Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(drieze @ 2007 12 10, 19:50)
na as planuoju miegama dazyti tamsiai bordo spalva... baldai tamsiai rudi su sviesiai pilka spalva.. man tokia silta spalva..  ax.gif

QUOTE(Meškuolė @ 2007 12 10, 20:21)
Taigi žalių visokių būna. Jei nori šiltos ir šviesios, rinkis kažką, kas gautųsi sumaišius žalią, rudą ir geltoną. Tik, aišku, šviesią, kaip kad nori. Ir žalios daugiausiai. Pavyzdžiui, KRIAUŠĖS (žr. viršuj dešinėje, kur parašyta pear  mirksiukas.gif ) tik šviesiau.

aga, aciukas smile.gif
galvosiu kaska.. baldu tai nori tamsiai rudu-beveik juodu..o grindys toksios panaisai kaip siaudines...
o ka dar manot, del langu uzdangalu? ar romanetes,ar uzuolaidos?kokios?
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2007 12 11, 14:06)
aga, aciukas smile.gif
galvosiu kaska.. baldu tai nori tamsiai rudu-beveik juodu..o grindys toksios panaisai kaip siaudines...
o ka dar manot, del langu uzdangalu? ar romanetes,ar uzuolaidos?kokios?

pvz man uzuolaidos suteikia jaukumo kambariui bigsmile.gif as tik uz uzuolaidas smile.gif bet cia aisku kaip koks kieno skonis smile.gif
Atsakyti
user posted image
va man sis variantas patinka
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 10, 16:30)
O man visai nepatinka schmoll.gif Tiesiog negalėčiau tokiame būti, jau žiūrint erzina, o ką jau kalbėti apie buvimą jame doh.gif Visų pirma nepatinka, kai halogenai naudojami, kaip dekoras, pridaroma tų gipsinių išrangymų, o tada privaroma į visus kampus lempučių.
O ir pagal teliką sprendžiant, tai ne pirmos jaunystės interjeras smile.gif

man ir cia negrazu, visokios arkos apvalinimai man negrazu.Cia tik mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2007 12 11, 11:47)
jei jau ir sienos bordo ir baldai tamsus  g.gif  jums nebus per baugu tokiam kambaryje? mane jauciu apimtu klaustrofobija  g.gif  as sienas manau dazyciau keliomis spalvomis...imaisyciau ir sviesia kazkokia  ax.gif

na mano balduose bus sviesiu elementu, purvinai balta spalva dar... uzuolaidos taop pat bus sviesios, tai manau ta tamsia spalva susvelnins..
kituose kambariuose nesirinkciau tokiu tamsiu spalvu, bet miegamajam man asmeniskai tinka.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 12 12, 19:32)
na mano balduose bus sviesiu elementu, purvinai balta spalva dar... uzuolaidos taop pat bus sviesios, tai manau ta tamsia spalva susvelnins..
kituose kambariuose nesirinkciau tokiu tamsiu spalvu, bet miegamajam man asmeniskai tinka..  rolleyes.gif

nu zinai tu teisi smile.gif is tiesu pamaciau kaip atrodo bordo miegamasis thumbup.gif ispudingai thumbup.gif pradejo patikti toks variantas smile.gif
Atsakyti
miegamieji, kurie man visai nieko ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Sitas man irgi kazkuo grazus
Atsakyti
QUOTE(rakali @ 2007 12 12, 22:13)
user posted image
Sitas man irgi kazkuo grazus

Man irgi jis labai liuksiskas thumbup.gif Kazkaip net primena su spalvomis mano miegamaji, nes labai jau panasios pastelines spalvos ir pas mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2007 12 12, 18:32)
kituose kambariuose nesirinkciau tokiu tamsiu spalvu, bet miegamajam man asmeniskai tinka..  rolleyes.gif

man irgi patinka tamsesni miegamieji drinks_cheers.gif
esu turejus tamsiausio koki galit isivaizduoti melyno atspalvio sienas miegamajam smile.gif bet buvo visiskai sviesus baldai, kilimine danga sviesi sviesi puri tokia, ir tokia universali uzuolaida dienine/naktine lyg wub.gif apsnigta... sunku nupasakoti biggrin.gif bet keisciausia budavo, kad abejingu tam kambariui nebuvo-arba labai susizavedavo arba sakydavo-"niekada..." biggrin.gif o man patiko, kad jis buvo visiskai kitoks nei pas bet ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 12 12, 23:07)
man irgi patinka tamsesni miegamieji  drinks_cheers.gif
esu turejus tamsiausio koki galit isivaizduoti melyno atspalvio sienas miegamajam smile.gif bet buvo visiskai sviesus baldai, kilimine danga sviesi sviesi puri tokia, ir tokia universali uzuolaida dienine/naktine lyg  wub.gif  apsnigta...  sunku nupasakoti  biggrin.gif  bet keisciausia budavo, kad abejingu tam kambariui nebuvo-arba labai susizavedavo arba sakydavo-"niekada..."  biggrin.gif  o man patiko, kad jis buvo visiskai kitoks nei pas bet ka smile.gif

geras, as kazkada kai dar gyvenau su tevais irgi buvau isirengus visiskai melyna tamsiai kambari, baltas kilimas ir vos vos gelsvos uzuolodos buvo.
Kas keisciausia tai taip pat ir pas mane budavo su nuomonem, arba patikdavo arba ne.
Bet labai gerai miegasi tokiame kambaryje, kazkur skiaciau, kad turi buti melyyna siena prie lovos, kad butu geresnis miegas g.gif
Atsakyti
Pagaliau yra ir ne tik oranžinių miegamųjų gerbėjų.Man irgi tamsesni labiau prie dūšios, jie man tokie paslaptingesni, jaukesni.Bet manau, kad čia pagal charakterį, kas mėgsta rytą pašokti iš lovos ir su daina smile.gif , tai tiems gal labiau tinka energingesnės spalvos, o aš tai iš tų, kur mėgsta dar pasivolioti, patinginiauti, jei yra galimybė, tai man rėkiančių spalvų nesinori schmoll.gif Bus melsvai pilki tapetai, ir šviesi kiliminė danga.
Atsakyti
Nu va uzsisakem tokia lova, tik ciuzinio nera. Daug girdejau apie GEMEGA, gal galite parekomenduoti Vilniuje arba Kaune, kas gerai gali patarti del ciuzinio tipo, parduotuviu GEMEGA prekiaujanciu daug, bet tikriausiai ne visi pataria normaliai.

http://www.imagepost...oads/get/137089
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klanas: 16 gruodžio 2007 - 00:11