Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės

Stai mano slepetes. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
na ir as per iseigines pasidarbavau doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Everesta, nepyk bet man kazkaip nelabai atrodo ta kilimine danga paduose. Gal jei ji overloku apmetyta būtų, būtų daug dailiau.
Bet tokio dalyko su paprasta mašina nepadarysi. Kadaise esam turėję iš kilimo siūtas tapkes, labai patogios buvo, tik slidžios, tai mes vaikai būdami mėgdavom slidinėti ant linoleumo su jom.
Atsakyti
gal kas turit didesniu schemu kur matosi kazkas...? unsure.gif noreciau pasisiuti bet nelabai suprantu kaip ir kas ten... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 10 24, 09:16)
dar siokias tokias sletes pasisiuvau

O su tomis gelytemis sugalvota visai neblogai thumbup.gif . Jos priduoda slepetems ryskumo.
Kaskada ir as siudavau tapkikes. Turejau nupirktos is turgaus siutos slepetes, nunesiojau jas, isardziau ir turejau geras iskarpas. Virsu dariau is barchato prie kurio prisiudavau pukucius, o pada darydavau is tevo seno sinelio. Kad ilgiau tarnautu slepetes, prie kulno pado prisiudavau odos is dvieju pusiu. Duovanos buvo puikios, ir pati nesiodavau su malonumu.
Atsakyti
Gal kas dar turite kokiu nors darbu ar idomiu ideju ??? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Jau senai namie pati visiems siunu slepetes... gaunasi tokios, kad ir dovanu kam nors negeda padovanoti. Naudoju polisterini audini (tokiu dzemperiu ir chalatuku pilni skudurynai ax.gif - galima rasti ir margu ir visokiausiu spalvu. Perku storesnio, nesusiburbuliavusio audinio drabuzi ir iskarpau slepeciu detales - 2detales pado formos ir 2 virsutines dalies (brezini galima paciai pasidaryti, apsibrezus sena slepete arba savo koja + 2cm prideti, nes susiuvus sumazeja).
tarp pado medziaginiu detaliu dedu iskirpta porolona - vyras Senukuose jo nuperka - buna ivairiu storiu, tai cia reiktu 1cm storio).
Slepetes apsiunu is tos pacios medziagos iskirptu juosteliu.
Privalumas polisterinio audinio - jis neirsta - nereikia apmetyti, o ir tapkutes gaunasi minkstos, malonios. galima sklabti sklabykleje - atsiputus smile.gif

Gaila, kad neturiu fotiko, tai negaliu jums parodyti verysad.gif
Atsakyti
Noreciau pasisiuti riestanoses slepetes, tokias kaip is tukstancio ir vienos nakties... Gal kuri nors turite iskarpas ir galite pasidalinti, kad paciai galvoti nereiketu? ax.gif
Atsakyti
gal kas turite vadinamu ceskiu iskarpas.man reiketu 36dydzio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aneta23 @ 2008 10 18, 19:54)
gal kas turite vadinamu ceskiu iskarpas.man reiketu 36dydzio. g.gif

Ceskes nebrangiai (20lt) galima nusipirkti lietuviskos avalynes parduotuveje ir manau ten yra visokiu dydziu. RAsau, nes pati ilgai ieskojau, nusipirkau iki parduotuveje (24lt), o paskui nesiau batus taisyti ir ten aptikau ceskes.
Atsakyti
thumbup.gif super mamytes,daug ka pati siuvusi ,na dar tapkiu siutis neteko,gera ideja reiks pabandyti clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos, gal dar nemirus šita tema 4u.gif ? Gal kas žinot, kaip pasisiūti panašias šlepetes į šitas ? Tik kad ilgesnės būtų. Labai norėčiau pabandyt, tik neįsivaizduoju, kaip 4u.gif .
Atsakyti