QUOTE(Frosted @ 2006 01 28, 16:51)
O man virtuve, sujungta su svetaine - patogiausia

Gamini valgyt, žiūri su visais televizorių, bendrauji kartu, o taip būtų - visi svetainėj, o tu virtuvei...

juk nesuvarysi visų į virtuvę vien dėl to, kad tu ten kažką gamini
Dėl garsų - negi jie trukdo? Šaldytuvas veikia gana tyliai, arbatinukai kiek garsiau, bet užviria - ir viskas, kiek čia, kokios 5 minutės. Na nebent būtų su švilpuku ir tingėtum eit išjungt

Tada jau gal trukdytų tie "virtuvės garsai".
Dėl kvapo irgi nesiskundžiu, gartraukis ištraukia kvapų didesnę dalį, tai išeina beveik tas pats, kaip atskiroj virtuvei
Aš taip pat už virtuvę-svetainę viename

Kol kas gyvenam su mažyte virtuvyte atskirta nuo kitų kambarių. Tai niekas joje nenori valgyt -nei vyras, nei vaikai... Per ankšta visiems susėsti, o jei dar reikia sukiotis tarp viryklės, spintelių, šaldytuvo, tada man trukdo tie "sėdintieji".
Antras dalykas - visi nešasi maistą į kitus kambarius (labiausiai traukia TV

). Taigi trupinius ir lėkštes susirankiot tenka iš visų kampų.
O kai turėsim virtuvę su svetaine kartu - tai visas veiksmas tilps vienoje patalpoje - ir pabendraut su šeima galėsiu gamindama, o ir indus nurinkt bus arčiau.
Mes iškilmingų pietų neruošėm dar niekada (artimiausiu metu irgi neplanuojam persiorientuoti

), tai mums ir netrūks atskiros svetainės svečiams. Pati gaminu minimaliai, todėl toks sujungtas varijantas mums geriau.
Keistai man skamba abejonės, kad virtuvės garsai trukdys svetainėje sėdintiems

. Na, tiesiog neįsivaizduoju tokių tylių svečių, kad arbatinuko ūžimas juos trikdytų

. Nebent užsiiminėtų joga

Juokauju, nes savo situacijoj neįsivaizduoju tokio diskomforto dėl virtuvės garsų
Žinoma, kad kiekvienas renkasi pagal savo gyvenimo būdą, prioritetus ir t.t. Bet prieš susiplanuojant virtuvę ir svetainę, čia perskaitytos nuomonės labai padeda