Ar dienynas man vienai neatsidaro ar ir kitoms mamytems?
QUOTE(Gutjera @ 2010 11 02, 09:48)
Ar dienynas man vienai neatsidaro ar ir kitoms mamytems?
Man irgi neatsidaro, ir jau ne pirmas kartas šitaip.
man atsidarė

QUOTE(Šaltmėtė @ 2010 11 02, 10:14)
Man irgi neatsidaro, ir jau ne pirmas kartas šitaip.
Ir jau visa savaite taip, as galvojau, gal per atostogas kokia nors profilaktika daro ir jau tikejausi, kad siandien pasiziuresiu kas ten naujo, bet.... 
Mums viskas puikiai atsidarė ir veikė.
ten yra dvi programos - TAMO ir IMIS
QUOTE(xglobus @ 2010 10 28, 08:38)
As manau jum ko greiciau reiketu eiti ir kalbetis su direktore. Kiek zinau priima ir is kitu rajonu, jei po "savu" lieka vietu. Dar yra variantas pasakyti, kad Justiniskese gyvenat
)

QUOTE(sprinza @ 2010 10 28, 08:51)
Laba,
gal kas esat ketvirtokai?
Tiksliau, mus domintų būsimų pirmokėlių mokytojos. Kokie atsiliepimai apie Meilę Stungytę, Laimą Versiackaitę, Astą Petrėnaitę, Jeleną Baltušienę? Žinau, kad visos mokytojos geros, bet vis tiek įdomu.

Jei turit galimybe eikit pas mokytoja Meile.

Ir pasistenkit nepakliuti pas mokytoja Asta.
Sekmes.
QUOTE(sprinza @ 2010 10 28, 09:51)
Laba,
Tiksliau, mus domintų būsimų pirmokėlių mokytojos. Kokie atsiliepimai apie Meilę Stungytę, Laimą Versiackaitę, Astą Petrėnaitę, Jeleną Baltušienę? Žinau, kad visos mokytojos geros, bet vis tiek įdomu.

QUOTE(Jolita Mc'r @ 2010 12 08, 14:56)
Taip. Ir ju puslapyje jos turi ketvirtokus.

QUOTE(Jolita Mc'r @ 2011 01 04, 13:23)

As pries vesdama vaika i sita mokykla buvau nuejusi ir "apsiziurejusi". Ir tuo paciu gavau visa informacija apie atviru duru dienas. Jei neklystu pirmas kartas pavasari, kitas birzeli (kai jau sarasai yra). Seip nuo kitu mokyklu nelabai kuo ir skyresi. KAip ir visur dainavo, kad jie patys geriausi.