Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

[quote=*plepute*,2008 01 31, 17:32]
O gali pasakyti, kad grizai del seimyniniu aplinkybiu? Seimynines aplinkybes yra pats geriausias paaiskinimas salies keitimui rolleyes.gif

Galvojau apie šį variantą, bet tada pačiai iškart kyla klausimas ar neatrodys kad ruošiuosi kurti šeimą ir sekantis klausimas būtų planuojami vaikai:)šiuos metu galvoju atsakyti, jog buvimas svetimoje šalyje vienui vienai yra labai sunkus ir begalo pasiilgau namų, todėl ir pasirinkau šalį, kurioje ne tik artimi žmonės, sava aplinka, bet ir pilnos galimybės realizuoti save. Kaip manai plepute?

O beskaitydama pleputės praeitas temas, užmačiau klausimą, kas padėjo atrankose gauti darbą. Tad manau kad ir aš galiu pasidalinti savo patirtimi. Man visada padėdavo šypsena ir nuoširdumas, nebijojimas kalbėti ir klausti, bei savęs užtikrintumas. Pastarasis dalykas turbūt labiausiai ir padėdavo. Net kai gavau pakutinį darbą Anglijoje, vėliau užklusiau darbavių kad lėmė jų sprendimą,nes patiries toje srityje visisškai neturėjau. Atsakymas buvo, jog į klausimus atskinėdavau tvirtai ir užtikrintai, taip kaip žinočiau ko noriu ir kur einu. Tad linkiu visoms kas ieško daro tiesiog nebijoti, o eiti drąsiai į kiekvieną susitikimąsmile.gif

ir dar prisiminiau vienos merginos atsakymą, i darbdavio klausimą, ar galėsi dirbti šį darbą. Ji tiesiog atsakė "jei Jus sugebate, kodėl aš negaliu"..todėl ją ir priėmė į darbą taip pat;)
Atsakyti
Na ka, as vel su savo klausimais... doh.gif

Jei tarkim siunciau savo CV pagal viena skelbima ir nieko man neatsake, be to ir skelbimo jau nebebuvo, bet po keliu savaiciu vel atsirado skelbimas. Tai ar galima siusti dar viena patobulinta CV, ar geriau to nedaryti, kadangi jei nepaskambino, vadinasi, netikau? g.gif Labai norejau ir i sita vieta...
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 02 01, 11:57)
Na ka, as vel su savo klausimais...  doh.gif

Jei tarkim siunciau savo CV pagal viena skelbima ir nieko man neatsake, be to ir skelbimo jau nebebuvo, bet po keliu savaiciu vel atsirado skelbimas. Tai ar galima siusti dar viena patobulinta CV, ar geriau to nedaryti, kadangi jei nepaskambino, vadinasi, netikau?  g.gif  Labai norejau ir i sita vieta...

As tai siunciu. Nieko neatsitiks jei dar karta pabandysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2008 02 01, 20:44)
As tai siunciu. Nieko neatsitiks jei dar karta pabandysi  mirksiukas.gif

Ačiū, Pandora! 4u.gif Pabandžiau dar kartą ir žiūrėsiu ar šį kartą bus kitaip. biggrin.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif seniai čia jau buvau užsuikusi ax.gif paskutinį syk konsultavausi su plepute darbo klausymais rolleyes.gif tai va dabar papasakosiu kaip man sekėsi ax.gif vien žodžiu į savo seną darbą po motinystės atostogų negrižau schmoll.gif nes nieko gero ten nešvietė schmoll.gif nuėjau dirbti visis\škai kito darbo.Dirbu jau beveik pusmetį,šiaip darbas patinka,bet....kolektyvas iš pradžių buvo draugiškas bet vėliau pamačiau kad iš tiesų taip nėra doh.gif didžiausias aišku minusas atlyginimas unsure.gif po bandomojo direktorius pakėlė visai nedaug atlyginimą ir atsieit žadėjo dar kelti bet man atrodo kad čia tik pažadai unsure.gif dabar turiu tokį klausymą g.gif šiaip įforminta esu kaip vadybininkė bet dar iki galo neatlieku tų pareigų kurias atlieka vadybinikai,kadangi tai man visiškai naujos pareigos smile.gif ir tiesiog įdomu pasidarė,kiek uždirba vidutiniškai tokio lygio darbuotojas kaip aš g.gif kad galėčiau vertintį situaciją ir žinočiau ar galiu kažko reikalauti iš valdžios daugiau nei jie man duoda( aš turiu omeny atlyginimą) smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

na va, pakviete mane i ta pokalbi, kur antrakart siunciau savo CV. Labai norejau i ta vieta, o dabar bijau, kad nieko man neiseis... doh.gif verysad.gif Na nezinau, kazkokia baime atsirado. Galbut per daug noriu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 02 06, 12:34)
Labas  smile.gif

na va, pakviete mane i ta pokalbi, kur antrakart siunciau savo CV. Labai norejau i ta vieta, o dabar bijau, kad nieko man neiseis...  doh.gif  verysad.gif  Na nezinau, kazkokia baime atsirado. Galbut per daug noriu?  smile.gif

