QUOTE(*plepute* @ 2008 03 01, 15:19)
Nu labas dar karta!
Del tu finansiniu lukesciu yra keli aspektai. Jei tu dirbi su pardavimais arba dar kazkokiu budu tiesiogiai generuoji imonei pajamas, i tavo finansinius lukescius galetu ieiti ir planai kiek tu turetum atnesti imonei. Kaip finansinis planas metams i prieki. Jei tavo profesija yra kiek kitokia, tuomet as isivaizduoju, kad is taves tiesiog laukia minciu apie tai, kiek noretum uzdirbti po metu. Tai gali buti tiek konkretus skaicius, tiek padidejimas procentais. Jei imone kelia atlyginima kas keturis menesius, tai taip ir primesk, kad per metus tavo atlyginimas turetu padideti x proc. (priklausomai nuo to, kaip jie kelia). Jei procento nezinai, tada tiesiog pagalvok kaip noretum. Manau, kad realu tiketis, kad atlyginimas padides iki 30%, o ivertinant kokia didele siuo metu yra infliacija Lietuvoje, sakyciau ir iki 50%. Bet vel gi, tai labai priklauso nuo imones politikos, pradinio atlyginimo ir visu tu dalyku, kuriuos zinai tik tu pati
sveikute, aciu, plepute uz atsakyma

Penktadieni jau pasisnekejom, bet kazkokia man durna diena buvo, tai nekalbi buvau, tai teko vadovei daugiau sneketi, o man tik likcioti. Kazkaip durnai gavosi

Atlyginimo klausimo taip ir nepalietem, bet tavo patarimas manau pravers kita karta

Dar vienas dalykas, dirbu cia neseniai, bet jauciu, kad tai ir vel ne tai ko noriu is darbo

, o baisiausia tai, kad as apskritai nezinau kokio noriu darbo , kas man patiktu ir pan. Buvau susigalvojus, kad toks darbas man tiktu ir patiktu, bet kazkodel nejauciu pasitenkinimo ji dirbdama

Tu kazkada patarei ramiai pasigalvoti kas patinka ir pan., bet pradedu manyt kad man niekas nepatinka

, taciau nesu ir namiseda, noriu dirbti, noriu buti naudinga ir vertinama.