Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

Idomu butu ta lova ale komoda pamatyt ax.gif
Bet jauciu ir kainuotu "kosmosa" pinigu doh.gif
Atsakyti
Man atrodo buvo kažkada foto įdėta... Neturėtų kosmoso kainuot...
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2007 11 15, 13:52)
lietuvoj tokiu nėra, nebent rankos kieno nors auksinės  smile.gif

mes nuomojom vieno kambario buta tai buvo tokia sienine lova smile.gif Tikrai nerealiai geras sprendimas smile.gif 18 kv.m. kambary buvo minkstas kampas, 2 foteliai, staliukas, rasomasis stalas kompui, vazinejantis staliukas telikui (kad ir ant kampo sededamas ir lovoj galetum ziuret) ir didziule sekcija per 1,5 sienos daiktams susideti bigsmile.gif kai lova nuleisdavom tai pilnas kambarys prigrustas doh.gif bet miegojimui daug vietos laisvos ir nereikia tongue.gif o diena kai lova sienoj vietos tikrai pakankamai thumbup.gif Ir ta sekcija.. aisku senovinis variantas bet kai mes labai daug daiktu turejom tai mums liuks buvo visom smutkem susidet.
jei gyvenciau vieno kambario bute TIK toki varianta ir rinkciausi thumbup.gif
Atsakyti
nu man tai tos pakeliamos lovos taip juokingai atrodo lotuliukas.gif tikrai namie nedeciau,man primena tas atlenkiamas "raskladuskes" kur vaiku darzely budavo (cia zinos tos,kurios darzelius lanke) ir is spintos issitraukdavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 15, 19:31)
nu man tai tos pakeliamos lovos taip juokingai atrodo lotuliukas.gif tikrai namie nedeciau,man primena tas atlenkiamas "raskladuskes" kur vaiku darzely budavo (cia zinos tos,kurios darzelius lanke) ir is spintos issitraukdavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet kai vietosnera, tai geriau "raskladuske", nei sofa-lova ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 15, 20:31)
nu man tai tos pakeliamos lovos taip juokingai atrodo lotuliukas.gif tikrai namie nedeciau,man primena tas atlenkiamas "raskladuskes" kur vaiku darzely budavo (cia zinos tos,kurios darzelius lanke) ir is spintos issitraukdavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi dabar kai vietos turim nedeciau, nes man gan sunku ja kilnot buvo, bet kai MB visada po ranka tai jis ta darba ir atlikinedavo tongue.gif o kad panasu i "raskladuskes" tai nesutikciau, nes ciuzinys gali buti kad ir pats geriausias ortopedinis rolleyes.gif Kaip tik kai vietos nera miegamojo normaliai lovai skyciau cia puikus sansas ja tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mergaites ivertinkit mano lovele 4u.gif Vakar tik gavome tad jau praeita nakti miegojome ant jos wub.gif Na idedu nuotrauka is katalogo , parodysiu bendra vaizda kai MB razetes sudes miegamajam mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikute: 17 lapkričio 2007 - 17:46
QUOTE(Puikute @ 2007 11 17, 18:46)
Na mergaites ivertinkit mano lovele 4u.gif  Vakar tik gavome tad jau praeita nakti miegojome ant jos wub.gif  Na idedu nuotrauka is katalogo , parodysiu bendra vaizda kai MB razetes sudes miegamajam mirksiukas.gif
user posted image

thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Na mergaites ivertinkit mano lovele 4u.gif  Vakar tik gavome tad jau praeita nakti miegojome ant jos wub.gif  Na idedu nuotrauka is katalogo , parodysiu bendra vaizda kai MB razetes sudes miegamajam mirksiukas.gif
user posted image

Faina lovikė thumbup.gif mes vakar kaip tik tokią nusižiūrėjom bet tik raudonos spalvos. O kokiame tinklapyje yra tas katalogas su tokiom lovom?
Atsakyti

Faina lovuke bigsmile.gif Tik man asmeniskai juoda spalva nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Super lovytė wub.gif O kokia kaina daug maž tokios, jei nepaslaptis ax.gif Aš irgi kažko tokio norėčiau, bet įtariu nepigi verysad.gif
Atsakyti
kaip tik pigi ax.gif mes ja irgi ziurejom,Renlenoj jos stovi, yra juoda,raudona ir smelio spalvos,kainuoja berods 1600 lt. tik mum netiko,nes jinai be dezes ir tik 160,o 180 negamina unsure.gif siaip grazi lova ir pigi,nu bet mum netiko...
Atsakyti