Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

QUOTE(*plepute* @ 2008 02 14, 18:31)
Hermana, o kaip sekasi tau? Kaip baigesi istorija su tuo darbu? mirksiukas.gif

Aciu, kad domiesi. Is tos vietos man nebepaskambino. Kazkaip daug masciau ir sumasciau, kad visgi ta imone nera labai rimta. Taciau kita savaite tureciau pasirasyti sutarti naujame darbe ir kovo men. pradesiu dirbti. Eilini karta darbas kaip ir pats mane susirado. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu,plepute,
Pradejau jau ieskotis darbo,tikiuos,kad viskas klostysis puikiai...nes noro dirbti tai labai labai daug turiu,bijau,kad tik ta energija neuzgostu ilgos darbo paieskos
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite informacijos, ar moketes Nuotolinio valdymo kursuose? Plepute gal galetu patarti, kaip dabdaviai ziuri i toki darbuotoja, kur baige tokius kursus? Dekui. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pastebejau kad yra dvi temos sukurtos apie darbo paieska, taip kad prisijungsiu as ir i Jusu gretas. kaip ir minejau anoj temelej, ieskau darbo, nes siam darbe (neseniai pakeiciau) degraduoju. Kol kas labai sunkiai sekasi nes turbut l aukstus reikalavimus keliu naujam darbui, kad vel neuzsokciau ant to pacio. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikute, plepute, kazkada man labaipadejai apsispresti del darbo 4u.gif , tai ir dabar kreipiuosi i tave ir kitas merginas,nes arteja uz keliu dienu mano metinis pokalbis (nors imoneje dirbu tik 3 men), visam ofisui privalomas.
Nezinau, kaip kitoms, bet man labai sunku nusistatyti metinius tikslus ir savo lukescius, bet prisedau irkai pradejau rasyt, pasirodo, akd vis tik sugebu tai padaryti.
Bet va, kas liecia finansinius lukescius, tai uzstrigau, nes nezinau kaip galima nustatyti savo finansinius lukescius metams i prieki (neturiu tokios patirties). Gal patartum kokioj formoj tai turetu buti? Ar tiesiog pasakyt, kad po metu manau, kad busiu verta tiek ir tiek, ar, kad tikiuosi, kad mano atlyginimas laipsniskai kils kas pusmeti kazkiek procentu (nezinau po kiek dazniausiai kyla)? Imoneje atlyginimas keliamas panasiai kas puse metu, kai kuriais atvejais 3 kartus.
Busiu laaabai dekinga uz tavo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermana @ 2008 02 15, 20:37)
Aciu, kad domiesi. Is tos vietos man nebepaskambino. Kazkaip daug masciau ir sumasciau, kad visgi ta imone nera labai rimta. Taciau kita savaite tureciau pasirasyti sutarti naujame darbe ir kovo men. pradesiu dirbti. Eilini karta darbas kaip ir pats mane susirado.  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Smagu!!! Kaip ten: jei ne as pas kalna, tai kalnas pas mane. Laimi tas, kieno kantrybe didesne biggrin.gif

QUOTE(sunbeam @ 2008 02 18, 23:30)
Aciu,plepute,
Pradejau jau ieskotis darbo,tikiuos,kad viskas klostysis puikiai...nes noro dirbti tai labai labai daug turiu,bijau,kad tik ta energija neuzgostu ilgos darbo paieskos
Linkiu sekmes !!! smile.gif

QUOTE(coris @ 2008 02 19, 08:06)
Merginos, gal kuri turite informacijos, ar moketes Nuotolinio valdymo kursuose? Plepute  gal galetu patarti, kaip dabdaviai ziuri i toki darbuotoja, kur baige tokius kursus? Dekui. 4u.gif
Man atrodo, kad jau i si klausima atsakinejau laugh.gif Siaip ziuri teigiamai - papildomos zinios yra tik sveikintinas dalykas. Taciau viskas dar priklauso ir nuo to, ka tu su tais kursais darysi: jei uz tai prasai didesnio atlyginimo, reikia gilintis i pacius kursus ir ka jie tau dave. Jei vietoj dieniniu studiju pasirinkai nuotolinius, irgi reikia gilintis. Ir t.t. Zodziu, bendrai paemus tai teigamas dalykas, o konkretus atvejis turetu buti aiskinamas konkreciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2008 02 21, 13:47)
Sveikute, plepute, kazkada man labaipadejai apsispresti del darbo  4u.gif , tai ir dabar kreipiuosi i tave ir kitas merginas,nes arteja uz keliu dienu mano metinis pokalbis (nors imoneje dirbu tik 3 men), visam ofisui privalomas.
Nezinau, kaip kitoms, bet man labai sunku nusistatyti metinius tikslus ir savo lukescius, bet prisedau irkai pradejau rasyt, pasirodo, akd vis tik sugebu tai padaryti.
Bet va, kas liecia finansinius lukescius, tai uzstrigau, nes nezinau kaip galima nustatyti savo finansinius lukescius metams i prieki (neturiu tokios patirties). Gal patartum kokioj formoj tai turetu buti? Ar tiesiog pasakyt, kad po metu manau, kad busiu verta tiek ir tiek, ar, kad tikiuosi, kad mano atlyginimas laipsniskai kils kas pusmeti kazkiek procentu (nezinau po kiek dazniausiai kyla)? Imoneje atlyginimas keliamas panasiai kas puse metu, kai kuriais atvejais 3 kartus.
Busiu laaabai dekinga uz tavo nuomone  4u.gif

