Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(marlena24 @ 2007 10 17, 12:28)
nu ant dvieju ciuzyniu su vyru tikrai nemiegociau wub.gif  lotuliukas.gif nepatogu ziauriai, viesbuciuose kankinames, ikrenti vis i ta "duobe" doh.gif

visiskai pritariu smile.gif siaip dar yra toks prietaras, kad vyras ir zmona neturetu miegoti ant atskiru ciuziniu, bet cia taip sakant kiekvieno reikalas smile.gif
kas liecia del viesbuciu tai tikrai nepatogu, idomu kodel visur stato lovas su dviejais ciuziniais g.gif
Atsakyti
Sveiki, marlena24 o tavo iš tikros odos lovikė? Ieškau odinės, ale kainos.... noriu dramblio kaulo baltumo... ir nerandu...

O dėl čiužinių tai paskaitykit skyriuką apie čiužinius - liuks. http://www.supermama...hp/t220709.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milllly: 18 spalio 2007 - 13:54
Millly, mano lova bus is eko odos...naturaliai odai kazkaip pagailo pinigeliu, nes butu kainavus 1000 lt. brangiau blush2.gif kadangi reikia toli grazu ne tik lovos,tai tie 3000 lt. mum jau ir taip nemazai vien uz lova...o spalvu pasirinkimas,tiek odos,tiek eko odos pas juos tirai gausus smile.gif ziuresim kaip bus su kokybe g.gif
matai,mes emem lova 180 plocio, tai ji kainuoja 2400 lt. i plius emem ptalynes deze,tai ji dar 500,o jei jum pvz. pakanka 160 ir be dezes,tai man atrodo kainuotu apie 3000 lt. su naturalia oda...
Atsakyti
Aš nutariau, kad čiužinį reikia gerą įsigyti, o laovai gražiai jau neblieka... Tai renlenoj išsirinkau, ale lenkišką.... 1675 lt. eko odos. O čiužinį.... net už 2000....
Atsakyti
maciau as ta jusu lova smile.gif simpatiska,tik mum netiko,nes ji tik 160 plocio galima it be patalynes dezes...mes savo irgi RENLENOJ uzsakem...o ciuzini gal ne pati paciausia, bet manau gera pirkom,GEMEGOS AMADEO.1200 mokejom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 18 spalio 2007 - 17:17
QUOTE(marlena24 @ 2007 10 18, 18:14)
maciau as ta jusu lova smile.gif simpatiska,tik mum netiko,nes ji tik 160 plocio galima it be patalynes dezes...mes savo irgi RENLENOJ uzsakem...o ciuzini gal ne pati paciausia, bet manau gera pirkom,GEMEGOS AMADEO.1200 mokejom

Kurį Amadeo pirkot? Nes mes ant Amadeo Joy miegam gal mėnesį - tai džiaugiamės. Nei kietas nei per minkštas ir toks fainas, tvirtas jaučiasi. Ir kūnas nekaista (kas didelis pranašumas lyginant su lateksiniu).
Atsakyti
pas mus paprastas AMADEO blush2.gif tai dar nezinau ar jis geras ar ne,dar nemiegam tongue.gif na bet girdejau,kad GEMEGOS ciuziniai labai geri,tad manau,kad bus geras mirksiukas.gif mes ji issirinkom butent del to ,kad jis roks nei per kietas nei per minkstas...lateksiniai kazkaip iskart mum nepatiko,kazkokie jie man per minksti..nu cia ziurint kaip kam patinka miegot mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu mes irgi siuo met ieskom miegamojo lovos smile.gif
Norejau jusu paklaust, gal zinote kur Vilniuj daro lovas (firma ar koks meistras), kad butu galima pasirinkt medzio spalva ? Ta prasme, parduotuvese dazniausiai buna tan tikra palete, is kurios gamina, o tokios, kokios reik spalvos - nera. Mes noretume lova derint prie spintus spalvos - Finu cinamono ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka sitas variantas, tik gal ryskiu detaliu prideciau.

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 30 spalio 2007 - 14:49
QUOTE(Lalique @ 2007 10 28, 20:22)
Man labai patinka sitas variantas, tik gal ryskiu detaliu prideciau.

Labai gražu. Bet ne šeimoms su mažais vaikais...
Atsakyti