Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

yahoo.gif yahoo.gif tikrai sitas (jus itikinot mane...)

QUOTE(jovana @ 2007 11 07, 12:32)
ir kiek ta kaina "nepigi" tokį komplektą? šiaip dviejų spalvų niekada nesirinkčiau miegamojo.. bet kiekvienas pagal save renaksi  4u.gif

o man butent tu dvieju spalvu derinys patiko tongue.gif
Atsakyti
gal ir nieko buna tu deriniu,bet butent sitas spalvu derinys man toks biski "kaimietiskas-baltarusiskas" tongue.gif na cia aisku skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 07, 15:33)
gal ir nieko buna tu deriniu,bet butent sitas spalvu derinys man toks biski "kaimietiskas-baltarusiskas" tongue.gif na cia aisku skonio reikalas mirksiukas.gif

schmoll.gif butent lietuviskas (Baltarusijoj nesurastum, o as biggrin.gif kaip tik esu is Baltarusijos kaimo tongue.gif )
Atsakyti
Šiandien atvažiuoja mūsų lova, išsirinkom QUEEN iš Klaipėdos sofų rolleyes.gif http://sofos_lt/lt/queen.html Žiūrėsim, kas gavosi.
Bute buvom nusipirkę kažką iš Dalios baldų - pardavėm su visu butu doh.gif Niekad nebepirkčiau lovos iš plokščių, kažkaip nemalonu - ieškojom šįkart būtinai medžiaginiu galvūgaliu karkasas medžio masyvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 07 lapkričio 2007 - 14:58
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 11 07, 08:49)
gal kur temoj ir buvo jau lietuviskas komplektas  blush2.gif (p. s. neprisimenu doh.gif
kaip jums? (paprastas, bet man kazkodel patiko thumbup.gif  thumbup.gif )

Man nelabai schmoll.gif taip senoviškai atrodo,ir tos "bangos" schmoll.gif ir iš vis toks turginis stilius smile.gif ir nemanau kad brangus gali buti unsure.gif
Raganele nebloga lovikė mirksiukas.gif tik man vis vaidentųsi kad nenuslysčiau žemėn nuo jos rolleyes.gif
Atsakyti
Nu nerandu as grazios miegamojo lovos... sad.gif Lietuviai kazkokias grubias jas gamina!Noriu svelnios,jaukios... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2007 11 07, 16:15)
Man nelabai schmoll.gif taip senoviškai atrodo,ir tos "bangos" schmoll.gif ir iš vis toks turginis stilius smile.gif ir nemanau kad brangus gali buti unsure.gif
Raganele nebloga lovikė mirksiukas.gif tik man vis vaidentųsi kad nenuslysčiau žemėn nuo jos rolleyes.gif

Nu mes su čiuožykline mintim ir užsakinėjom dar ir pailgintą, paplatiną, kad vaikai rytais sutilptų, būtų vietos pasivartyt visiems biggrin.gif Beje, atvežė mums lovą - su kitos spalvos gobelenu blink.gif Vietoj bordinės rudą doh.gif išsižiojau pamačiusi ir liepiau pakuotis agal į furą doh.gif Sumaišė spalvų kodus pardavėja.... Lauksim dar mėnesį kol pagamins tokią, kokią užsakinėjom...

A tos bangos tai rimts swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 08 lapkričio 2007 - 01:14
Prigasdinai raganele blink.gif mes irgi esam KLAIPEDOS SOFU lova uzsisake,bet ELIZA,nes ta QUEEN mum biski didoka blush2.gif bet mum tai tik apie gruodzio viduri atvez,nes sake kad 60 dienu gamina,o per kiek jums atveze??ale su ta spalva tai geras bajeris,kad mum taip nebutu...reiks gal nueit i RENLENA pas ta pardaveja ir pasitikslint ar ta spalva irase g.gif o kur jus uzsakinejot
?
Atsakyti
sveikos,
pasidarem ir mes miegamaji. kol kas dar ner ciuzinio, ir langu dangos--bus tikriausiai roletai...

imetu kelias fotkes
http://public.fotki....sis/miegamasis/

ps. tik nekreipkit demesio i zaislini peliuka , ziurinti is po medinio zmogelio----draugas niekaip nesileido jo ismesti is kambario---teko nusileisti , nes tai vienintelis akcentas kuri jisai sumaste is savo "senu mielu" daikciuku apgyvendinti naujam miegamajam.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cawx: 12 lapkričio 2007 - 14:37
QUOTE(cawx @ 2007 11 12, 14:34)
ps. tik nekreipkit demesio i zaislini peliuka , ziurinti is po medinio zmogelio----draugas niekaip nesileido jo ismesti is kambario---teko nusileisti , nes tai vienintelis akcentas kuri jisai sumaste is savo "senu mielu" daikciuku apgyvendinti naujam miegamajam.....

blush2.gif o kur tas zaislinis peliukas?As jo niekur nemaciau blush2.gif lotuliukas.gif
Miegamasis labai grazus, siltas toks thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 11 12, 15:45)
blush2.gif o kur tas zaislinis peliukas?As jo niekur nemaciau blush2.gif  lotuliukas.gif
Miegamasis labai grazus, siltas toks thumbup.gif  wub.gif

ant palanges , is po to medinio balvono klyno ziuri:))
tai ir gerai kad nelab matosi, o tai galvojau, ispeiks mane visi, nes jis darko bendra ideja kambario schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2007 11 12, 14:54)
ant palanges , is po to medinio balvono klyno ziuri:))
tai ir gerai kad nelab matosi, o tai galvojau, ispeiks mane visi, nes jis darko bendra ideja kambario schmoll.gif

biggrin.gif Tik jau biggrin.gif
Ziurejau gal is 4karto tik pamaciau blush2.gif Bet gerai, buvo proga idemiai kambari apziureti nuo A iki Z thumbup.gif Grazus tas peliukas blush2.gif Toks fainuolis blush2.gif
Labai bambukai puosia kambari. Siaip jie visur tinka ir graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti