Įkraunama...
Įkraunama...

"Tyčiukas" ar "netyčiukas"?

Apklausa: Ar planavote nėštumą? (806 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 01 22, 20:44)
Labai laukėm ir daug visko planavom, bet deja... Nesulaukėm, atsidėjom kitiems dalykams...
Ir štai tau staigmena  biggrin.gif  Iš karto, kitą mėn., po visų nusivylimų, jis apsigyveno mano pilvelyje  wub.gif  Stebuklų tikrai būna  rolleyes.gif
Tai kaip ir planuotas, bet netyčiukas  ax.gif

sveikinam 4u.gif mano irgi planuotas netyciukas biggrin.gif
Atsakyti
Na mes turim trumpa istorija. ax.gif Mes su draugu puse metu stebukleli planavom, bet vis nepataikydavom ant vaisingu dienu, doh.gif tada uzsisakiau priminima i tel, kada man vaisingos dienos. thumbup.gif Na paskui draugas netiketai praitu metu lapkriti isvyko i uzsieni, verysad.gif pamatyti pasaulio, padirbeti, nes planuojam susituoki vasara. 4u.gif Taigi, jis isvaziavo, na o as laukiau savo issvajotuju raudonuju dienu. Ir taip nesulaukiau, unsure.gif paskui pas daktare nuejau, tada ir supratau kad esu nestuke.gif . Na ir dabar, musu 2.gif turetu pasauli isvysti siu metu vasara thumbup.gif
Atsakyti
labai lauktas ir planuotas tyciukas blush2.gif
Atsakyti
seniai norejau mazylio, bet neskaiciavau, kada ji reikia gaminti smile.gif pasibelde i mano pilvuka tada, kai atejo tam laikas turbut smile.gif
Atsakyti
KAip matau ir daugumai čia - planuotas netyčiukas wub.gif
Gavosi pačiu netinkamiausiu momentu, bet yra labai labai laukiamas wub.gif wub.gif
Atsakyti
visi trys nėštumai buvo planuoti... deja vienas baigėsi nesuvystančiu nėštumu 4u.gif
o ateity kaip bus tik ateitis ir žino biggrin.gif
Atsakyti
musu planuotas, bet netyciukas laugh.gif jau gal metus nesisaugojom, nes norejom 2.gif
buvau pastojus, bet nesivystantis buvo 8 savaiciu, o stai po metu vel nestuke.gif
tad net nezinau, kaip pavadint. planavom seniai, o gavos visai netyciom rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Noretas netyciukas biggrin.gif
Atsakyti
Pirma netyčiukė, antras tyčiukas smile.gif
Atsakyti
ir planuotas ir lauktas..antras ciklas ir pataikem smile.gif
Atsakyti
visiskai planuotas thumbup.gif
Atsakyti
Neplanuotas blush2.gif visada galvojau, kad dar ne laikas smile.gif
Atsakyti