Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

Torta g.gif O kam tas tortas ??? unsure.gif Jis seip nebutinai mirksiukas.gif na jei jums stalas reiks issipikrti..tai gal ir prikreiks tortuko ir '' skaniu '' gerimu biggrin.gif

aš pirmą kartą einu į pirmas poras, tai nežinau ko reikia ir ko nereikia. blush2.gif

kažkur skaičiau, kad pirmasis pabrolis neša bonke, o pirmoji pamergė tortą, ar čia nebūtina to torto? gal užtenka ir saldainių??/ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 07 22, 15:54)
na mes busim visos vienodos, o gal žinot kiek mazdaug kainuoja tos pamergių puokšteles??
Papildyta:
o sakykit koki torta turėtų neštis pirmoji pamergė, ar paparasta ar reiekia kažkokį ypatingą užsakyti. doh.gif

Mūsų labai gražios, nedidelės gyvų gėlių puokštytės kainavo po 24Lt mirksiukas.gif
O vietoj tortų, pamergytės turėjom su savim pintus krepšelius su saldainiais, pabroliai - gėrimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 07 22, 15:03)
Torta g.gif O kam tas tortas ??? unsure.gif Jis seip nebutinai mirksiukas.gif na jei jums stalas reiks issipikrti..tai gal ir prikreiks tortuko ir '' skaniu '' gerimu biggrin.gif
aš pirmą kartą einu į pirmas poras, tai nežinau ko reikia ir ko nereikia. blush2.gif

kažkur skaičiau, kad pirmasis pabrolis neša bonke, o pirmoji pamergė tortą, ar čia nebūtina to torto? gal užtenka ir saldainių??/ doh.gif

Kiti tai daro taip : i lagamina, ar i pinta krepsi - deda sapmana, degtines, saldainiu... o pirslis su svocia ima gerimu ir torta..o kai pabroliai ir pamerges, tai tortas nebutinas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielosios, labai reikia jusu pagalbos 4u.gif Esame pakviesti eiti i poras vestuvese, net neisivaizduoju kas tai yra doh.gif Gal kas galetu papasakoti kuo issamiau? ax.gif Na kas tai yra, ka daryti reikia ir panasiai. Busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
"Eiti i poras" - vadinasi jus pakviete buti pabroliu ir pamerge. Jums reikia issiklausineti nuotakos kokia suknele ji pageidauja Tave matyti, ar turi buti Tavo antra puse prisiderinusi prie Taves (pvz. panasaus atspalvio kaip Tavo suknele Jo kaklaraistis ar marskiniai). Toliau, Jums reikia nusipirkti saldainiu (tuo atveju jei bus uztvaru ar stalo ispirkimas) ir stipresniu gerimu (degtine, sampanas) bent kelis butelius (tam paciam atvejui smile.gif) Ir gali buti tortas smile.gif Dar pasiklausk nuotakos del Tavo puoksteles ir pabrolio botanjetes (tai maza puokstele Jam i atlapa) - ar ji uzsakines, ar Tau paciai reikes tai daryti. Paprastai tokius dalykus uzsakineja pati jaunoji, jei taip bus, butu saunu jei paklaustum jos kiek tai kainuos ir susimoketum pati, nes jauniesiems ir taip marios islaidu, tai dar uzkrauti tokius dalykus butu gal ir nesazininga smile.gif bent jau mano vestuvem nei viena nepasisiule susimoketi sad.gif teko viska paciai. Ir svarbiausia - domekis jaunuju reikalais. Paklausk kaip sekasi, gal jiems reikalinga kokia pagalba ar paslauga smile.gif is tikruju organizuoti vestuves yra milziniskas darbas smile.gif Buvo ziauru, kai penktadieni vietoj to, kad mes su MB ilsetumemes ir galvotumem apie save, is pat ankstaus ryto lekem patys puosti sale, ruosti miegamuosius sad.gif Kai buvo 4 poros, padejo tik mano brolis su savo mergaite... Aciu jiems wink.gif
Taip kad smile.gif buti porose yra didele garbe ir atsakomybe smile.gif Linkiu buti aktyviai ir geros sventes thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas, einu pirmą kartą į pirmas poras, tai norėčiau paklausti ką iš vyr. pamergės pusės turėtčiau žinot? ir kam būti pasiruošus? truputi gėda, kad nesu apsiskaičius, bet tikiuos čia rasti info 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau as cia temele sita, prirasyta tikrai daug visko, tik man vienas klausimelis toks smile.gif reikia tureti ta, ana... trecia, o kur viska laikyt? biggrin.gif jeigu nenumatytai kazko prirekia?

kaip jus daret? smile.gif
Atsakyti
as kai porose buvau, tai turejau maza tasyte, na ten svarbiausi, daiktai buvo, o seip daug ka pabroliui i kisenes sukroviau lotuliukas.gif vazinejant ten nereikia labai daug kazko...o butelius ir saldainius i krepsi ir i bagazine mirksiukas.gif

bet anose vestuvese tuokesi man nepazystami zmones...draugu pusbrolis, o dabar keliausiu i drauges vestuves, tai skaitineju forumus, del visokiausiusiurprizu doh.gif kiek daug visko norisi padaryt blush2.gif

