Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lialius planotas ir gal del labai didelio noro is pirmo karto apsigyveno pilvelyje smile.gif
Atsakyti
kai bandėm planuoti, tai nieko nepavyko, bet kai jau nuleidom rankas po kelių mėnesių sužinojau, kad aš jau ne viena vaikštinėju smile.gif
Atsakyti
Netyciukas musu zuikis wub.gif Dovanele mamytei ir teveliui Kaledu proga wub.gif wub.gif
Atsakyti
...visiskai neplanuotas... ax.gif ...todel gal abu ir buvome dideliame soke, kai suzinojome apie apsigyvenusi maziuka mano pilvuke... nestuke.gif ...bet per laika is to soko liko tik begalinis dziaugsmas, kad taip nutiko 4u.gif ...(duok dieve, kad tik viskas gerai klostytusi ir toliau)... rolleyes.gif
Atsakyti
Planuotas.
Pavyko is pirmo karto - desimtuju musu buvimo kartu metiniu proga wub.gif
Atsakyti
Tris metus planuotas ir lauktas doh.gif , bet kai beveik nuleidom rankas, eme ir pasibelde nestuke.gif . Tikiuosi viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyteee: 24 rugpjūčio 2009 - 20:25
Pirmoji neplanuota,ir atsirado pilvelyje labai netiketai tik pradejus gydytis del policistiniu kiausidziu,nuo nevaisingumo.
Antroji planuota,nors sake,gali tekt ilgokai palaukti del tos pacios ligos,bet taip pat atsirado pilvelyje gan greitai,ir netrukus isvys si pasauly smile.gif .
Atsakyti
abu planuoti biggrin.gif
Atsakyti
Musu sunelis nebuvo planuotas, bet labai dziaugiames, nes kas cia zino kaip butu buve su tuo planavimu, gal nemazai uztruke butume... biggrin.gif
Atsakyti
Mano abu pupsikai planuoti.. wub.gif
Atsakyti
Netyčiukas, bet labai mylimas ir prižiūrimas wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
visiskas netyciukas rolleyes.gif
Atsakyti