Na, kiek suprantu, tavo pokalbis jau ivyko... Papasakok kaip tau sekesi? Ar dar galiu buti kuo nors naudinga? 4u.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad jau i si klausima atsakinejau laugh.gif Siaip ziuri teigiamai - papildomos zinios yra tik sveikintinas dalykas. Taciau viskas dar priklauso ir nuo to, ka tu su tais kursais darysi: jei uz tai prasai didesnio atlyginimo, reikia gilintis i pacius kursus ir ka jie tau dave. Jei vietoj dieniniu studiju pasirinkai nuotolinius, irgi reikia gilintis. Ir t.t. Zodziu, bendrai paemus tai teigamas dalykas, o konkretus atvejis turetu buti aiskinamas konkreciau mirksiukas.gif
Papildyta:

Dekui plepute uz atsakyma. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 02 27, 13:29)
Dekui plepute uz atsakyma. 4u.gif  smile.gif
O gal galetum placiau papasakoti apie siuos kursus? Kaip pati vertini - ar gavai naudos ir kokios? Ar sunku / idomu taip mokytis? As svarstau dabar apie vienus kursus, tik va neturiu su kuo pasitarti apie juos... Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 27 vasario 2008 - 13:39
QUOTE(*plepute* @ 2008 02 27, 13:13)
Na, kiek suprantu, tavo pokalbis jau ivyko... Papasakok kaip tau sekesi? Ar dar galiu buti kuo nors naudinga? 4u.gif

na zinok dar neivyko schmoll.gif Vis nusikelia, taip kad patarimas tavo labai praverstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 02 27, 14:13)
Smagu!!! Kaip ten: jei ne as pas kalna, tai kalnas pas mane. Laimi tas, kieno kantrybe didesne biggrin.gif

Taip taip! lotuliukas.gif Tik kartais pagalvoju, jei as niekada taip paprastai darbo nesusiradau, o kaip ir darbas pats mane (tuo metu, kai zvalgiausi darbo, kazkas (ne direktorius, siaip kazkoks darbuotojas) darbo vieta ir man labai lengvai ten pavyksta isidarbinti), tai ar nebus veliau sunkiau rasti kita darba? g.gif
Atsakyti
Turiu Rusijos Federacijos aukštajį išsilavinimą (teisė).
Norėčiau sužinoti kaip geriau būtų įtikinti darbdavį Lietuvoje, kad RF išsilavinimas nėra prastęsnis.
Manau, kad išsilavinimas gali užkliūti, tai kaip čia geriau išisukti. g.gif
Turiu 2 metus teisinio darbo patirties.
Ačiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2008 02 27, 23:14)
Turiu Rusijos Federacijos aukštajį išsilavinimą (teisė).
Norėčiau sužinoti kaip geriau būtų įtikinti darbdavį Lietuvoje, kad RF išsilavinimas nėra prastęsnis.
Manau, kad išsilavinimas gali užkliūti, tai kaip čia geriau išisukti. g.gif
Turiu 2 metus teisinio darbo patirties.
Ačiu.  4u.gif

jei neklystu visu pirma toks issilavinimas turi buti pripazintas (iteisintas) Lietuvoje, nes nemazai, juolabiau Rusijos federacijos issilavinimai ir kaip tik tokioje pacioje srityje, kaip Jusu yra lyg ir neteiseti. Gerai dabar nebeprisimenu, kaip ten kalbejo ir per zinias ir laikrastyje apie tai rase. Gal kas geriau zino, tai parasys
Atsakyti