Su tokiu klausimu aš, dalyvausiu vestuvėse rugpjūčio pradžioj, būsiu vyr. pamergė ir turiu klausimą, kas rūpinasi svečių knyga, butelių puošimu, laikraštuku?
Norėčiau atgaivinti šią temą
Su tokiu klausimu aš, dalyvausiu vestuvėse rugpjūčio pradžioj, būsiu vyr. pamergė ir turiu klausimą, kas rūpinasi svečių knyga, butelių puošimu, laikraštuku?
Geriau dėl visų smulkmenų tarkis su jaunaisiais. Nes gal visus šiuos reikalus jie patys nusprendę pasidaryti / nusipirkti. O ir skoniai gali skirtis
Pvz. kur aš dalyvavau, laikraštuką darėsi pati jaunoji, tik man persiuntė suredaguot ir pridėt ką nors savo nuožiūra bei atspausdinti.. Ir dar taures paprašė nupirkt ir papuošt. Daugiau pareigų kaip ir neturėjau
Pvz. kur aš dalyvavau, laikraštuką darėsi pati jaunoji, tik man persiuntė suredaguot ir pridėt ką nors savo nuožiūra bei atspausdinti.. Ir dar taures paprašė nupirkt ir papuošt. Daugiau pareigų kaip ir neturėjau
QUOTE(giedruute @ 2010 04 19, 15:05)
Norėčiau atgaivinti šią temą
svarbiausia kuo rupinasi vyr pamerge t.y mergvakaris
taip pat ziadimais gamtoje, ir pagal ideja pamergiu puokstelemis, bet mes patys jom pasirupinom
Merginos kokia marskiniu spalva labiau tiktu pabroliams,nes pamerges bus raudonom suknelem
QUOTE(river* @ 2010 05 28, 14:40)
Merginos kokia marskiniu spalva labiau tiktu pabroliams,nes pamerges bus raudonom suknelem 
balti marškiniai plius raudonas šlipsas arba raudona juosmens juosta.
Antras variantas juodi marškiniai ir raudonas šlipsas arba ta pati juosta, ir trečias paskutinis raudoni marškiniai. Nes jei norit derint tai kažkaip net neįsivaizduoju kitokio varianto.
QUOTE(Wunderbar @ 2010 05 28, 14:30)
balti marškiniai plius raudonas šlipsas arba raudona juosmens juosta.
Antras variantas juodi marškiniai ir raudonas šlipsas arba ta pati juosta, ir trečias paskutinis raudoni marškiniai. Nes jei norit derint tai kažkaip net neįsivaizduoju kitokio varianto.
Pritariu jums.
Bet man gal gražiausiai žiūrėtųs balti marškiniai + raudonas šlipsas, mes tą patį darėm praeitais metais, tik su geltonos spalvos akcentais.
Ir šiaip, ta juoda spalva
O jau raudonos spalvos, mano nuomone, būtų per daug, negražu.
aciu mergaites uz patarimus
pasirinksiu varianta baltus su raudonu slipsu
Mano poros man nieko nepadėjo. Viiiisiškai
. Net mašiną pati pasipuošiau (visi viena važiavom). Supykau ir nusiminiau. "Turiu rankas", tai pati pasidariau kapoto papuošimą. Jį pritvirtinti reikėjo jau prieš pat išvykstant. Ir neatsirado nė vieno, kas jį pritvirtintų (pririštų 4 mazgus atidarius kapotą)
Net vairuotojas užsimaivė
Na, ir gerai, galvoju, aš viską galiu
Vairuotojas atidarė kapotą o aš ten pasilindus rišau
Žooooodžiu... Gaila, kad dar nebuvo fotografų... Ir iš šalies turėjo topiškai atrodyti - nuotaka balta suknele po kapotu knisasi, o vairuotojas dangtį laiko
Na, jau tokią nuoskaudą dėl to jaučiu, kad vargu kada pamiršiu
Na, jau tokią nuoskaudą dėl to jaučiu, kad vargu kada pamiršiu
Aišku, iš šalies juokingai ir kartu graudžiai turėjo atrodyti, bet... Tai jiems turėtų būti gėda.
O jums, manau, geriau reikėtų prisiminti savo vestuvių visas gražiausias akimirkas (nebent tokių nebuvo), kuo labai abejoju, nei negandas ir tokius potyrius kaip šis.
Mes, pamergės, paskutinėse dalyvautose vestuvėse jaunajai ir apsirengt, pasipuošt padėjom, nešiojom jos pridurkus, limuziną puošėm ir t.t. Net nebuvo minties rankas ir kojas sudėjus sėdėti ir nieko neveikti, nuolat klausinėjom jaunųjų ir piršlių ką padėti.
O jums, manau, geriau reikėtų prisiminti savo vestuvių visas gražiausias akimirkas (nebent tokių nebuvo), kuo labai abejoju, nei negandas ir tokius potyrius kaip šis.
Mes, pamergės, paskutinėse dalyvautose vestuvėse jaunajai ir apsirengt, pasipuošt padėjom, nešiojom jos pridurkus, limuziną puošėm ir t.t. Net nebuvo minties rankas ir kojas sudėjus sėdėti ir nieko neveikti, nuolat klausinėjom jaunųjų ir piršlių ką padėti.
Tai viskas buvo prakyiškai taip, kaip norėjau nes viską dariau pati su savo šeima, tai niekas nevadovavo ir neteko taikytis prie primestų nuomonių. Užtat ir "sumokėjau" - viską ir turėjau pati (su saviškiais) pasidaryt.
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 04, 16:50)
Mano poros man nieko nepadėjo. Viiiisiškai
. Net mašiną pati pasipuošiau (visi viena važiavom). Supykau ir nusiminiau.
is tikruju net labai liudna
kituose vestuvese, laimei kviete tik i svente, nors sventes viduryje, mus jau su B skyre kaip i poras, mat jauniesies truko "jaunu zmoniu" zaidimams
na ir treciosios.. geriausios... tik nuvyke suzinom, kad esam poruose
gal uztai prisimokius tokiu "pamoku" savo pamergem aiskiai ivardijau, kaip jos kvieciamos, ko is ju tikiuosi
QUOTE(Mimuke @ 2010 06 05, 17:03)
is tikruju net labai liudna
bet ar jos zinojo is anksto, kad yra pamerges.. nes kaip man kad buvo..
Čia ir gi cirkai
Manosios pamergės žinojo prieš pusę metų, na, gal kiek mažiau, bet vis tiek...
Aš vestuvių išvakarėse sužinojau, kad pirmoji pamergė susipyko su pabroliu (jie draugavo), tai tipo bus pamergėse "iš reikalo", bet kad nesitikėčiau nieko daugiau
Esu šventai įsitikinus, kad jaunieji bent jau tą vienintelę dieną gyvenime turi būti pasaulio centras. Taip galvoju eidama į bet kokias vestuves. Deja, ne visi taip galvoja.