Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
mano irgi pasirinko kada ateiti ir i pilvuka pasibelde per pati 20aji gimtadieni ax.gif
Atsakyti
Na stai, mano vaikiukas, busimas, pats pasirinko, kad nori ateiti... dar nesulaukiau hmmm bet jau visi skirtingi 5 testai rodo juosteles antras... neryskias, bet yra... tai laukiam db dar kokia savaitele ir eisim pas gydytoja... nezinau kaip reaguoti, vaikeli tikrai gimdysiu, laukiu, tik nezinau, kaip su tuom susitaikyti esu 4 kurse, na busiu 4. su darbu irgi susiderinsiu, tik nzn kaip aplinkiniai univere reaguos, nelabai ten pas mus nesciu buna, bet yra. nezinau ar tai anksti ar ne, kazkaip depresinga nuotaika... draugas atrodo laimingas, jau planus kuria biggrin.gif zdz esu pasimetusi
Atsakyti
mes planavome savo mazyli, pastoti pavyko is antro ciklo ir dabar laukiame didziosios dieneles, kada paimsime ant ranku savo stebukla wub.gif
Atsakyti
planavome kad maziuka turesim po keliu metu, bet jis nusprende ateiti anksciau. ir del to netgi labai dziaugiames, nes leliuko planai butu nusikele dar nezinia kiek kartu smile.gif o kad busiu mamyte suzinojau diena pries savo gimtadieni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Suriuke @ 2010 06 07, 12:12)

as irgi busiu 4 kurse. is pradziu ir man buvo neramu, kaip bus su bakalautriniu, su studijom. bet MB nuramino kad viska sugebesiu. jis pasiims atsostogu o man leis mokytis. o ir siaip kai esi nestuke.gif tai univeruose daznai gauni nuolaidu, ir susitarti lengviau del atsiskaitymu. ir siaip manau kad kurso draugai pades dar.
Atsakyti
Planove po vestuvių, taip užsiėmę vestuvių planavimu buvome, kad net nepastebėjome kaip viskas nutiko ir apsivertė aukštyn kojom smile.gif ir gaunasi, kad mažulytis bus po vestuvių, bet visiskai netikėtai ir neplanuotai. biggrin.gif nestuke.gif biggrin.gif abu esam labai labai laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 06 09, 11:09)
planavome kad maziuka turesim po keliu metu, bet jis nusprende ateiti anksciau. ir del to netgi labai dziaugiames, nes leliuko planai butu nusikele dar nezinia kiek kartu smile.gif o kad busiu mamyte suzinojau diena pries savo gimtadieni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Suriuke @ 2010 06 07, 12:12)

as irgi busiu 4 kurse. is pradziu ir man buvo neramu, kaip bus su bakalautriniu, su studijom. bet MB nuramino kad viska sugebesiu. jis pasiims atsostogu o man leis mokytis. o ir siaip kai esi nestuke.gif tai univeruose daznai gauni nuolaidu, ir susitarti lengviau del atsiskaitymu. ir siaip manau kad kurso draugai pades dar.

tikiuosi mokslai maziukui mano nepakenks, nes as ir dirbu ir dieniniame mokausi, tai... manau susitvarkysiu...
Atsakyti
Na, as tai manau, kad 99% vaiku yra "tyciukai" smile.gif Ka reikskia tas "netyciukas" - juk arba naudoji apsisaugojimo priemones, arba ne. "Netyciukas" tai nebent kai nesuveikia kontraceptines tabletes, arba plysta prezervatyvas, isgeri "kitos dienos tablete", o ji vistiek nesuveikia ir pan....
Musu vaikelis "tyciukas", tik nesitikejau, kad is pirmo karto pavyks ji "pasigaminti" wub.gif
Atsakyti
mes planavom beveik tris metus..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 06 12, 09:45)
mes planavom beveik tris metus..... smile.gif

Mūsiškis irgi labai "tyčiukas" ax.gif Stengėmės net pusantrų metų doh.gif
Atsakyti
kai apsisprendem kad jau norim nuejau pas gydytoja pasikonsultuoti, pradejau gerti folio rugsti, o po poros sav del tam tikru aplinkybiu pergalvojom kad dar pusmetuka reiktu palaukti. Bet, mergyte jau tunojo pilvely 4u.gif
Dabar negalim atsidziaugti, kad taip viskas susikloste thumbup.gif
Supratome viena - nera priezasciu, del kuriu reiktu atidelioti (na, nebent del sveikatos ar pan).
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti