Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(vadulka @ 2007 12 10, 15:29)
merginos o kokios spalvos sienos pas jus miegamuosiuose ???

pas mane miegamasis turetu buti rausvas ax.gif toks beveik baltas su rausvu atspalviu smile.gif gal net tas atspalvis kazkoks rausvai oranzinis ax.gif o siaip is pradziu norejau daryti tris sienas labai sviesaus kiausinio luksto o viena siena tamsiai rudos spalvos ax.gif bet atkalbejo nuo tokio derinio g.gif net nezinau, kodel apsigalvojau...
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2007 12 10, 14:29)

Pas mus švelniai gelsvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2007 12 10, 14:29)

Pas mus kaip ir visame bute - vos matoma gelsvai rusva. Gal čia kokio kiaušinio lukštas bus, bet aš jų nepažįstu blush2.gif
Atsakyti
su ta splava, as visia susimaisiau...
pradzioj norejau kremines, bet poto MB sako,adk visas namas kreminis,tada pasirinkau geltona, padaze ant sienos paziuret-tokia citrinuke gavosi, nu spalva grazi-bet net akis bado-per ryski. priedo dar drauge sako,nedaryk miegamojo geltono, nes pas ja geltonas,tai sake labai negerai,nes visada kamabrys atrodo prisilotintas, ir toks kad ir kiek bevedintum-nevesus... tada galvojau daryti zalsva svelniai... bet ir vel galvoju,ar nebus per salta spalva?nes tokai zalia ryskia,jau isrinkau vaiko kamabriui.. tada dar persikines turim dazu nusipirke.. ir jau tiap susiveliau sad.gif nezinau patarkit..
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 10, 14:30)

O ir pagal teliką sprendžiant, tai ne pirmos jaunystės interjeras smile.gif

Nesvarbu, kad ne pirmos jaunystes, svarbu, kad grazu tongue.gif
Atsakyti
na as planuoju miegama dazyti tamsiai bordo spalva... baldai tamsiai rudi su sviesiai pilka spalva.. man tokia silta spalva.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 12 10, 18:50)
na as planuoju miegama dazyti tamsiai bordo spalva... baldai tamsiai rudi su sviesiai pilka spalva.. man tokia silta spalva..  ax.gif

manau neblogas pasirinkimas. O negalvojat keliom spalvom dazyt?
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2007 12 10, 15:48)
su ta splava, as visia susimaisiau...
pradzioj norejau kremines, bet poto MB sako,adk visas namas kreminis,tada pasirinkau geltona, padaze ant sienos paziuret-tokia citrinuke gavosi, nu spalva grazi-bet net akis bado-per ryski. priedo dar drauge sako,nedaryk miegamojo geltono, nes pas ja geltonas,tai sake labai negerai,nes visada kamabrys atrodo prisilotintas, ir toks kad ir kiek bevedintum-nevesus... tada galvojau daryti zalsva svelniai... bet ir vel galvoju,ar nebus per salta spalva?nes tokai zalia ryskia,jau isrinkau vaiko kamabriui.. tada dar persikines turim dazu nusipirke.. ir jau tiap susiveliau sad.gif nezinau patarkit..

Taigi žalių visokių būna. Jei nori šiltos ir šviesios, rinkis kažką, kas gautųsi sumaišius žalią, rudą ir geltoną. Tik, aišku, šviesią, kaip kad nori. Ir žalios daugiausiai. Pavyzdžiui, KRIAUŠĖS (žr. viršuj dešinėje, kur parašyta pear mirksiukas.gif ) tik šviesiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 10 gruodžio 2007 - 19:23
QUOTE(zipkute @ 2007 12 10, 15:27)
pas mane miegamasis turetu buti rausvas  ax.gif  toks beveik baltas su rausvu atspalviu  smile.gif gal net tas atspalvis kazkoks rausvai oranzinis  ax.gif o siaip is pradziu norejau daryti tris sienas labai  sviesaus kiausinio luksto o viena siena tamsiai rudos spalvo[/COLOR[COLOR=red]]s  ax.gif  bet atkalbejo nuo tokio derinio  g.gif  net nezinau, kodel apsigalvojau...

musu svetaine taip nudazyta smile.gif o miegamasis viena siena violetine, kitos baltos, uzuolaidos violetines, visa kita mazdaug priderinta, labai gerai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 12 10, 19:56)
manau neblogas pasirinkimas. O negalvojat keliom spalvom dazyt?

nusprendem viska dazyti viena spalva, nes baldai bus dvieju spalvu, tamsiai ruda su sviesiai pilka, beveik balta..
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 12 09, 16:57)
man cia labai fainas miegamasis  wub.gif

man keistas kažkoks unsure.gif Į tas aptakias formas keistai standartinio keturkampio lova įsipaišo. Ir lemputės šen, lemputės ten kažkaip keistai žiūrisi...kažkaip kaip ekspozicija parduotuvėje
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 12 10, 19:50)
na as planuoju miegama dazyti tamsiai bordo spalva... baldai tamsiai rudi su sviesiai pilka spalva.. man tokia silta spalva..  ax.gif

jei jau ir sienos bordo ir baldai tamsus g.gif jums nebus per baugu tokiam kambaryje? mane jauciu apimtu klaustrofobija g.gif as sienas manau dazyciau keliomis spalvomis...imaisyciau ir sviesia kazkokia ax.gif
Atsakyti