Sveikos, mamytės. Na va, jau ir susipažinome su būsima mokytoja. patekom pas mokytoją Liuciną. kiek girdėjau apie ją atsiliepimus, tai labai šią mokytoją giria. Tikiuosi ir mano vaikui bus pas ją gerai

O mes susipazinome su mokytoja Roma. Atrode maloni. Dirba Vytury ji seniai, o atsiliepimu jokiu. Keista kazkaip...

QUOTE(agurčikas @ 2009 05 22, 08:50)
Sveikos, mamytės. Na va, jau ir susipažinome su būsima mokytoja. patekom pas mokytoją Liuciną. kiek girdėjau apie ją atsiliepimus, tai labai šią mokytoją giria. Tikiuosi ir mano vaikui bus pas ją gerai 

Liucina mano vaiko pirmoji mokytoja.Labai puikus zmogus ir pedagoge.

Sveikutės mamos. Galiu pasakyti, kad Vyturio pradinė mokykla yra pati geriausia, kokią man teko matyti. Mokytojai yra pilnai atsidavę savo darbui, sugeba iš vaiko išluažti viską, ką jis gali, o ir daugiau kartais... Sugeba išmokyti vaiką savarankiškai atlikti namų darbus, sudominti vaiką, įskiepyti jam potraukį mokslams. Užklasinės veiklos labai daug, tik spėk visur apeiti. Popiečio grupės mokytojos labai fainos ir nuoširdžios. Net apsiverksiu tuoj. Mano jaunesnioji dar šioje mokykloje praleis du metus, o vat vyresnėlis jau išėjo.... Taip liūdna buvo atsisveiktinti su šia mokykla, tiek gerų žmonių ten yra. Ir sūnui liūdna buvo. Dabar vat laužiame galvas kur toliau eiti. Užsirašėme iš karto į 4 mokyklas. Kaip ten mums seksis, nežinau.....
Visos mokytojos super. ir Danguolė, ir Liucina, mano sūnų mokė mokytoja Rūta. Labai faina mokytoja. Ir Roma faina. Nebūna mokytojų isterikių, būna tik mokiniai akiplėšos.
Visos mokytojos super. ir Danguolė, ir Liucina, mano sūnų mokė mokytoja Rūta. Labai faina mokytoja. Ir Roma faina. Nebūna mokytojų isterikių, būna tik mokiniai akiplėšos.
Sveikos mamos,
mano dukra pradinuke, lanko kita pradine (ne Vyturio). Tad mums pirmoje klaseje iskilo tokia problema - pasitaike labai netikusi prailgintos grupes aukletoja.
Pagrindine mokytoja nuostabi, bet tik pasibaigdavo pamokos - pasipildavo asaros, nes ateidavo labai garsiai rekianti ir siaip nepermaloniausia mokytoja, kuri viena budavo su triju klasiu vaikais iki vakaro. Vadinamoji - prailginta grupe.
Vaiku labai daug, niekas nesutikrina ka jie ir kiek valgo ir ar is vis pavalgo, triuksmas nezmoniskas, ir trynimas suolu nuolatinis iki pat vakaro...
O kai nera kaip namuose vieno dar palikti, tai ir kentejom...
Bet paskui kilo mintis - privati prailginta grupe. Ne visiems aisku tai priimtina, o gal kai kurioms mokykloms to ir visai nereikia, bet jei kam vis tik butu idomu, tai tokia grupe inicijuoju kartu su puikiomis pedagogemis tiesiai priesais Vyturio mokykla.Mano dukra jau ten leidzia laika, net ir vasara po kelias valandas, o jei atsirastu daugiau norinciu, tai salia mazu vaiku grupes butu ikurta nuo rudens pradinuku prailginta grupe.
Esu atidariusi tema prie darzeliu, bet manau tai gali buti aktualu ir Vyturio mokykla lankantiems vaikiukams: http://www.supermama...?...90&t=468429
Jei tokiu kaip mano vaikas atsiras ir daugiau, tai galesime formuoti nedideli vaiku kolektyva, eiti i teatrus, ekskursijas, po aplinkinius laukus pasivaikscioti, kurti spektakliukus bei kartu ruosti normalioje jaukioje aplinkoje uzduoteles.
Toki pilnaverti ir kokybiska laiko leidima po pamoku noriu organizuoti ne tik savo vaikui, bet suteikti galimybe ir kitiems.
Ka manot?
mano dukra pradinuke, lanko kita pradine (ne Vyturio). Tad mums pirmoje klaseje iskilo tokia problema - pasitaike labai netikusi prailgintos grupes aukletoja.
Pagrindine mokytoja nuostabi, bet tik pasibaigdavo pamokos - pasipildavo asaros, nes ateidavo labai garsiai rekianti ir siaip nepermaloniausia mokytoja, kuri viena budavo su triju klasiu vaikais iki vakaro. Vadinamoji - prailginta grupe.

Vaiku labai daug, niekas nesutikrina ka jie ir kiek valgo ir ar is vis pavalgo, triuksmas nezmoniskas, ir trynimas suolu nuolatinis iki pat vakaro...