QUOTE(alesgute @ 2009 01 09, 01:38)
Paskaiciau as cia temele sita, prirasyta tikrai daug visko, tik man vienas klausimelis toks smile.gif reikia tureti ta, ana... trecia, o kur viska laikyt? biggrin.gif jeigu nenumatytai kazko prirekia?

kaip jus daret? smile.gif

Atsakyti
sveikos, matau, pasyvoka šita tema, bet man kaip tik reikia patarimų ax.gif Mano sugyventinio draugas tuokiasi ir mus pakvietė vyr. pabroliais. Patys jaunieji užsienyje, ir daugeliu atvejų turi gana keistą nuomonę arba išviso neturi doh.gif
taigi pamergių suknelėm ir kitais atributais visapusiškai tenka rūpintis man( jaunoji su viskuo sutinka) Bėda tame, kad lyg ir nutarėm, kad geriausia būtų neryškių spalvų vienodos pusilgės pastelinės suknelės. o viena iš pamergių pareiškė, kad turi ryškią ilgą geltoną suknelę ir kitokios ieškot nežada, kitaip nedalyvaus vestuvėse schmoll.gif , tai va, teko derintis prie jos, dabar visos ieškom geltonų suknelių. o kaip žinom, daugeliui netinka geltona spalva ir ką dabar daryt? unsure.gif pabroliai irgi turėtų būti geltonais kaklaraiščiais(derinam prie pamergių), gal kuri turit nuotraukų iš kur nors, kaip atrodo vyras su baltais marškiniais ir geltonu kaklaraiščiu, nes internete ne ką teradau doh.gif
kaip manot, ar visų pamergių bateliai ir šukuosenos turėtų derėti, bent šiek tiek panašūs būti?
kada puošiama jaunųjų mašina? vestuvės tradiciškos
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif Geguzes menesi eisiu i pamerges noriu patarimo, as nei vyriausia nieko tiesiog. Bet va dabar isvaziuoju po poros dienu pas sese i uzsieni ir grysiu tik likus savaitei iki vestuviu gal net nepilnai savaitei. kaip galvojat radau suknele man ji patiko bet jos niekas nemate tik as pati matavausi, kazkaip nedrasu vienai nusipirkti suknele be patarimo bet bijau kad nespesiu gryzusi to padaryti.......
Papildyta:
QUOTE(Erika007 @ 2009 04 09, 12:05)
Sveikutes visos  4u.gif  Geguzes menesi eisiu i pamerges noriu patarimo, as nei vyriausia nieko tiesiog. Bet va dabar isvaziuoju po poros dienu pas sese i uzsieni ir grysiu tik likus savaitei iki vestuviu gal net nepilnai savaitei. kaip galvojat radau suknele man ji patiko bet jos niekas nemate tik as pati matavausi, kazkaip nedrasu vienai nusipirkti suknele be patarimo bet bijau kad nespesiu gryzusi to padaryti.......

be to neturiu cia kaune kokios drauges kuri su manimi nueitu ir pasakytu kaip ten kas na o vaikinas tai zinot... tau gerai ir man gerai. bet nenoriu i vestuves kaip kokia ragana nueiti dar niekad nebuvau ir nezinau kaip ten kas atrodo. o jei turit kokiu nuotrauku kad ir is savu vestuviu butu faina pasiziureti smile.gif
Papildyta:
kazkaip cia man su tom zinutem nesamone isejo rasant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika007 @ 2009 04 09, 12:08)
Sveikutes visos  4u.gif  Geguzes menesi eisiu i pamerges noriu patarimo, as nei vyriausia nieko tiesiog. Bet va dabar isvaziuoju po poros dienu pas sese i uzsieni ir grysiu tik likus savaitei iki vestuviu gal net nepilnai savaitei. kaip galvojat radau suknele man ji patiko bet jos niekas nemate tik as pati matavausi, kazkaip nedrasu vienai nusipirkti suknele be patarimo bet bijau kad nespesiu gryzusi to padaryti.......
Papildyta:

be to neturiu cia kaune kokios drauges kuri su manimi nueitu ir pasakytu kaip ten kas na o vaikinas tai zinot... tau gerai ir man gerai. bet nenoriu i vestuves kaip kokia ragana nueiti dar niekad nebuvau ir nezinau kaip ten kas atrodo. o jei turit kokiu nuotrauku kad ir is savu vestuviu butu faina pasiziureti smile.gif
Papildyta:
kazkaip cia man su tom zinutem nesamone isejo rasant biggrin.gif

sveikute, na man nera nieko panasaus nutike, tik manau kad suknele kuria nusiziurejai gal nufotografuok ir parodyk nuotrauka nuotakai... mirksiukas.gif Siaip zinau kaip sunku, vienai issirinkti ir tiek... Reikia kad kazkas patartu ir apziuretu smile.gif
Atsakyti
Jeigu ieškai vestuvinių nuotraukų, tai įvesk į google vestuvių fotografai - išmes pilna galerijų - ir jaunųjų, o taip pat ir viso pulko..
Suknelės šiais laikais būna labai skirtingos - labai priklauso nuo nuotakos norų ir tradicijų laikymosi ax.gif taip, kad svarbiausia pasiteirauti jaunosios.
Atsakyti