Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Vėjo Laisvė @ 2008 07 07, 17:02)
sveikos...galbut praziopsojau ar neatidziai skaiciau ax.gif turiu klausima... blush2.gif esu uzkviesta i vestuves i poras...bet ne pirmas ax.gif kokios pareigos ir pamerges ir pabrolio?labiau domintu pabrolio..nes nelabai ka nutuokia, nera dalyvaves poroj vestuvese...as taip pat ax.gif gal kas gali padeti?kad buteli nestis tai viskas aisku...kas dar? rolleyes.gif

antrai porai jokių išskirtinių niuansų nėra, tiesiog turit gražiai atrodyti ir būti linksmi smile.gif pas mus priimta, kad pamergė nešasi tortą, o pabrolys alkoholį ir saldainius. Taip pat pamergės (visos) puošia mašinas. Tiesiog pasiklausk gal jaunųjų, kokių jie pageidavimų turės. O šiaip jokių kalbų sakyti nereikės ir pan.
Atsakyti
As tik viena karta buvau pamerge, bet gal pravers mano patirtis tongue.gif Mes buvom pirma pora, tai aisku pareigu turejom daugiau, o kitos poros tai jauciu priklausomai nuo vestuviu scenarijaus ( geriausia paklausti pirsliu, jei tokie bus, ar reikia kazka specialaus pasiruosti, nes jie dazniausiai "tvarko" viska smile.gif ) Manau reiketu pasiruosti sveikinima jauniesiems, nes buna kad sveikina prie stalo, o siaip tai priklauso nuo situacijos, mano atveju tai organizavom viska su pirsliais ir kitas poras informavom kas bus, ka pasiruost, ka turet ir pan. smile.gif

Tiesa, jau pamineta, kad pamerges paprastai puosia masinas, dar jeigu vyksta isleidimas is namu, tai pamerges duoda jaunikiui uzduoteliu, kurias jis turi atlikt kad gautu nuotaka tongue.gif O siaip tai buvo gerai pasakyta kad svarbiausia buti geros nuotaikos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamarele: 07 liepos 2008 - 17:16
Na man tai toks jausmas, kad as labiau uzviska pergyvenu negu mano vyr.pamerge doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 07 09, 19:03)
Na man tai toks jausmas, kad as labiau uzviska pergyvenu negu mano vyr.pamerge doh.gif

Tai normalu, nes tai tavo vestuvės, o ne vyriausios pamergės mirksiukas.gif Ir jei nori kad viskas būtų sklandu, tai tiesiog reikia išsikalbėti su savo pamergytėmis smile.gif ypač vyriausia cool.gif
Atsakyti
man irgi teks pirma pamerge pabūti vestuvės kitą savaitę ir net nenumanau ką ten man reiks daryti nes viskas taip spantaniškai o ir su svočis neišeina pakalbėt doh.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kuom skiriasi pirmoji pamergė nuo vyr. pamargės.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 07 14, 11:41)
gal galit pasakyt kuom skiriasi pirmoji pamergė nuo vyr. pamargės.? blush2.gif

Tai yra vienas ir tas pats mano supratimu mirksiukas.gif
Atsakyti
saule pritariu tau thumbup.gif juk vyr ir buna pirmoji biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos mirksiukas.gif
Va man reikia Jusu pagalabos 4u.gif Tikiuosi padesite unsure.gif Mano sesuo teka ax.gif Ir Ji mane paskyre vyriausia pamerge, ir paprase manes pasirupinti vaikuciu ( tai 2 mergaiciu ir 2 berniuku ) bei pabroliu aprangomis... Vestuvese esu dalyvavus dviejose... Na ir macius per TV biggrin.gif Bet gal galite kazka patarti kaip aprenkti pamerges, pabrolius ir vaikucius ??? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 21, 20:03)
Sveikos visos  mirksiukas.gif
Va man reikia Jusu pagalabos  4u.gif  Tikiuosi padesite  unsure.gif  Mano sesuo teka  ax.gif  Ir Ji mane paskyre vyriausia pamerge, ir paprase manes pasirupinti vaikuciu ( tai 2 mergaiciu ir 2 berniuku ) bei pabroliu aprangomis... Vestuvese esu dalyvavus dviejose... Na ir macius per TV  biggrin.gif  Bet gal galite kazka patarti kaip aprenkti pamerges, pabrolius ir vaikucius ???  g.gif  rolleyes.gif

