QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 21, 20:03)
Sveikos visos
Va man reikia Jusu pagalabos

Tikiuosi padesite

Mano sesuo teka

Ir Ji mane paskyre vyriausia pamerge, ir paprase manes pasirupinti vaikuciu ( tai 2 mergaiciu ir 2 berniuku ) bei pabroliu aprangomis... Vestuvese esu dalyvavus dviejose... Na ir macius per TV

Bet gal galite kazka patarti kaip aprenkti pamerges, pabrolius ir vaikucius ???
Na nors mano patirtis šioje srityje irgi nedidelė, bet manau tai labai priklauso nuo vestuvių, kokios jos. Prašmatnios, kuklios, sesuo nori kažko įspūdingo ar tiesiog paprasto ir gražaus... Pamergės bus vienodom suknelėm ar ne... Jei taip, tai labai gražu būtų, jei ir mažos mergytės būtų su tokiom pačiom (na bent medžiaga) suknelėm kaip pamergės. Nelabai supratau ką turėjai omeny "pasirūpinti pabrolių aprangomis"

Na elementaru, kostiumai (tarkim sutaria, kad visi juodi arba šviesūs). Labai gražus akcentas, kai visų pabrolių kaklaraiščiai vienodi (kartu pirkti) ir priderinti prie pamergių suknelių, neseniai pati buvau tokiose porose, buvo labai gražu, iškart iš svečių išsiskyrė pabroliai

Dar esu dalyvavusi, kai visi pabroliai nuomavosi frakus, tiesa, tai buvo žiemą, vasarą turbūt nelabai patogu su jais (dar gi juostos rišasi ant juosmens, tai karšta). Na, o dėl pamergyčių, tai išties gražu, kai sukneles siuvasi iš vienodos medžiagos, modeliukai tarkim skirtingi. Daug girdėjusi nesusipratimų, kai sutaria, pamergės bus su žalsvom suknelėm, o susirenka... viena su elektrine, kita su salotine, o dar viena samanų spalvos... Na bet ir taip kartais parinktos gali būti gražu

Manau būtų geriau ir tikslingiau pasitarti su jaunaisiais, kad bent įsivaizduotum ko jie nori ir poromis, nes ne visi viską gali sau leisti

sėkmės