 06 06, 19:25)
viskas ok... mirksiukas.gif tik dar , kad jie patys man tą idėją pametėjo. mat pusseserė lb norėjo į pamergės... mudvi artimiausios..  wub.gif  biggrin.gif o sūnėnas pas mane "pakalęs".. iš jau ras išeitį iš bučinių konkursų...  biggrin.gif

Na tada jokių problemų 4u.gif Gražios šventės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 06 07, 06:04)
Na tada jokių problemų  4u.gif Gražios šventės  mirksiukas.gif

uhu, ačiuks, mergyt.... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
manau nera problemos, as ejau su pusbroliu ir viskas ciki, sake linksmiausia ir originaliausia pora buvom... na nesibuciavom (ta dali praleidom) o visa kita, tai dideliu bedu nera biggrin.gif
Atsakyti
Juk yra toks dalykas kaip, kad poros "mokina" jaunuosius buciuotis,tai kaip brolis su sese ar pusbroliu buciuosis? g.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Man kazkaip nelabai su broliu eiti i poras:mmm Juj yra visokiu zaidimu, kuriu metu galli nekaip jaustis poroje su broliu.
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 12, 20:45)
O mane nervina tie ipareigojimai pamergems, nuomotis butent tokia suknele smile.gif Kuri galbut visai netinka smile.gif

viksas labai priklauso dar ir nuo moters sudėjimo jei viena pamergė liekna kitą nlb kita aukšta tai ir rink vienodas sukneles kad nori biggrin.gif man rodos visos turi būt patenkintos kad su nuotaka ginčų nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
nu ir as manau kad viskas gerai, juk svarbu gera nuotaika, kazkada buvau pamerge, tai su pabroliuku buvom labai panasus net muzikantai pamane kad brolis ir sesuo tai neverte bučiuotis biggrin.gif
Viskas yra normalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 12, 20:45)
O mane nervina tie ipareigojimai pamergems, nuomotis butent tokia suknele smile.gif Kuri galbut visai netinka smile.gif

Na ir man tokie dalykai nepatinka, nes sia vasara teks dalyvauti vestuvese, kur sukneliu spalva parinko jaunoji, o man tai spalva visiskai nepatinka, jokiu tos spalvos rubu niekad neperku ir neisivaizduoju kaip teks ne tik ant saves, bet ir ant visu pamergiu ta spalva matyti doh.gif

Tai del tokio nenoro dar nesusiradau sukneles, nors jau laiko tik 1,5 men liko iki vestuviu...

O kitose vestuvese po savaites busiu vyr. pamerge, bet ten jau kas kaip nori rengsis, tai jau is kart daug geriau jausiuosi ten ax.gif

Beje, man kaip vyriausiai pamergei jaunoji sake, kad tik mergvakari reikes surengti, o daugiau jokiu kalbu, zaidimu ar tradiciju nereikes.
Atsakyti
[quote=Tessa_i.p.,2008 07 03, 13:00]
Na ir man tokie dalykai nepatinka, nes sia vasara teks dalyvauti vestuvese, kur sukneliu spalva parinko jaunoji, o man tai spalva visiskai nepatinka, jokiu tos spalvos rubu niekad neperku ir neisivaizduoju kaip teks ne tik ant saves, bet ir ant visu pamergiu ta spalva matyti doh.gif

Sveikutes, del pamergiu sukneliu, tai manau jaunoji turetu prakontroliuoti kaip kas rengsis, kad paskui nebutu jai vestuvine nuotaika sugadinta. Pamenu buvau vienose vestuvese, kur jaunoji tikejosi kad pamerges apsirengs sventiskai (kaip i vestuves), o kai pamate viena is pamergiu "pasipuosusia", tai soka gavo.
Galima pasiulyti pamergems sukneliu spalva ir ilgi, o jau fasonus lai pacios pagal savo figura ir skoni pasirenka.
Arba jei yra galimybe, tegu jaunoji eina kartu su pamergem i nuomos punktus, ar parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 22, 11:09)
Man kazkaip nelabai su broliu eiti i poras:mmm Juj yra visokiu zaidimu, kuriu metu galli nekaip jaustis poroje su broliu.

Buvau užvakar vestuvėse ir galiu pasakyt: jau geriau su broliu/pusbroliu nei su nepažįstamu vaikinu, kuris tau bjaurus. Aišku, nuotaikos niekam negadinau ir cirkų nekrečiau, bet baisu bučiuotis su žmogum,kuriam smirda iš burnos ir išvis nepatinka jis... manau, man pats blogiausias variantas teko. net svečius apžiūrėjau ir pagalvojau, kad su bet kuriuo dėde geriau būtų. doh.gif po to gėriau daaaug vyno vardan 'nusiplovimo'..su broliu, tai kas - į žanduką ir tiek, juk visi žino,kad giminės, lengvai nuo visko išsisukt galima...
Atsakyti
sveikos...galbut praziopsojau ar neatidziai skaiciau ax.gif turiu klausima... blush2.gif esu uzkviesta i vestuves i poras...bet ne pirmas ax.gif kokios pareigos ir pamerges ir pabrolio?labiau domintu pabrolio..nes nelabai ka nutuokia, nera dalyvaves poroj vestuvese...as taip pat ax.gif gal kas gali padeti?kad buteli nestis tai viskas aisku...kas dar? rolleyes.gif
Atsakyti