Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(marlena24 @ 2007 11 04, 16:00)
Musu bus panasi,tik atlosas ne is tu 2 pagalviu priristu,o toks istisas... smile.gif

Pas ka uzsakinejote
Atsakyti
Renlenoj uzsisakem,Klaipedos sofu lova Eliza
Atsakyti
QUOTE(klanas @ 2007 11 04, 16:11)
Musu su zmona svajoniu lova:

Grazute thumbup.gif Sviesi thumbup.gif
Bet tik man ji kazkaip per "auksta" unsure.gif ciuzinys kazkaip tai "ant virsaus" guli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 02, 17:18)
Va parodau musu toks miegamojo komplektas spalva tamsiai ruda  ax.gif
user posted image

Mes irgi ta pati apziurinejom, bet nu jau toks "popierinis" mums pasirode. Bent jau parduotuvej tai toks iskleres, gal nesuverzta pakankamai g.gif Siaip tai man patiko, stiliovas toks, tik va kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2007 11 05, 18:32)
Mes irgi ta pati apziurinejom, bet nu jau toks "popierinis" mums pasirode. Bent jau parduotuvej tai toks iskleres, gal nesuverzta pakankamai g.gif Siaip tai man patiko, stiliovas toks, tik va kokybe g.gif

Mes vis dar renkames lovos modeli ,sake issirinkti ir pagamins ax.gif
Tai jeigu modelis tinka, is geru medziagu gal padarytu,as ir akis vis paganau,patinka ,kad nera kampu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2007 11 05, 16:32)

NU kazinau man tai jis normalus buna aisku ir rimtesniu bet uzteks kaip mes sakom kokiem 5 metams biggrin.gif Kampai tai tie super thumbup.gif
Atsakyti
Mes sviesaus medzio ziurejom, tai plokstes apsilaupiusios jau parduotuvej blink.gif

Va dar toki nusiziurejom, toks tvirtas ir kaina visai normali. Tik va, kambario didelio reikia ax.gif
http://meblios.com.u...144/Itemid,199/
Atsakyti
gal kur temoj ir buvo jau lietuviskas komplektas blush2.gif (p. s. neprisimenu doh.gif
kaip jums? (paprastas, bet man kazkodel patiko thumbup.gif thumbup.gif )

user posted image
Atsakyti
man tai schmoll.gif maciau ji Audejo balduose gyvai, tai labai jam man disovai atrode schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi schmoll.gif uznesa i virtuvini komplekta ax.gif ir tos "bangos" galvugaly schmoll.gif
Atsakyti
g.gif o man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (tik kaina nepigi...)
Atsakyti
ir kiek ta kaina "nepigi" tokį komplektą? šiaip dviejų spalvų niekada nesirinkčiau miegamojo.. bet kiekvienas pagal save renaksi 4u.gif
Atsakyti