Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as labai norejau leliuko,bet taip gavosi kad sitas lelius visai neplanuotas... blush2.gif nes man gyd is visobuvo pasake kad nebegaliu tureti vaiku ( nors nei karto nedariau jokio valymo ir nieko pan,tiesiog kaip gyd paaiskino tai gimdoje atsirado rauksle del kurios negalesiu isnesioti vaiko ir net pastoti... bet pasirodo kad suklydo blush2.gif ) na tai suzinojus tokias naujienas apie apsaugas jau net nekilo klausimu ,uzteko poros kartu ir uzkibom blush2.gif ir as labai laiminga ir labai laukiu kada vaikiukas gims wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes sakem kaip bus taip bus ir pirmas kartas buvo tikslus smile.gif
Atsakyti
planuotas tyčiukas smile.gif labai apsidžiaugėm, kai sužinojom, kad įsitaisė pilvelyje per pirmą "planinį" ciklą thumbup.gif
Atsakyti
o mes va bademe 4 menesius, ir pagaliau mums pavyko. mums jau 3 svaites ax.gif
Atsakyti
O pas mus, tai, jei taip galima pasakyti, "neplanuotai planuotas" ax.gif
Kai MB pasipiršo ir nusprendėm, kad rudenį vestuvės, tai ir saugotis stipriai nustojom...tai dabar gavosi, kad vietoj vestuvių rudenį krikštynas greičiausiai kelsim bigsmile.gif
Atsakyti
O musu ilgai planuotas, du metukus laukem, jau ir tyrimus buvom susiruose darytis. Bet dabar mums jau 6 savaiteles nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
planavom savo leliuka,pirmiausia atsokom vestuves,o tada po vestuviu pilvelyje apsigyveno mano lelius wub.gif
Atsakyti
Nėštumo specialiai neplanavom, saugojomės, bet, matyt, nepatikimai rolleyes.gif [ir ačiū Dievuliui bigsmile.gif ]
Vaikutis tikrai pasirinko patį tinkamiausią momentą - mes patenkinti savo berniuku.
deja, planuojant antrą nesigavo nieko, bet dabar jau ir vėl saugomės ir neplanuojam [nebent prisiplanuosim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ]
Atsakyti
Sveikos jau mamytės ir būsimos mamytės,
aš tik šiandien sužinojau, kad laukiuosi, netyčiukas, tai truputi šokiruota ir aš ir draugas. Rytoj jau gal būsiu šiek tiek atsigavus, apsipratus su naujiena. Mano pilveliui dar tik 3 savaitėlė.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Mūsų vaikelis buvo planuotas ir labai lauktas. Dabar labai džiaugiamės savo mažuoju vyruku. wub.gif
Atsakyti
Abu mano vaikai (esama ir būsimas tongue.gif ) yra tyčiukai wub.gif .. Bet šiaip galvoju, kad visai geras jausmas turėtų būti ir apie netyčiuką sužinojus 4u.gif ..
Atsakyti
pas mus netyciukas...nzn ka daryt nes as nesusituokus su savo suzadetiniu..
Atsakyti