Jeigu jau atsirinko tavo CV, tai reiskia tu esi tinkama kandidate. Privalai pasitiketi savimi, nes tik taip galesi irodyti, kad esi geriausia. Sekmes pokalbyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2008 02 06, 14:20)
Jeigu jau atsirinko tavo CV, tai reiskia tu esi tinkama kandidate. Privalai pasitiketi savimi, nes tik taip galesi irodyti, kad esi geriausia. Sekmes pokalbyje  mirksiukas.gif

Na as kazkaip pasvarciau, kad galbut tik del to kviecia, kad antrakart siunciau ir dar parasiau, kad taip noriu, kad net antrakart siunciu bigsmile.gif ir nori paziureti, kas cia tokia jau sitaip prasosi. biggrin.gif Galbut ir nuvertinu kiek save. Bet sutinku, kad tiesiog privalau pasitiketi ir netgi labai pasitiketi savimi, jei noriu sito darbo. smile.gif
Aciu uz palaikyma! 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos ir plepute 4u.gif ,
Turiu ir as problema,dirbau daugiau nei metus rimtoj kompanijoj,taciau isejau is ten,nes troskau tobuleti ir ypac gauti geresni atlyginima,isejau pries daugiau nei men.i kita darba,atlyginimas geras, bet ir tiek,kolktyvas ne prie sirdies,darbe as degraduoju,netgi pries tai darbas buvo idomesnis,organizuotesnis,turejau daugiau streso,o cia man per daug ramu,darbas monotoniskas,jauciuosi,kaip buciau grizus i tokia pacia pozicija,kurioj dirbau iskart baigusi moklsus,man taip liudna,kad nepasiseke,ir dabar noriu ieskotis naujo darbo,bet ar man rasyti cv,kad dirbu apie du men. naujam darbe?As jo net nevertinu,motyvaciniame net netureciau ka parasyti,kokiu ziniu as ten neigavau,nes viska ismokau greitai ir viskas,sedziu sau kaip pabuciuota.o kaip darbadys i mano cv ziuretu, jog dar bandomajo neisbuvau, o jau kito ieskaus,ar tai neapsunkina mano padeties?Ka tu darytum?Ar man kenteti ir laukti,kol praeis bandomasis?och,koks ziaurus gyvenimas,ne veltui budama maza as tai bijojau tapti suaugusia,nes kaip tapau, noriu visa pasauli uzvaldyti,kalnus nuversti, bet man nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2008 02 06, 18:11)
Turiu ir as problema,dirbau daugiau nei metus rimtoj kompanijoj,taciau isejau is ten,nes troskau tobuleti ir ypac gauti geresni atlyginima,isejau pries daugiau nei men.i kita darba,atlyginimas geras, bet ir tiek,kolktyvas ne prie sirdies,darbe as degraduoju,netgi pries tai darbas buvo idomesnis,organizuotesnis,turejau daugiau streso,o cia man per daug ramu,darbas monotoniskas,jauciuosi,kaip buciau grizus i tokia pacia pozicija,kurioj dirbau iskart baigusi moklsus,man taip liudna,kad nepasiseke,ir dabar noriu ieskotis naujo darbo,bet ar man rasyti cv,kad dirbu apie du men. naujam darbe?As jo net nevertinu,motyvaciniame net netureciau ka parasyti,kokiu ziniu as ten neigavau,nes viska ismokau greitai ir viskas,sedziu sau kaip pabuciuota.o kaip darbadys i mano cv ziuretu, jog dar bandomajo neisbuvau, o jau kito ieskaus,ar tai neapsunkina mano padeties?Ka tu darytum?Ar man kenteti ir laukti,kol praeis bandomasis?och,koks ziaurus gyvenimas,ne veltui budama maza as tai bijojau tapti suaugusia,nes kaip tapau, noriu visa pasauli uzvaldyti,kalnus nuversti, bet man nesiseka biggrin.gif

Labas,

na jei turi gera darbine patirti ir be sio darbo, tai tikrai nerasyciau dabartinio darbo. smile.gif
Atsakyti
Vat ir as to mergaites bijau... kad gali nepritikti darbas prie sirdies.. Gal cia yra zinanciu daugiau darbo kodeksa ir kaip darbdaviai ziuri i toki dalyka kad ieskai darbo tik suradus. Ar yra iteisntos "pabandymui" 3 dienos neapmokamos ar pan. doh.gif
Kaip atsakyti: ar seniai ieskai darbo? Siaip pasikeist jau puse metu noriu ir vis vartau skelbimus. Dabar jau labiau zinau ko noriu. Bet gal tai rodo, kad neturiu ryzto g.gif
Ir dar man vis tie atlyginimai kimba.. nu neinau kiek prasyt nors tu ka.. Zinau koks atlyginimas yra kai dirbi 8 val. Bet kai reikalauna 10val, tai kelt 20 proc??

