o su tuo silikonu kazin skalbti galima? Nes as noriu sveciams prisiuti vardiniu ar siaip tapkyciu, ir kai jie iseina - isskalbt, kad naujam sveciui - butu sviezios
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 05 28, 14:03)
o su tuo silikonu kazin skalbti galima? Nes as noriu sveciams prisiuti vardiniu ar siaip tapkyciu, ir kai jie iseina - isskalbt, kad naujam sveciui - butu sviezios 
hmm.. geras klausimas
QUOTE(zemuogytegirl @ 2010 05 28, 15:03)
esu mačiusi, kad padą iš dirbtinės odos siuva
Sveikos, aš pradėjau daryti sesei šlepetes. Pada dariau iš kieto kartono. Gal turit pasiūlymų su įdomiais, juokingais užrašais. Lauksiu pasiūlymų.

atšalo oras
As vis ruosiuos pradet siutis, neprisiruosiu
Man toks klausimas - kur Jus ta filca perkat?
QUOTE(Pavasarėlis @ 2010 08 26, 00:17)
kokios idomios
Jo, tik padas plonas gaunasi, arba papildomai paduka deti reiktu - man taip per salta...
As vis dar neprisiruosiu 
Ir nesumastau iki siol is ko pada daryti... nes noriu padaryt skalbiamas. daviau sveciui, o paskiau i skalbenke imetu, ir kitam sveciui sviezios
Ir nesumastau iki siol is ko pada daryti... nes noriu padaryt skalbiamas. daviau sveciui, o paskiau i skalbenke imetu, ir kitam sveciui sviezios