O kai nera kaip namuose vieno dar palikti, tai ir kentejom...
Bet paskui kilo mintis - privati prailginta grupe. Ne visiems aisku tai priimtina, o gal kai kurioms mokykloms to ir visai nereikia, bet jei kam vis tik butu idomu, tai tokia grupe inicijuoju kartu su puikiomis pedagogemis tiesiai priesais Vyturio mokykla.Mano dukra jau ten leidzia laika, net ir vasara po kelias valandas, o jei atsirastu daugiau norinciu, tai salia mazu vaiku grupes butu ikurta nuo rudens pradinuku prailginta grupe.
Esu atidariusi tema prie darzeliu, bet manau tai gali buti aktualu ir Vyturio mokykla lankantiems vaikiukams: http://www.supermama...?...90&t=468429
Jei tokiu kaip mano vaikas atsiras ir daugiau, tai galesime formuoti nedideli vaiku kolektyva, eiti i teatrus, ekskursijas, po aplinkinius laukus pasivaikscioti, kurti spektakliukus bei kartu ruosti normalioje jaukioje aplinkoje uzduoteles.
Toki pilnaverti ir kokybiska laiko leidima po pamoku noriu organizuoti ne tik savo vaikui, bet suteikti galimybe ir kitiems.
Ka manot?

As tai neleisciau savo vaiko i privacias prailgintas grupes.Tuo labiau,kai salia Vyturio mokyklos,kuri tikrai puiki visais atzvilgiais. Jeigu butu galimybe is vis stengciausi kad vaikas pareitu namo,nes ypac 1-2 kl. vaikai isvargsta visa diena mokykloj sedet,o jeigu jau tektu leisti i prailginta,-tai tik i mokyklos. Man pasiseke,nes pirmuosius metus samdem moteriske,kuri parsivesdavo namo ir pamaitindavo,o nuo 3 klases pareidavo namo savarankiskai.
Taigi,uz tuos pinigus jau geriau samdyciau zmogu kuris parvestu vaika namo.
N
amai yra namai

N

QUOTE(ozzy @ 2009 07 21, 09:26)
As tai neleisciau savo vaiko i privacias prailgintas grupes.Tuo labiau,kai salia Vyturio mokyklos,kuri tikrai puiki visais atzvilgiais. Jeigu butu galimybe is vis stengciausi kad vaikas pareitu namo,nes ypac 1-2 kl. vaikai isvargsta visa diena mokykloj sedet,o jeigu jau tektu leisti i prailginta,-tai tik i mokyklos. Man pasiseke,nes pirmuosius metus samdem moteriske,kuri parsivesdavo namo ir pamaitindavo,o nuo 3 klases pareidavo namo savarankiskai.
N
amai yra namai

N

Gal ir taip.. kas turi salygas ir vaikas nelieka vienas namuose...
Treciokai mano akimis jau dideli vaikai ir ko gero visai pareigingai gali pabuti namuose vieni, paruosti pamokas, pavalgyti.. O as pirmoke kai pabandziau palikti namuose, tai ir pati negalejau darbe susikaupti, kazkaip priprasti prie to dar reikia ir plius pamaciau, kad jokie klases darbeliai namuose nedaromi, o isijungia televizoriu arba kompiuteri ir smakso..

Manau prailgintos grupes is vis neegzistuotu jei nebutu ju paklausos.
Beje, gal Jus salia mokyklos gyvenate? O kiek vis tik teveliu is kito miesto galo vaikus vezioja! Juk nepareis vaikas vienas namo..
Tuo labiau vaikui buti lauke, gryname ore, su kitais vaikais zaidziant ar kuriant kazka, priziurimam suaugusiojo ir taip pat priziurimam pasiruosti kitos dienos pamokoms - manau yra prasmingiau ir sveikiau, nei kiurksoti namuose vienam.
Kitas klausimas - privati ar mokyklos siuloma prailginta grupe. Cia as turiu jau is savo karcios patirties deja tvirta nuomone.

Bet savo nuomones niekam nepersu, manau kiekvienas pats apsisprendzia kaip jam geriau.

o tai kokie ikainiai toj privacioj?

QUOTE(Nerutė @ 2009 07 21, 12:49)
Mano nuomone tai beveik niekuo nesiskiria nuo mokyklos ikainiu.
Mokykloje prailginta dienai kainuoja - 12 lt + 5lt maitinimas valgykloje x 20 dienu = 340 lt
O privacioje - 20lt = 400lt

Kitu minusu ir pliusu manau nereikia vardinti, visi isivaizduojame

O baige sita pradine, kur toliau keliauja mokytis?

QUOTE(Elzbieta @ 2009 07 21, 17:31)
Mano nuomone tai beveik niekuo nesiskiria nuo mokyklos ikainiu.
Mokykloje prailginta dienai kainuoja - 12 lt + 5lt maitinimas valgykloje x 20 dienu = 340 lt

aciu

QUOTE(rumba @ 2009 07 23, 10:36)
kiek girdejau dazniausiai i Taikos