Zodziu, kuo ilgiau ieskau, tuo daugiau klausimu ir abejoniu kyla.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 01 31, 18:18)
plepute, dar norejau paklausti taves del pareigu kokiose galeciau dirbti. Esu dirbus apskaitoje, reklamos agenturoje vadybininke ir paskutinis darbas gyvybes draudimo pardavimas (adzento darbas  cool.gif pasirinktas su tikslu, nes labai norejau daug ismokti ir ismokau (pokalbio uzmezgimas su ivairiais zmonemis, savidisciplina, NLP, poreikiu nagrinejimas ir pan)) Kokios pareigos tinkamos norint dirbti organizacini darba, bet ne pardavimo vadybininko pareigose. Pastaraji daugelis tik ir siulo  verysad.gif O kai skaitai skelbimus, kai kurios pareigos yra nesuprantamos arba atrodo, kad i jas turi pretenduoti zmones su didele patirtim  unsure.gif (pvz prjekto vadovas, produkto vadybininkas ir pan)

Labai aciu uz atsakyma  wub.gif Gal kiek neaiskiai parasiau..

Labas,
As ir vel biski buvau dingus...
Berazume, tu man uzduodi klausima apie forma, nors nori gauti atsakyma apie turini. Tu dirbai apskaitoje, reklamoje, draudimo pardavimuose. Naturalu,kad is sios patirties (ir ypac pagal paskutine darboviete) tau siulo pardavimus. Bet kiek supranti tu nenori. O ko nori? Ar noretum vel dirbti apskaitoje? O gal reklamoje? O gal ziniasklaidoje? ... galeciau isvardinti visas imanomas ir neimanomas sritis, bet atsakyma i si klausima gali duoti tik tu. Pasakysiu taip - tai yra tavo atsakomybe pries tave pacia. Jei esi tikintis zmogus, pasakysiu taip - tai yra tavo atsakomybe pries Dieva:) Tik pats zmogus gali surasti sau tinkama sriti, t.y. turini, o vat kokia butu forma - jau technikos klausimas. Rasai, kad nori organizacinio darbo, to neuztenka, nes bet koks darbas pradedant nuo projektu vadovo yra organizacinis. Visur, kur yra nors vienas pavaldinys, yra organizacinis darbas. O kartais jis toks yra net jei nera pavaldiniu. Organizacinis darbas - tai ne sritis, tai forma. Na, kartais tai yra sritis, bet tada zmogus tiksliai zino kokio butent organizacinio darbo nori - ar jis nori organizuoti istaigos darba ir uztikrinti, kad darbas ofise vyktu sklandziai, ar jis nori renginius organizuoti, kad visiems butu linksma. Ir t.t.
Nezinau ar aiskiai issireiskiau. Tikiuosi, kad aiskiai ax.gif

QUOTE(mari24 @ 2008 02 01, 11:09)
Galvojau apie šį variantą, bet tada pačiai iškart kyla klausimas ar neatrodys kad ruošiuosi kurti šeimą ir sekantis klausimas būtų planuojami vaikai:)šiuos metu galvoju atsakyti, jog buvimas svetimoje šalyje vienui vienai yra labai sunkus ir begalo pasiilgau namų, todėl ir pasirinkau šalį, kurioje ne tik artimi žmonės, sava aplinka, bet ir pilnos galimybės realizuoti save. Kaip manai plepute?

Manau labai gerai drinks_cheers.gif ir labiausiai manau taip, nes tai yra tavo nuosirdus atsakymas. Darbdaviai patikes tavim!

QUOTE(mari24 @ 2008 02 01, 11:09)
O beskaitydama pleputės praeitas temas, užmačiau klausimą, kas padėjo atrankose gauti darbą. Tad manau kad ir aš galiu pasidalinti savo patirtimi. Man visada padėdavo šypsena ir nuoširdumas, nebijojimas kalbėti ir klausti, bei savęs užtikrintumas. Pastarasis dalykas turbūt labiausiai ir padėdavo. Net kai gavau pakutinį darbą Anglijoje, vėliau užklusiau darbavių kad lėmė jų sprendimą,nes patiries toje srityje visisškai neturėjau. Atsakymas buvo, jog į klausimus atskinėdavau tvirtai ir užtikrintai, taip kaip žinočiau ko noriu ir kur einu. Tad linkiu visoms kas ieško daro tiesiog nebijoti, o eiti drąsiai į kiekvieną susitikimąsmile.gif

ir dar prisiminiau vienos merginos atsakymą, i darbdavio klausimą, ar galėsi dirbti šį darbą. Ji tiesiog atsakė "jei Jus sugebate, kodėl aš negaliu"..todėl ją ir priėmė į darbą taip pat;)

