Gerai, kai pas jus daug vietos miegamajam.
QUOTE(maziulele @ 2007 10 05, 18:43)
nerealu
kazin tokis spalva tiktu prie mano ruzavo miegamojo
nes ta tamsi spalva mane tiesiog veza 

kazin tokis spalva tiktu prie mano ruzavo miegamojo

Pas mus miegamasis baltai-geltonas, mums tinka sita tamsi baldu spalva

Ka manote apie siuos matrasus http://www.gemega.lt/. Galkas naudoja,kokie atsiliepimai?
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 05, 18:41)
Gražu. Šiandien kaip tik vėl buvome SBA balduose, šiaip žiūrinėjome. Tai žinokite tokį š... jie parduoda, Nusipirkome iš jų sekciją, spintą, komodą, lentyną. Žodžiu, daug ką. Ir ką - spinta išsikreivino visa, mano pusėje nesilaiko lentynos, nes viena "siena" spintos tiesiog išsikreivino, komoda - irgi visa persikreipus, kabinasi stalčius, kai jį uždarau ir t.t. Žodžiu, pikta aš nerealiai, bet ką padarysi. O pirkta viskas prieš 1,5 metų.

as tai irgi visom keturiom "pries" tuos SBA baldus, nu toki slamsta jie ten parduoda...nu kas per lova gali but uz kokius 800
ziurejau as ten ir spintas ir komodas,kreivos sleivos,nu tragedija...aisku tiem kas ten kazka nusipirku,linkiu kad nors siek tiek atlaikytu
p.s. kazkas cia rase kad uzsakinejo lovos galvugali is NAKTS MEBELS,bet taip ir nutilo...kiek kainuoja??ir kaip jus ji prie lovos taikot?tai ka lova pirkt be galvugalio ar kaip cia,nelabai suprantu...

p.s. kazkas cia rase kad uzsakinejo lovos galvugali is NAKTS MEBELS,bet taip ir nutilo...kiek kainuoja??ir kaip jus ji prie lovos taikot?tai ka lova pirkt be galvugalio ar kaip cia,nelabai suprantu...

QUOTE(klanas @ 2007 10 05, 23:49)
Ka manote apie siuos matrasus http://www.gemega.lt/. Galkas naudoja,kokie atsiliepimai?
mes naudojam gemegos ciuzini jau daugiau nei metus laiko, ir labai patenkinti, kai nusipirkom tai niekur kitur normaliai neissimiegu, tik namie

o miegama tai mes nusiziurejom minijos balduose , o padare meistrai, gavosi perpus pigiau

QUOTE(liberty666 @ 2007 10 06, 14:02)
mes naudojam gemegos ciuzini jau daugiau nei metus laiko, ir labai patenkinti, kai nusipirkom tai niekur kitur normaliai neissimiegu, tik namie
liux zinok, tikrai nepasigailesit
o miegama tai mes nusiziurejom minijos balduose , o padare meistrai, gavosi perpus pigiau
o padare ti tikrai kokybiskai, ne taip ,kad nusiperki ir komodos stalciai isluzta 

Koki ciuzini issirinkote,gal galite pameteti kontaktus i privacia zinute meistru.
QUOTE(išprotėjus @ 2007 10 05, 08:41)
miela lovyte, geras spalvu derinukas

QUOTE(marlena24 @ 2007 10 06, 13:53)

ne nenutilo = praziopsojai, stai jos citata

QUOTE(DianaZ @ 2007 09 27, 12:02)
tiksliai negaliu pasakyti ,nes ememe ne tik atlosa(nors is pradziu planavome tik ji viena pirkti) tai berods sake kad 800Lt., bet jis toks apacioje siauresnis po to siek tiek plateja ta zodziu ne vien lenta aptraukta paralonu ir gobelenu 

aciu,aha praziopsojau
vakar pati buvau NAKTS MEBELS ir paklausiau, tai 180 plocio kainuoja 880 lt. tai kaip ir nemazai manau
be to, kai paklausiau konsultanto kaip ji po to prie lovos pritaikyt ir pan,tai atsake, kad net nezino ka zmones po to su tais atlosais daro
tai sugalvojau,kad gal geriau mes perkam medine lova su tokiu biski lenktu atlosu,o po to ji nunesam pas "minkstukus" ir jie uz pora simtu aptraukai ta musu atlosa gobelenu