Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

Paskaičius tokius "malonius" nutikimus su poromis, manau, kad porų visai nenorėčiau. Tada nebūtų tokių pasisakymų, kad va tą ir tą pakvietė į poras, o manęs ne. Ir nereikėtų užsakinėti pamergėms suknelių spalvos, kaip dauguma dabar daro.

Pasakyčiau svečiams, kad kas norite, prašom, galite dalyvauti bažnyčioje ar santuokų rūmuose.

Gal po kiek laiko galvosiu kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myself: 06 birželio 2010 - 10:49
Bet ir pamergės doh.gif aš asmeniškai padariau bendrą susitikimą su savo visom būsimom pamergėm. Tada nutarėm dėl suknelių ir visų smulkmenų. Aišku,nenurodynėjau ką joms reiks daryt,ką puošt..Pačios labai ėmėsi iniciatyvos,siūlėsi man padėt,visokių įdėjų pasiūlė. O pranešt paskutinę dieną,kad eini į poras tikrai negražu schmoll.gif tam visų pirmą reikia duot laiko apsispręst
Atsakyti
QUOTE(Mamyte'09 @ 2010 06 06, 11:39)
Bet ir pamergės  doh.gif aš asmeniškai padariau bendrą susitikimą su savo visom būsimom pamergėm. Tada nutarėm dėl suknelių ir visų smulkmenų. Aišku,nenurodynėjau ką joms reiks daryt,ką puošt..Pačios labai ėmėsi iniciatyvos,siūlėsi man padėt,visokių įdėjų pasiūlė. O pranešt paskutinę dieną,kad eini į poras tikrai negražu  schmoll.gif tam visų pirmą reikia duot laiko apsispręst

vat butent ir as kaip pamerge buvus ir visokiu "kliurku" turejus, emiausi i pamerges tik tas kurios arciausiai gyvena, geriausiai sutariam ir zinau jog jokiu problemu nebus thumbup.gif
jos voe keletos ir ne vienos pusseseres doh.gif ir visiskai nepergyvenu, jog bus apkalbu ar isizeis doh.gif tuo labiau, kad jos gris is uzsienio, bendraujam tik internetu ir tai tik karts nuo karto... o tos kurios pasirinkau irgi ir mergvakariui labai organizuotos ir siaip tik kuo reikia prisideda wub.gif
ir tikrai labai sunku, kai i poras kviecia is visu saliu, miestu ar rajonu, tada ir susibendravimo nebuna ir dazniausiai nuotakos nusivylusios.... 4u.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau vieną dalyką. Pačiai teko ne kartą dalyvauti porose ir paskutinėse vestuvėse nepatiko, kai visas poras paliko autobusiuke, o jaunieji nuėjo paveiksluotis. Karštis nežmoniškas, visi kepėm tam autobuse. Tikrai nefaina buvo.
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 07, 11:53)
Dar prisiminiau vieną dalyką. Pačiai teko ne kartą dalyvauti porose ir paskutinėse vestuvėse nepatiko, kai visas poras paliko autobusiuke, o jaunieji nuėjo paveiksluotis. Karštis nežmoniškas, visi kepėm tam autobuse. Tikrai nefaina buvo.

Aš irgi toje pačioje situacijoje buvau ... Tik mes su pabroliu šią situaciją greitai išsprendėm : ištraukėm litrą degtinės ir gėrimą ratuku prie autobuso suorganizavom (kaip per "cementofkę") biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 12 birželio 2010 - 20:24
QUOTE(Helllen @ 2010 06 12, 22:23)
Aš irgi toje pačioje situacijoje buvau ... Tik mes su pabroliu šią situaciją greitai išsprendėm : ištraukėm litrą degtinės ir gėrimą ratuku prie autobuso suorganizavom (kaip per "cementofkę")  biggrin.gif

Nu atsiprasau, jei mano pabroliai/pamerges susigalvotu sau tokia atrakcija, tai tikrai su jais rimtai pakalbeciau. Kaip taip galima, tarsi vestuves vien tik tam, kad prisigert, ir gyvenime ner ka veikti, tik gerti..
Taip, gal suklydo jaunieji, kad paliko pulka autobusiuke, bet visi zino, kad jaunieji daug fotografuojasi, nereikejo sedeti tam autobusiuke, galima islipti, pasivaikscioti, pabendrauti... Na nemanau, kad reikejo laukt tris valandas jaunuju.

