QUOTE(Hermana @ 2008 02 15, 20:37)
Aciu, kad domiesi. Is tos vietos man nebepaskambino. Kazkaip daug masciau ir sumasciau, kad visgi ta imone nera labai rimta. Taciau kita savaite tureciau pasirasyti sutarti naujame darbe ir kovo men. pradesiu dirbti. Eilini karta darbas kaip ir pats mane susirado.

Smagu!!! Kaip ten: jei ne as pas kalna, tai kalnas pas mane. Laimi tas, kieno kantrybe didesne

QUOTE(sunbeam @ 2008 02 18, 23:30)
Aciu,plepute,
Pradejau jau ieskotis darbo,tikiuos,kad viskas klostysis puikiai...nes noro dirbti tai labai labai daug turiu,bijau,kad tik ta energija neuzgostu ilgos darbo paieskos
Linkiu sekmes !!!

QUOTE(coris @ 2008 02 19, 08:06)
Merginos, gal kuri turite informacijos, ar moketes Nuotolinio valdymo kursuose? Plepute gal galetu patarti, kaip dabdaviai ziuri i toki darbuotoja, kur baige tokius kursus? Dekui.

Man atrodo, kad jau i si klausima atsakinejau

Siaip ziuri teigiamai - papildomos zinios yra tik sveikintinas dalykas. Taciau viskas dar priklauso ir nuo to, ka tu su tais kursais darysi: jei uz tai prasai didesnio atlyginimo, reikia gilintis i pacius kursus ir ka jie tau dave. Jei vietoj dieniniu studiju pasirinkai nuotolinius, irgi reikia gilintis. Ir t.t. Zodziu, bendrai paemus tai teigamas dalykas, o konkretus atvejis turetu buti aiskinamas konkreciau
Papildyta:QUOTE(Wiwa @ 2008 02 21, 13:47)
Sveikute, plepute, kazkada man labaipadejai apsispresti del darbo

, tai ir dabar kreipiuosi i tave ir kitas merginas,nes arteja uz keliu dienu mano metinis pokalbis (nors imoneje dirbu tik 3 men), visam ofisui privalomas.
Nezinau, kaip kitoms, bet man labai sunku nusistatyti metinius tikslus ir savo lukescius, bet prisedau irkai pradejau rasyt, pasirodo, akd vis tik sugebu tai padaryti.
Bet va, kas liecia finansinius lukescius, tai uzstrigau, nes nezinau
kaip galima nustatyti savo finansinius lukescius metams i prieki (neturiu tokios patirties). Gal patartum kokioj formoj tai turetu buti? Ar tiesiog pasakyt, kad po metu manau, kad busiu verta tiek ir tiek, ar, kad tikiuosi, kad mano atlyginimas laipsniskai kils kas pusmeti kazkiek procentu (nezinau po kiek dazniausiai kyla)?
Imoneje atlyginimas keliamas panasiai kas puse metu, kai kuriais atvejais 3 kartus. Busiu laaabai dekinga uz tavo nuomone

Na, kiek suprantu, tavo pokalbis jau ivyko... Papasakok kaip tau sekesi? Ar dar galiu buti kuo nors naudinga?