Prisiskaicius apie sia mokykla, buvau susidariusi nuostabia nuomone, juolab ji priklause pagal gyvenamaja vieta... taciau kaip paaiskejo veliau- toli grazu nera viskas taip grazu kaip buvo rasoma... teko isgirsti ir daug blogu atsiliepimu, teveliai buvo net priversti pervesti i vaikus i kitas mokyklas... gaila kad ne vienas is ju nepasivargino ir neparase siame forume...
Cia mineta klase buvo isformuota nes:
1. dalis teveliu, kuriu vaikai jau kentejo darzelyje del mineto probleminio vaiko, atsieme pareiskimus.
2. antra - gavo mokytoja, kurios pernai atsisake tevai. Dalis trecioku pervesta i kitas mokyklas ir klase reikejo isformuoti.
3. Su direktore bendrauti isvis nera prasmes.
Rezultatas 27 vaikai klaseje- o tai svelniai tariant nera gerai...
Nesakau nei uz nei pries, bet patikekit tas geros mokyklos ivaizdis toks dirbtinis... nesuprantu iskur ir juolab kam kai kurie vaikus vezioja is kitu rajonu cia... tai VISISKA kvailyste
Ieskokit mokyklos arciau namu ir aisku ziurekit kokia mokytoja gausit... Nepasikliaukit aklai forumais, gal nusivyle ar buve priversti pervesti savo vaikus teveliai, per rupescius net nenorejo ar neturejo laiko rasyti...
Einam i Taikos mokykla, vaiku tik 18, mokytoja patenkinti (nors atsiliepimu irgi visokiu apie mokykla), tai normali mkykla, o ne perdaryta is darzelio - net be normalios sporto sales ir t.t.
Ir dar neskubekit kad nepatirtumet nereikalingu islaidu- mes uzmokejom uz pratybas, isigijom uniforma... veliau buvom priversti pereiti i kita- uniforma nereikalinga nauja kabo, pratybos ne vienos netinka, nes moko pagal nauja programa, o Vyturio pagal sena... todel pradziai galima ir be uniformos apseiti ir pratybos ne visur tos pacios, spesit nupirkt ir rugseji- ir nereikia kaip persa viska is anksto pirkti...
Sekmes visiems idealios mokyklos beieskant...
Cia mineta klase buvo isformuota nes:
1. dalis teveliu, kuriu vaikai jau kentejo darzelyje del mineto probleminio vaiko, atsieme pareiskimus.
2. antra - gavo mokytoja, kurios pernai atsisake tevai. Dalis trecioku pervesta i kitas mokyklas ir klase reikejo isformuoti.
3. Su direktore bendrauti isvis nera prasmes.
Rezultatas 27 vaikai klaseje- o tai svelniai tariant nera gerai...
Nesakau nei uz nei pries, bet patikekit tas geros mokyklos ivaizdis toks dirbtinis... nesuprantu iskur ir juolab kam kai kurie vaikus vezioja is kitu rajonu cia... tai VISISKA kvailyste
Ieskokit mokyklos arciau namu ir aisku ziurekit kokia mokytoja gausit... Nepasikliaukit aklai forumais, gal nusivyle ar buve priversti pervesti savo vaikus teveliai, per rupescius net nenorejo ar neturejo laiko rasyti...
Einam i Taikos mokykla, vaiku tik 18, mokytoja patenkinti (nors atsiliepimu irgi visokiu apie mokykla), tai normali mkykla, o ne perdaryta is darzelio - net be normalios sporto sales ir t.t.
Ir dar neskubekit kad nepatirtumet nereikalingu islaidu- mes uzmokejom uz pratybas, isigijom uniforma... veliau buvom priversti pereiti i kita- uniforma nereikalinga nauja kabo, pratybos ne vienos netinka, nes moko pagal nauja programa, o Vyturio pagal sena... todel pradziai galima ir be uniformos apseiti ir pratybos ne visur tos pacios, spesit nupirkt ir rugseji- ir nereikia kaip persa viska is anksto pirkti...
Sekmes visiems idealios mokyklos beieskant...
QUOTE(Vaiirena @ 2009 12 24, 20:43)
Prisiskaicius apie sia mokykla, buvau susidariusi nuostabia nuomone..
Apie bet kokia mokykla galima parsyti tokius zodzius. Manau idealios nera.
Mum niekas nepirso uniformos ir pratybu isanksto pirkti

O apie mokytojas bet kokioj mokykloj geriau isanksto zinoti.
As, pavizdziui, pasiruosusi musu mokytojai kojas buciuoti. Vargu ar seis laikias surasi mokytoja kuri po pamoku tiek su vaikais drbtu, tiek save darbui atiduotu. Mano vaikas ne is gabiuju, bet jinai skeipija meile, zingeiduma, nora eiti imokykla ir t.t. Visos kitos smulkmenos man jau tiek neaktualios