Bet tas gerimas ne vietoj ir ne laiku, o dar tokiais kiekiais, tai dar blogiau negu jaunuju paveikslavimasis.
Atsakyti
Wunderbar,
Kadangi tema apie pareigas, tai viena iš lydinčių porų pareiga yra gera nuotaika. Kadangi mūsų "pulkas" nebuvo nei abstinentai, nei nepilnamečiai, šią atrakciją drąsiai siūlyti galėjom. Be to, kompanija buvo nepažįstama, o niekam nėra paslaptis, kad 50 gramų palengvina bendravimą.
(Pykit nepykit, bet dar nemačiau, kad vestuvėse negertų.)
Atsakyti
Mes su MB einam į savo draugų vestuves ir štai ir mums siurprizas, sužinojome kad esam vyriausia pora biggrin.gif jie neva sakė, kad mus kai kvietė tai minėjo, bet kad nei aš, nei MB to negirdėjo tai nežinau kaip ten buvo iš tiesų smile.gif
Tik mūsų situacija kita...tikiuosi viskas praeis sklandžiai, aš ne kartą jau klausiau jaunosios, ką jai padėti, nors jos beveik nepažįstu. Nepažįstam ir kitų pulke būsiančių žmonių, bet manau viskas bus gerai wink.gif
Kaip vyriausia pora turėtume šiek tiek pareigų, bet jaunoji pasakė kad nieko nereikės, na tik kaip ir visiems turėti saldainių, gėrimo ir kad reikės man jaunajai, o MB jaunikiui persegti gėlytes santuokų rūmuose ir bažnyčioj:) Na tai kaip jau jauniesiems patogiau, aš buvau pasiruošusi padėti, ką tik reikia, bet jeigu nereikalauja nieko daugiau, na tai ir gerai:)
Bijau tik kad nebūtų kaip jums kai kurioms, kai netikėtai pasirodė, kad ir to ir ano neįvykdėt jaunųjų akimis žiūrint...
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2010 06 13, 19:28)
Wunderbar,
Kadangi tema apie pareigas, tai viena iš lydinčių porų pareiga yra gera nuotaika. Kadangi mūsų "pulkas" nebuvo nei abstinentai, nei nepilnamečiai, šią atrakciją drąsiai siūlyti galėjom. Be to, kompanija buvo nepažįstama, o niekam nėra paslaptis, kad 50 gramų palengvina bendravimą.
(Pykit nepykit, bet dar nemačiau, kad vestuvėse negertų.)

Tai kiekvieno asmeninis reikalas, tiesiog sakiau, jog as asmeniskai buciau nepatenkinta, jei mano pulke dar neatvykus i sventimo vieta butu pradeta gerti degtine.
Nepykstu, ir zinau, kad vestuvese geriamas alkoholis, bet didesniais kiekiais (pvz jusu minetas litras degtines...) kiekiais mano nuomone jis turi buti geriamas sventimo vietoje, t.y. restorane, kavineje ar sodyboje. Pvz mano vestuvese tikrai nebus jokiu alkoholiniu gerimu iki vakaro, nes as to nenoriu, neestetiskai ir visai nesventiskai atrodo prisigeres pulkas, arba geriantis degtine ratuku prie autobuso.. doh.gif simboliskai galima pakelti sampano prie CMB, bet ne litra degtines.
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 06 16, 17:43)
Tai kiekvieno asmeninis reikalas, tiesiog sakiau, jog as asmeniskai buciau nepatenkinta, jei mano pulke dar neatvykus i sventimo vieta butu pradeta gerti degtine.
Nepykstu, ir zinau, kad vestuvese geriamas alkoholis, bet didesniais kiekiais (pvz jusu minetas litras degtines...) kiekiais mano nuomone jis turi buti geriamas sventimo vietoje, t.y. restorane, kavineje ar sodyboje. Pvz mano vestuvese tikrai nebus jokiu alkoholiniu gerimu iki vakaro, nes as to nenoriu, neestetiskai ir visai nesventiskai atrodo prisigeres pulkas, arba geriantis degtine ratuku prie autobuso.. doh.gif simboliskai galima pakelti sampano prie CMB, bet ne litra degtines.

Man patinka Jūsų toks požiūris, nes aš asmeniškai greitai apsvaigtu nuo alkoholio, o degtinės išvis negeriu, o būna, kad per žaidimus gamtoje jau liepia, verčia gerti tuos gėrimus, nes tai tarsi būna neatsiejama to dalis...šampano iki iškilmių vakare yra normaliausia išgerti, o visa kita pasilikti vakarui:)
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2010 06 16, 17:54)
Man patinka Jūsų toks požiūris, nes aš asmeniškai greitai apsvaigtu nuo alkoholio, o degtinės išvis negeriu, o būna, kad per žaidimus gamtoje jau liepia, verčia gerti tuos gėrimus, nes tai tarsi būna neatsiejama to dalis...šampano iki iškilmių vakare yra normaliausia išgerti, o visa kita pasilikti vakarui:)

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 06 16, 18:43)

Bet tas litras degtinės ant pulko žmonių tai ''lašas jūroje'' nemanau,kad pulkas nuo tiek prisigertų ir atrodytų nekaip.Aš asmeniškai nematau nieko bloga dėl to,kad jie prie autobuso sumastė pasivaišinti.Čia mano nuomonė ax.gif
Atsakyti