Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamieji

QUOTE(DianaZ @ 2007 09 26, 15:23)
mes kaip tik uzsisakem vien tik atlosa Nakts mebele(taip atrodo rasosi g.gif)  jie parduoda atskirai atlosus ir gobelena galima issirinkti ir ismatavimus ir mano nuomone labai kokybiskai padaro tuos atlosus smile.gif

O kur užsakynėjote, Vilniuje? Aš peržiūrėjau jų puslapį, nieko neparašyta apie tai, kad galima vien galvugalį užsakti. Beje, jūs savo idėją nupasakojote ar iš jų iūlomų išsirinkote ir kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti - ar kiliminė danga miegamajame gerai ar geriau koks nedidelis pūkuotas kilimėlis?

Ir dar senuose temuose buvo kalba apie fototapetus. Va šioje foto fototapetas:

user posted image

Bet mane domina kai kas kito. Pamačius šitą foto prisiminiau kai ką. Kažkada kažkokia paroda buvo Vilniuje ir ten reklamavo sienų dažus, kurie tamsoje šviečiasi. Nuvedė mane į tokį kambariuką - šviesus, nieko nesimato, o kai uždarė duris , visiškoje tamsoje pamačiau, kad visos sienos aptaškytos šviečiančiais lašeliais. Tai sumąsčiau tokį dalyką - , kad man dieną nesimatytų nieko, nupiešti piešinį ant sienos, kad prieš miegą grožėčiausi. Tai gal kas žinote ką nors apie tokius dažus? Gal žinote kur jų gauti, kur jų rasti? Ten man dar pasakojo, kad vaikas bijojo miegoti tamsoje, tai kai jam kambarį taip "ištaškė", tada tipo nebebijojo ir šiaip gražu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertite_: 26 rugsėjo 2007 - 22:55
As irgi kazkur esu maciusi tokius dazus, tiksliau sienas ismargintas tokiais dazais, bet kur ju isigyti tikrai nezinau. Tik turiu pastebejima, na gal as ir neteisi busiu bet... man rodos tokie dazai turi fosforo, o fosforas kenkia zmogaus sveikatai, taigi as tikrai nedazyciau sienu tokiais dazais, o ypac miegamojo schmoll.gif Na cia tik mano nuomone ir pastebejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2007 09 27, 08:15)
As irgi kazkur esu maciusi tokius dazus, tiksliau sienas ismargintas tokiais dazais, bet kur ju isigyti tikrai nezinau. Tik turiu pastebejima, na gal as ir neteisi busiu bet... man rodos tokie dazai turi fosforo, o fosforas kenkia zmogaus sveikatai, taigi as tikrai nedazyciau sienu tokiais dazais, o ypac miegamojo  schmoll.gif  Na cia tik mano nuomone ir pastebejimas  4u.gif

Taip, tu teisi. Štai čia apie tai rašoma. verysad.gif Bet kažin kiek tos fosforo priemaišos ten yra, kad žinoti ar tikrai kenkia? g.gif
Papildyta:
user posted image user posted image
user posted image
user posted image

wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 09 26, 15:42)
bigsmile.gif Kokia tokio atloso kaina?

tiksliai negaliu pasakyti ,nes ememe ne tik atlosa(nors is pradziu planavome tik ji viena pirkti) tai berods sake kad 800Lt., bet jis toks apacioje siauresnis po to siek tiek plateja ta zodziu ne vien lenta aptraukta paralonu ir gobelenu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2007 09 26, 23:13)
O kur užsakynėjote, Vilniuje? Aš peržiūrėjau jų puslapį, nieko neparašyta apie tai, kad galima vien galvugalį užsakti. Beje, jūs savo idėją nupasakojote ar iš jų iūlomų išsirinkote ir kiek kainavo?  4u.gif

joo.. mes uzsisakeme Vilniuje....jie siulo lovas su tuo galvugaliu, bet man pati lova netiko..paklausiau ar atskirai galvugali parduodate sako taip.. tada pradejau pasakoti "ar galite taip padaryti"(kaip as norejau jie neturejo)sake jokiu problemu todel susikurem patys:) kazkaip jokiu negalim.. nezinom ar galim.. nebuvo smile.gif ir dar galvugalio gobelenu turi ne viena ir ne du yra ir klasikiniu ir modernesniu:) tiesa kai kurie gobelenai brangesni, kaip visada tas kur patiko 15 proc brangesnis, bek ko nepadarysi del svajoniu lovos:)(brangesni klasikiniai gobelenai)
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2007 09 27, 11:42)

oho blink.gif atrodo nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 25, 21:36)
Norejau pasmalsaut, kokiomis spalvomis dazote miegamuosius ax.gif

