Įkraunama...
Įkraunama...

Vyturio pradinė mokykla

QUOTE(xglobus @ 2011 01 04, 14:07)
As pries vesdama vaika i sita mokykla buvau nuejusi ir "apsiziurejusi". Ir tuo paciu gavau visa informacija apie atviru duru dienas. Jei neklystu pirmas kartas pavasari, kitas birzeli (kai jau sarasai yra). Seip nuo kitu mokyklu nelabai kuo ir skyresi. KAip ir visur dainavo, kad jie patys geriausi.

As taip pat buvau nuejusi, taciau man sake kad nebus jokiu atviruju dienu, bus tik susirinkimas per kuri bus viskas pasakyta apie uniformas, pamokas, ir t.t. Bet tokiu kad su mokytoja pabendraut ar bent jau pamatyt kaip ji atrodo, tai jau kaip paslaptis gavosi g.gif

Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2011 01 04, 22:36)
As taip pat buvau nuejusi, taciau man sake kad nebus jokiu atviruju dienu, bus tik susirinkimas per kuri bus viskas pasakyta apie uniformas, pamokas, ir t.t. Bet tokiu kad su mokytoja pabendraut ar bent jau pamatyt kaip ji atrodo, tai jau kaip paslaptis gavosi  g.gif

O mum busimu pirmoku mokytojos net "pamoka" padare su uzdotelem. Tik neatsimenu ar pavasari, ar birzeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2011 01 05, 10:02)
O mum busimu pirmoku mokytojos net "pamoka" padare su uzdotelem. Tik neatsimenu ar pavasari, ar birzeli g.gif
Na tai cia ir yra tas susipazinimas. O atviru duru ir praeitais metais nebuvo. Tik birzelio men. keleta dienu tos pamokeles buvo ir tiek - vadinama "zuikiu mokyklele". Tai mokytoja siek tiek su vaikais pabendravo, susipazino, o tevai tiek su ja ir kalbejo, kol vaikus atvede ir pasieme. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau ir vis neapsisprendziu pas kokia mokytoja rasytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 01 05, 21:55)

doh.gif oi ir nesakykit. kazkokia tragedija unsure.gif kad labai meili - nieko cia gero, butu geriau, kad ismokintu vaikus....o tarybiniu kareiviniu stiliaus nesinori....
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 01 05, 20:55)

*****, ne cia parasiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2011 01 05, 23:27)
*****, ne cia parasiau blush2.gif  doh.gif

lotuliukas.gif koks skirtumas? cia irgi labai aktuali problema - pataikei i tema thumbup.gif
Atsakyti
Tai kad Vyturio mokykloj paprastam"prašalaičiui" neleidžia pasirinkt mokytojų, tad problemos nematau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2011 01 07, 13:56)
Tai kad Vyturio mokykloj paprastam"prašalaičiui" neleidžia pasirinkt mokytojų, tad problemos nematau  cool.gif

Vat aš irgi tą patį pagalvojau paskaičiusi diskusijas apie tai pas kurią mokytoją rašytis... unsure.gif
paskyrė ir nuėjom... ir esam patenkinti.
Atsakyti
as tai nezinau bet kai mergaiciuke leidom tai puse tevu musu darzelines grupes nesdami prasyma nurode mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2011 01 13, 03:28)
as tai nezinau bet kai mergaiciuke leidom tai puse tevu musu darzelines grupes nesdami prasyma  nurode mokytoja.

g.gif nurodyt nurode, o idomu, ar pateko pas ta mokytoja, pas kuria norejo?

ir dar, girdejau, kad grupes is darzelio specialiai isbarstomos po skirtingas klases.... cia tiesa? is musiskes grupes didzioji dalis vaiku eis i sita mokykla, jie tokie draugiski visi, susigyvene, butu saunu, jei neisskirstytu....
Atsakyti
Vaikus iš tos pačios darželinės grupės išskirsto.
Atsakyti