Įkraunama...
Įkraunama...

Vyturio pradinė mokykla

QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 03 16, 19:14)
BUvo  4u.gif  Berods gegužės 21, jau neprisimenu tiksliai.

QUOTE(Nerutė @ 2010 03 16, 22:21)
tikrai BUVO  4u.gif

Gali būt, nesiginčiju. Gal kokį kovo mėn. aš parašiau jiems el. laišką ir klausiau kada bus atvirų durų diena. Atsakymą gavau tokį: šiais metais atvirų durų dienos nebus. Daugiau tuo nesidomėjau.
Atsakyti
QUOTE(lamyte @ 2010 03 16, 21:27)
Gali būt, nesiginčiju. Gal kokį kovo mėn. aš parašiau jiems el. laišką ir klausiau kada bus atvirų durų diena. Atsakymą gavau tokį: šiais metais atvirų durų dienos nebus. Daugiau tuo nesidomėjau.

va del sito ir as nesiginciju, nes kova lyg ir man sake kad neaisku ar bus wink.gif
bet buvo 4u.gif siaip visa info skelbiama ju www 4u.gif
Atsakyti
O man pernai net lankstinuką davė su užrašyta atvirų durų dienos data ir sakė tikrai bus, o dokumentus nešiau tiksliai per Užgavėnias, pamenu, kaip vaikai su picom lakstė biggrin.gif
Dėl mokytojos pasirinkimo, tai gal sutapimas, bet aš taip nusistebėjau, kai man pasakė, kad negalima pasirinkt triniti.gif , kad papuolėme būtent pas tą tongue.gif .
Atsakyti
Gal galetumet sios mokyklos busimuju antrokeliu teveliai parasyti apie busimuju antrokeliu (dabartiniu pirmokeliu) mokytojas? Noreciau savo vaika i sia mokykla perkelti kitais mokslo metais. Gal girdejote, kurios mokytojos klaseje maziausiai vaiku (nes pas ta mokytoja greiciausia ir pakliutume). Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Dabartinių pirmokėlių visos klasės, sakyčiau perpildytos, po 26-27 vaikus, nes iš planuotų 5 pirmų klasių rugpjūčio 31 d. staiga patapo 4-ios pirmokų klasės. Tikrai labai ir papiktino, ir nuliūdino! Anot negalima formuoti klasės, jei mažiau nei 20 ar 22 vaikai??? Na tikrai kitose m-klose pilna tokių klasių. Vaikų atžvilgiu didelis minusas direktorei.
Atsakyti
mano sūnus baigia tą pradinę mokyklą. Jo mokytoja Rasa Adomavičienė- nuostabus žmogus ir pedagogas. O mokytoją, bent jau anksčiau buvo galima pasirinkti. Mūsų irgi klausė, pas kokią mokytoją mes norėtume, gal yra kokių pageidavimų dėl būsimų klasiokų. O dėl sėkmės, tai jau tikrai- jei klasė gera, tai klasiokai blogi, ir atvirkščiai, nors dažnai viskas būna gerai. Mūsų pirma mokytoja buvo gera, o po to gavom kitą, kuri su vaikais nemokėjo visai dirbti. O dar klasiokas buvo visų vaikų skriaudikas, su kuriuo ji net nebandė tvarkytis. Pradėjo išeidinėti vaikučiai po vieną į kitas mokyklas, o kai klasėje liko tik 22, tai klasę visai išformavo. Bet aš ir čia įžvelgiu teigiamų dalykų- neprisirišo vaikas prie vienos mokytojos, ne taip baisu bus išeit į kitą mokyklą.
Papildyta:
Rijadele, pamačiau, kad pasijungusi, nieko negaliu pasakyti apie dabartinių pirmokų mokytojas. Tik manau, kad buvo išformuota viena pirmokų klasė, kaip buvo sakoma dėl vaikų skaičiaus. Turiu įtarimų, kad tai klasei turėjo vadovauti ta mokytoja, kuri mano vaikui nieko nesugebėjo duoti, dėl kurios klasė ir buvo išformuota.
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2010 03 24, 16:29)
mano sūnus baigia tą pradinę mokyklą. Jo mokytoja Rasa Adomavičienė- nuostabus žmogus ir pedagogas. O mokytoją, bent jau anksčiau buvo galima pasirinkti. Mūsų irgi klausė, pas kokią mokytoją mes norėtume, gal yra kokių pageidavimų dėl būsimų klasiokų. O dėl sėkmės, tai jau tikrai- jei klasė gera, tai klasiokai blogi, ir atvirkščiai, nors dažnai viskas būna gerai. Mūsų pirma mokytoja buvo gera, o po to gavom kitą, kuri su vaikais nemokėjo visai dirbti. O dar klasiokas buvo visų vaikų skriaudikas, su kuriuo ji net nebandė tvarkytis. Pradėjo išeidinėti vaikučiai po vieną į kitas mokyklas, o kai klasėje liko tik 22, tai klasę visai išformavo. Bet aš ir čia įžvelgiu teigiamų dalykų- neprisirišo vaikas prie vienos mokytojos, ne taip baisu bus išeit į kitą mokyklą.
Papildyta:
Rijadele, pamačiau, kad pasijungusi, nieko negaliu pasakyti apie dabartinių pirmokų mokytojas. Tik manau, kad buvo išformuota viena pirmokų klasė, kaip buvo sakoma dėl vaikų skaičiaus. Turiu įtarimų, kad tai klasei turėjo vadovauti ta mokytoja, kuri mano vaikui nieko nesugebėjo duoti, dėl kurios klasė ir buvo išformuota.

Aciu labai uz atsakyma ir jei ne paslaptis, kokia butu tos mokytojos pavarde?
Atsakyti
Rijdele, parašiau į až.
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2010 03 24, 16:29)
Papildyta:

Klasė buvo išformuota ne dėl vaikų skaičiaus...
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 03 26, 20:46)
Klasė buvo išformuota ne dėl vaikų skaičiaus...

o tai del ko? Del mokytojos?
Ar gali mokykla laikyti tam tikras mokytojas, jei ji tipo prestizine? Kuo toliau tuo geriau... Pries 10 metu buvo VYTURIO mokykla , o dabar eiline Vyturio mokykla...
Tiek nusiskundimu ir pretenziju ankscisu nebuvo.
Atsakyti
aš tai kuo puikiausiai žinau, dėl ko buvo išformuota klasė, bet iš vienas punktų tame išformavime buvo ir tai, kad 22 mokinių klasės mokykla negali laikyti.
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2010 03 27, 14:42)
aš tai kuo puikiausiai žinau, dėl ko buvo išformuota klasė, bet iš vienas punktų tame išformavime buvo ir tai, kad 22 mokinių klasės mokykla negali laikyti.

Nesupratau... Tai cia daug ar mazai? Mano dukters klaseje kitoje mokykloje po 18-20 vaiku. Mes labai dziaugiames mazomis klasemis.
Atsakyti