Na nors mano patirtis šioje srityje irgi nedidelė, bet manau tai labai priklauso nuo vestuvių, kokios jos. Prašmatnios, kuklios, sesuo nori kažko įspūdingo ar tiesiog paprasto ir gražaus... Pamergės bus vienodom suknelėm ar ne... Jei taip, tai labai gražu būtų, jei ir mažos mergytės būtų su tokiom pačiom (na bent medžiaga) suknelėm kaip pamergės. Nelabai supratau ką turėjai omeny "pasirūpinti pabrolių aprangomis" g.gif Na elementaru, kostiumai (tarkim sutaria, kad visi juodi arba šviesūs). Labai gražus akcentas, kai visų pabrolių kaklaraiščiai vienodi (kartu pirkti) ir priderinti prie pamergių suknelių, neseniai pati buvau tokiose porose, buvo labai gražu, iškart iš svečių išsiskyrė pabroliai mirksiukas.gif Dar esu dalyvavusi, kai visi pabroliai nuomavosi frakus, tiesa, tai buvo žiemą, vasarą turbūt nelabai patogu su jais (dar gi juostos rišasi ant juosmens, tai karšta). Na, o dėl pamergyčių, tai išties gražu, kai sukneles siuvasi iš vienodos medžiagos, modeliukai tarkim skirtingi. Daug girdėjusi nesusipratimų, kai sutaria, pamergės bus su žalsvom suknelėm, o susirenka... viena su elektrine, kita su salotine, o dar viena samanų spalvos... Na bet ir taip kartais parinktos gali būti gražu mirksiukas.gif Manau būtų geriau ir tikslingiau pasitarti su jaunaisiais, kad bent įsivaizduotum ko jie nori ir poromis, nes ne visi viską gali sau leisti 4u.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2008 07 21, 19:49)
Na nors mano patirtis šioje srityje irgi nedidelė, bet manau tai labai priklauso nuo vestuvių, kokios jos. Prašmatnios, kuklios, sesuo nori kažko įspūdingo ar tiesiog paprasto ir gražaus... Pamergės bus vienodom suknelėm ar ne... Jei taip, tai labai gražu būtų, jei ir mažos mergytės būtų su tokiom pačiom (na bent medžiaga) suknelėm kaip pamergės. Nelabai supratau ką turėjai omeny "pasirūpinti pabrolių aprangomis"  g.gif Na elementaru, kostiumai (tarkim sutaria, kad visi juodi arba šviesūs). Labai gražus akcentas, kai visų pabrolių kaklaraiščiai vienodi (kartu pirkti) ir priderinti prie pamergių suknelių, neseniai pati buvau tokiose porose, buvo labai gražu, iškart iš svečių išsiskyrė pabroliai  mirksiukas.gif Dar esu dalyvavusi, kai visi pabroliai nuomavosi frakus, tiesa, tai buvo žiemą, vasarą turbūt nelabai patogu su jais (dar gi juostos rišasi ant juosmens, tai karšta). Na, o dėl pamergyčių, tai išties gražu, kai sukneles siuvasi iš vienodos medžiagos, modeliukai tarkim skirtingi. Daug girdėjusi nesusipratimų, kai sutaria, pamergės bus su žalsvom suknelėm, o susirenka... viena su elektrine, kita su salotine, o dar viena samanų spalvos... Na bet ir taip kartais parinktos gali būti gražu  mirksiukas.gif  Manau būtų geriau ir tikslingiau pasitarti su jaunaisiais, kad bent įsivaizduotum ko jie nori ir poromis, nes ne visi viską gali sau leisti  4u.gif sėkmės  4u.gif

Vestuvės prabangios, gražios ax.gif Nuotakos drabužiuose visur bus gėlės baltos - raudonos...
Pamergiu drabuziai noriu kad butu vienodi, tik nezinau kokios turi buti tos sukneles, kokio kirpimo ( splavos tai galvoju kad butu raudonos su baltom gelem [ pas nuotaka balta suknele su raudonom - baltom gelem ] . Pabroliu kostiumai juodi, kaip ir junikio turi buti... va tik tu mergyciu nezinau kaip aprengti ir tu berniku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 21, 20:57)
Vestuvės prabangios, gražios  ax.gif  Nuotakos drabužiuose visur bus gėlės baltos - raudonos...
Pamergiu drabuziai noriu kad butu vienodi, tik nezinau kokios turi buti tos sukneles, kokio kirpimo ( splavos tai galvoju kad butu raudonos su baltom gelem [ pas nuotaka balta suknele su raudonom - baltom gelem ] . Pabroliu kostiumai juodi, kaip ir junikio turi buti... va tik tu mergyciu nezinau kaip aprengti ir tu berniku  g.gif

O suknelėm visos savarankiškai rūpinsis ar dar apie tai negalvota? Jei dar nieko neturit, su sese išrinkit ir nupirkit vienodos medžiagos, padalinkit visoms ir paprašykit, kad pasisiūtų, tarkim iki kelių sukneles, o daugiau kaip kuriai patogiau, patikėk, puošniai atrodo vien vienoda medžiaga, o modeliukai skirtingi tik paįvairina mirksiukas.gif mergytėms irgi tos pačios medžiagos nupirkit, tegu irgi suknytės būna tokios pačios, gražu manau būtų ax.gif O berniukai su kostiumais, vyrai juk thumbup.gif
Atsakyti