Dabar turim nuspresti del spalvu, irpati nezinau kokiu noriu rolleyes.gif

Mes tai isklijavome dazomais tapetais (kad butu rastelis) ir dazem melsvai, baldai musu sviesus, tai man labai grazu, jauciuosi kaip pajury smile.gif
Atsakyti
mes savaji miegamaji dazysime rudais atsaplviais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Italiana @ 2007 10 03, 15:17)
Mes tai isklijavome dazomais tapetais (kad butu rastelis) ir dazem melsvai, baldai musu sviesus, tai man labai grazu, jauciuosi kaip pajury smile.gif

na ka, issidazem svelnia ruzava spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jai kaip susinervinau vakar doh.gif po 4 menesiu paiesku galu fale issirinkau miegamaji, kuris man daugmaz patiko...JUSTLUKOS...bet tai nesamone totali.Skrajoj stovi 3 Justlukos miegamuju komplektai,ant 1 is 3 lovu padetas ploksciu spalvu pavyzdziai,as maniau,kad ta spalva gali bet kuriam komplektui pasirinkt,na jau kaip ir susiruosiau uzsakintet,o man pardaveika sako- butent sito komplekto is balinto azuolo spalvos plokstes nedaro ir parode 2 spalvas is kuriu butent TA komplekta daro doh.gif nu negrazios jos man doh.gif sakau,tai kodel nedaro,juk ta pati medziaga,tik spalva kitokia,nu sako nedaro....gal kas gali man paaiskint kodel taip yra????negi gaila????gal kazkaip galima tiesiogiai su gamintojais susitart?na nezinai ka cia daryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 04 spalio 2007 - 07:53
QUOTE(marlena24 @ 2007 10 04, 07:50)
nu jai kaip susinervinau vakar doh.gif po 4 menesiu paiesku galu fale issirinkau miegamaji, kuris man daugmaz patiko...JUSTLUKOS...bet tai nesamone totali.Skrajoj stovi 3 Justlukos miegamuju komplektai,ant 1 is 3 lovu padetas ploksciu spalvu pavyzdziai,as maniau,kad ta spalva gali bet kuriam komplektui pasirinkt,na jau kaip ir susiruosiau uzsakintet,o man pardaveika sako- butent sito komplekto is balinto azuolo spalvos plokstes nedaro ir parode 2 spalvas is kuriu butent TA komplekta daro doh.gif nu negrazios jos man doh.gif sakau,tai kodel nedaro,juk ta pati medziaga,tik spalva kitokia,nu sako nedaro....gal kas gali man paaiskint kodel taip yra????negi gaila????gal kazkaip galima tiesiogiai su gamintojais susitart?na nezinai ka cia daryt...

tai aisku, jei tik turi optimizmo susirask Justlukos kontaktus ir nuvaziuok tiesiogiai uzsakineti.
Atsakyti
jau nebeturiu optimizmo verysad.gif paskambinau as i Siaulius i ta JUSTLUKA,tai man ten paaiskino...ta miegamojo spinta yra is tokios lenktos plokstes,o tos lenktos plokstes jie gauna tik tu 2 spalvu verysad.gif na ja mazdaug susitaikiau su tuo,kad reiks is tu spalvu gal rinktis...siandiena kai paskaiciavo kiek kainuos tas visas miegamasis,tai vos nenualpau lotuliukas.gif su lova 180 plocio su patalynes deze, spinta 280 ilgio, komoda ir spintelem prie lovos kazkas apie 7000 lt. gaunas...ne taip ir mazai...na bet, geriau jau siek tiek brangiau sumokesiu uz lietuviskus baldus,nei lenkiska s... pirkt schmoll.gif
Atsakyti