Aciu uz grazius zodzius ir padrasinima. Pasirasau po kiekvienu sakiniu:)

QUOTE(Rituxx @ 2008 02 05, 09:02)
laba diena  4u.gif seniai čia jau buvau užsuikusi  ax.gif paskutinį syk konsultavausi su plepute darbo klausymais  rolleyes.gif tai va dabar papasakosiu kaip man sekėsi  ax.gif vien žodžiu į savo seną darbą po motinystės atostogų negrižau  schmoll.gif nes nieko gero ten nešvietė  schmoll.gif nuėjau dirbti visis\škai kito darbo.Dirbu jau beveik pusmetį,šiaip darbas patinka,bet....kolektyvas iš pradžių buvo  draugiškas bet vėliau pamačiau kad iš tiesų taip nėra  doh.gif didžiausias aišku minusas atlyginimas  unsure.gif po bandomojo direktorius pakėlė visai nedaug atlyginimą ir atsieit žadėjo dar kelti bet man atrodo kad čia tik pažadai  unsure.gif dabar turiu tokį klausymą  g.gif šiaip įforminta esu kaip vadybininkė bet dar iki galo neatlieku tų pareigų kurias atlieka vadybinikai,kadangi tai man visiškai naujos pareigos  smile.gif ir tiesiog įdomu pasidarė,kiek uždirba vidutiniškai tokio lygio darbuotojas kaip aš  g.gif kad galėčiau vertintį situaciją ir žinočiau ar galiu kažko reikalauti iš valdžios daugiau nei jie man duoda( aš turiu omeny atlyginimą) smile.gif
Rituxx, tu klausi apie atlyginima, o pasakei, kad dirbi vadybininke. Tai per placios pareigos, kad kas nors galetu tau atsakyti. Vadybininku ribos svyruoja nuo 1000 iki 10000 Lt., nes tai labai priklauso nuo srities ir to, ka realiai darai.
Papildyta:
QUOTE(sunbeam @ 2008 02 06, 17:11)
Nekentek. Kuo greiciau iseisi, tuo tikresnis bus tavo paaiskinimas kodel isejai. Nes kai zmogus pasako, kad jam nepatiko ir del to jis isejo po 2 menesiu, as juo labiau tikiu, nei tuo, kuris sako, kad jam nepatiko,bet pradirbo ten puse metu ir ilgiau 4u.gif

QUOTE(Hermana @ 2008 02 06, 17:35)
Labas,

na jei turi gera darbine patirti ir be sio darbo, tai tikrai nerasyciau dabartinio darbo. smile.gif
Hermana, o kaip sekasi tau? Kaip baigesi istorija su tuo darbu? mirksiukas.gif

QUOTE(Berazume @ 2008 02 06, 19:10)
Vat ir as to mergaites bijau... kad gali nepritikti darbas prie sirdies.. Gal cia yra zinanciu daugiau darbo kodeksa ir kaip darbdaviai ziuri i toki dalyka kad ieskai darbo tik suradus. Ar yra iteisntos "pabandymui" 3 dienos neapmokamos ar pan.  doh.gif
Kaip atsakyti: ar seniai ieskai darbo? Siaip pasikeist jau puse metu noriu ir vis vartau skelbimus. Dabar jau labiau zinau ko noriu. Bet gal tai rodo, kad neturiu ryzto  g.gif
Ir dar man vis tie atlyginimai kimba.. nu neinau kiek prasyt nors tu ka.. Zinau koks atlyginimas yra kai dirbi 8 val. Bet kai reikalauna 10val, tai kelt 20 proc??

Zodziu, kuo ilgiau ieskau, tuo daugiau klausimu ir abejoniu kyla..  verysad.gif
Manau, kad neturi ryzto. Nes kai zmogu is tiesu viskas uzknisa, jis eina ir bando:) Tiesiog bando... O nepasisekti gali visalaika. As netikiu, kad yra idealus darbai visam gyvenimui. Idealus darbas gali buti tik tam tikram periodui. O po to keiciasi pats zmogus, keiciasi ir darbo aplinkybes. Kiek yra istoriju, kad imones reogranizuojamos? O kiek yra istoriju, kad keiciasi valdzia ir rojus darbe tampa pragaru ir priesingai? Rinka keiciasi, keiciasi produktai ir t.t. Kai susitaikysite su tuo, leisite sau atsipalaiduoti ir atsiras ryztas eiti, rizikuoti, keisti darba, o po to vel ji keisti, ir vel keisti.... Na, bent jau as taip isivaizduoju profesini gyvenima 4u.gif
Atsakyti