Aš nesakyčiau, kad tai yra ideali mokykla. Tokių turbūt niekas neras. Vis tiek atsiras kabliukų ne vienoje vietoje, tai kitoje. Bet kad vaikai vaikšto su uniformomis, tai labai gerai. Nereikia sukti galvos kiekvieną dieną ką aprengti. Tuo labiau, kad mano merginos labai išrankios ir laaaabai sudėtinga jas aprengti. Nors iš vakaro rūbus pasiruošia, ryte jau nuotaika kita ir vėl problema. O dėl pratybų - yra kelios mokymo programos kaip aš suprantu. Ši mokykla ir ne tik ši, dirba pagal vienokią, kitos pagal kitokią. Tai kai jau žinai į kurią mokyklą eisi, tai tokias pratybas ir perki. Nematau čia jokios problemos. O ir perkant visiems kartu, gauni nuolaidą, kurios negausi pirkdamas vienas.
Aciu dievui,praejo laikai kai reikejo is vakaro stoveti milziniskose eilese prie vadoveliu. Dabar ju pilna. Ir is anksto tikrai nieko nereikia pirkti. Mokytoja rugsejo menesi pasako ko reikia,dazniausia organizuojamas kolektyvinis pirkimas,gaunamos nuolaidos ir t.t.
NEREIKIA PERSISTENGTI
Mano vaikas mokesi sitoje mokykloje. Patys geriausi atsiliepimai ir prisiminimai apie VYTURIUKA
NEREIKIA PERSISTENGTI

Mano vaikas mokesi sitoje mokykloje. Patys geriausi atsiliepimai ir prisiminimai apie VYTURIUKA

QUOTE(xglobus @ 2009 12 26, 22:37)
Apie bet kokia mokykla galima parsyti tokius zodzius. Manau idealios nera.
, bet pvz. rugsejo 1 i mokykla noretusi su forma- graziai pasirodyti.
As, pavizdziui, pasiruosusi musu mokytojai kojas buciuoti. Vargu ar seis laikias surasi mokytoja kuri po pamoku tiek su vaikais drbtu, tiek save darbui atiduotu. Mano vaikas ne is gabiuju, bet jinai skeipija meile, zingeiduma, nora eiti imokykla ir t.t. Visos kitos smulkmenos man jau tiek neaktualios

As ir noriu pasakyt- kad apie bet kuria mokykla tai galima pasakyt...
forume nerealiai geri atsiliepimai buvo kai domejausi, kurie klaidina zmones. Ji niekuo ne geresne uz kitas... dziugu kad su mokytoja Jums pasiseke... bet lygiai taip pat galejo pasisekti ir kitur ir is kito Vilniaus krasto vaiko vezti i sia mokykla tikrai nera prasmes... Paprasciausiai per daug ji idealizuota kaip nepakartojama, o taip nera... Kaip ir visur, buvo vaiku privesrstu iseit is sios mokyklos ir kurie tuo labai patenkinti dabar lankydami kitas mokyklas...
kiekviena situacija individuali...
P.S. Uniforma reikejo uzsisakyt iki liepos 1 d, taip pat ir pinigus atiduot uz pratybas birzelio pirmom dienom deja...
Labai daug priklauso ir nuo vaiko, nuo jo tevu poziurio i viska. Puikiai zinom,kad dalis vaiku ateina mokyklon visiskai nepasiruose, ir nesistengia. Ateina mokyklon padukti,pazaisti su draugais... O tevai iesko kaltu.
Visada sakiau ir sakysiu: "Geriem vaikam - visos mokykos geros, blogiem - visos
blogos." Savo vaikui taip pat sita kartoju,nors problemu dar neturejom .
Sutikite, siuose zodziuose - daug tiesos
Visada sakiau ir sakysiu: "Geriem vaikam - visos mokykos geros, blogiem - visos
blogos." Savo vaikui taip pat sita kartoju,nors problemu dar neturejom .
Sutikite, siuose zodziuose - daug tiesos

Mano sunus lanko sia mokykla ir mes labai patenkinti. Maniškis su mokslais nepersistengia, bet i mokykla eina noriai. labai myli savo mokytoja. Kartais vaiko gaila, kad reikia eiti tolokai, kai salia kita mokykla, bet padaryčiau ir vel ta pati.
Šiandien ir savo gražuole uzrasiau i sia mokykla.
Šiandien ir savo gražuole uzrasiau i sia mokykla.
QUOTE(kavos_feja @ 2010 01 12, 23:16)
Sveiki, norėčiau kitais metais savo dukrą leisti į šią mokyklą.
Labai domintu atsiliepimai apie prailgintos dienos grupes,dirbančius mokytojus, kainas ir visa kita.
Labai domintu atsiliepimai apie prailgintos dienos grupes,dirbančius mokytojus, kainas ir visa kita.
Mano nuomone, prailgintos dienos grupės mokytojos yra labai fainos, dirba ir žaidžia su vaikais, daug skaito, rūpinasi, žodžiu, neturiu jokių priekaištų. Kaina - 1,5 Lt. už valandą, laikas nuo pamokų pasibaigimo iki 18 val., bet šiaip iki to laiko lieka tik keletas vaikų, dauguma paimami apie 17 val ar šiek tiek vėliau.
mano abu berniukai lanko, tai super sakyciau irgi
ir pamokeles ten paruosia ir i mokyklos burelius nueina, mums didelis issigelbejimas prailginta grupe