Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės

QUOTE(Palme22 @ 2010 11 10, 10:15)
sveikos

cia nuoroda kaip pasiuti slepetes is senu dzinsu  4u.gif

http://www.google.lt.../...&tbs=isch:1

Na super nuorodele. Kaip ten viskas idomu!!!
Atsakyti
QUOTE(jari @ 2010 11 25, 17:15)
Na super nuorodele. Kaip  ten viskas idomu!!!

Žiauriai įdomu bigsmile.gif Bet kad dar būtų lietuviškai...
Atsakyti
keliam į viršų biggrin.gif

mano antras dublis cool.gif pirmasis buvo Tilda tapkiukai - daugiau "šliures" primena hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokios grazios wub.gif
Atsakyti
wow irmulia, nerealios 4u.gif
Atsakyti
gaivinu temelę prašymu 4u.gif gal kas turit ar užmatę esat kur češkių/gimnastikos batelių(skudurinukų) siuvimo idėjų ar brėžinių,o gal siuvančios specės kokį patarimą nepagailės duoti,baisiai reikėtų.Iš anksto dėkoju
Siūlymų nusipirkt parduotuvėje nereikia(žinau pirkt būna ir nebrangių smile.gif ),bet man reikia dukrai pasiųt prie varguoliško kostiumo drobinukus
Atsakyti
QUOTE(azraelis @ 2011 03 12, 11:41)
gaivinu temelę prašymu  4u.gif  gal kas turit ar užmatę esat kur češkių/gimnastikos batelių(skudurinukų) siuvimo idėjų ar brėžinių,o gal siuvančios specės kokį patarimą nepagailės duoti,baisiai reikėtų.Iš anksto dėkoju
Siūlymų nusipirkt parduotuvėje nereikia(žinau pirkt būna ir nebrangių smile.gif  ),bet man reikia dukrai pasiųt prie varguoliško kostiumo drobinukus

...jaučiu visi savaitgaliauja,o gal kas pagelbės vistik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 08, 13:46)
keliam į viršų  biggrin.gif

mano antras dublis  cool.gif  pirmasis buvo Tilda tapkiukai - daugiau "šliures" primena hihihi.gif

Laba. Puikus antras dublis thumbup.gif 4u.gif . O kur perkat ta priemone, kad neslystu tapukai? Gal galima nuorodele? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
superiniai tapkiukai!!!

O kazin tas dugnas skalbiamas skalbiankej? as niekaip neapsisprendziu del tapkiu pado - bet as noriu skalbiamu
Atsakyti
Dėkui , merginos mirksiukas.gif man pačiai jos labai smagios biggrin.gif

o paduką taškavau su karštais klijais - eksperimentas buvo - kiek laiko atlaikys nežinau unsure.gif dar neskalbiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(azraelis @ 2011 03 12, 11:41)
gaivinu temelę prašymu  4u.gif   gal kas turit ar užmatę esat kur češkių/gimnastikos batelių(skudurinukų) siuvimo idėjų ar brėžinių,o gal siuvančios specės kokį patarimą nepagailės duoti,baisiai reikėtų.

o gal čia tiktų Tildos tipo tapkutės? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 03 08, 14:46)
keliam į viršų  biggrin.gif

mano antras dublis  cool.gif  pirmasis buvo Tilda tapkiukai - daugiau "šliures" primena hihihi.gif
user posted image

kur būtų galima iškarpą pamatyti šių tapkiukų? labai gražios
Atsakyti
O man toks klausimas - kas tos Tildos tipo tapkutes?
Atsakyti