Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(lietutis @ 2007 12 18, 13:34)
Man tai nesamone.
Na pati paskaiciuok:
Komoda nuo 400-900 lt (is paprastuju)
Tarkim sienine spinta ~4m kainuoja apie 3500lt
jau turim tarkim 4400lt. Dar lieka 5600lt lovai - sitiek lovai is luksto plokstes???
Nesueina man tokia matematika - Neseniai maciau tooookia lova atveztine uz 7000lt, bet man ji perbrangi, o jau tuo labiau perbrangi lova uz 5600lt. Bet cia aisku tau spresti smile.gif cia mano 'matematika' mirksiukas.gif

Tai as ir galvoju ,man taip pat galai nesueina -is kur tokia kaina blink.gif
prasiau perskaiciuoti ,sake jam tokia kaina gaunasi(9500),dabar esu uzklaususi kitu baldininku-matysiu ka priskaiciuos.

Parduotuveje fufeli komplekta galima nusipirkti uz 3500-4000

Tai tikejomes uz 5000lt isigyti miegamaji ,galu gale spinta ir komoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2007 12 18, 11:11)
turiu klausima-ar 10 tukst. normali miegamojo komplekto kaina,jei tai ne medzio masyvas?
lova ,komoda ir spinta -azuolo luksto plokstes?

Tiek paskaiciavo meistras blink.gif nieko mandra nenorim -jokiu paraitymu ar neimanomu dalyku.

visiskai normali kaina, kadangi baldas daromas pagal uzsakyma. Masines gamybos baldai visada pigesni ir dazniausiai dvigubai.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 12 19, 11:25)
visiskai normali kaina, kadangi baldas daromas pagal uzsakyma. Masines gamybos baldai visada pigesni ir dazniausiai dvigubai.

man irgi atrodo normalu. mes už spintą slankiojančiom durim, lovą ir komodą mokėsim 7 tūkst., bet tik dėl to, jog gaunam vos ne pagal savikainą. draugas daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miltė @ 2007 12 19, 12:50)
man irgi atrodo normalu. mes už spintą slankiojančiom durim, lovą ir komodą mokėsim 7 tūkst., bet tik dėl to, jog gaunam vos ne pagal savikainą. draugas daro rolleyes.gif

man rodos, kad kaina labai salyginis dalykas, nes pvz. sienine spinta gali buti dvieju duru ir pvz triju. Nuo to kaina kinta. Kaina lemia daug dalyku, todel sunku pasakyti, kokia yra protinga kaina.
Mes daremes spinta su slankiojanciom durim (dvieju duru), spinteles prie lovos ir komoda, ir sumokejom 2500Lt. Dar dejom ir begelius su stabdziais, kurie geresni uz paprastus. Lova pirkom atskirai, bet suma sumarum tikrai 10 000 Lt nesigauna.
Kainos tikrai gautos ne per pazistamus, tik nuolaidele padare 200 Lt, nes ne pirma karta uzsakom . Firmos darbu ziauriai patenkinta, visus baldus is ju uzsakinejom. Vieninete problema ta, kad ilgai daro, nes uzsiverte darbais.
Atsakyti
Vis dar laukiu kitu baldininku paskaiciavimu,paciai idomu ar skirsis ar ne ax.gif
O del spintos -tai mes jos norime slankiojanciomis durimis per visa siena -pakabos plocio su lentynom ir kabyklom...nu gal aiskiai cia parasiau.

Mes esame dare kitame kambaryje spinta -drabuzine,tai ten ir su patalpa apsirengti ,ir komoda didele,ir darbo stalu ,nu visokiu pribumbasu pilna,tai uz ja 3500 lt paklojom ax.gif
Atsakyti
man tai irgi atrodo,kad kaina gana normali...nezinau koks ten miegamasis gali but uz kokius 5000 lt. schmoll.gif Made in Poland... g.gif mes daremes spinta is plokstes per visa siena, apie 3 metru ilgio gavosi, 3000 kainavo. Lova gana brangiai, nes norejom tokios minkstos odines,tai lova 3000 plius 1000 lt. ciuzinys...jau 7000.o dar reik spinteliu prie lovos...komodos gal nekisiu, nemegstu uzgrustu miegamuju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 12 19, 18:36)
man tai irgi atrodo,kad kaina gana normali...nezinau koks ten miegamasis gali but uz kokius 5000 lt. schmoll.gif Made in Poland... g.gif mes daremes spinta is plokstes per visa siena, apie 3 metru ilgio gavosi, 3000 kainavo. Lova gana brangiai, nes norejom tokios minkstos odines,tai lova 3000 plius 1000 lt. ciuzinys...jau 7000.o dar reik spinteliu prie lovos...komodos gal nekisiu, nemegstu uzgrustu miegamuju schmoll.gif

Tai ir rasau ,kad nors spinta ir komoda iseitu doh.gif uz 5000lt

O lova beje musu be odos -labai labai paprastute ir dar i sia kaina neieina ciuzinys-mums ji reiktu nusipirkti patiems 4u.gif
Atsakyti
Kas mėgsta ryškiau.... smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 21, 11:33)
user posted image

Gražu wub.gif jaučiu silpnybę raudonai spalvai...
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 12 21, 11:52)
Gražu  wub.gif  jaučiu silpnybę raudonai spalvai...

Ir man wub.gif nors mano miegamasis bus visiškai kitoks tongue.gif O šiaip, manau visai nesunkiai įgyvendinama tokia idėja.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 21, 12:21)
Ir man  wub.gif nors mano miegamasis bus visiškai kitoks tongue.gif O šiaip, manau visai nesunkiai įgyvendinama tokia idėja.

Mano irgi kitoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 12 21, 10:33)
user posted image

Pritariu, kad gražu, tačiau man, kaip miegamajam, per ryšku. Rinksimės kitokias spalvas. Kituose kambariuose labai tiktų drinks_cheers.gif
Atsakyti