Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: pleputės konsultacijos

Ačiū mergaitės kad taip greit atsakėt, labai norėčiau to darbo, tai pasinaudosiu jūsų patarimu ir palauksiu dar savaitėlę, o tada vėl kibsiu (aišku jei dar reiks ax.gif ) į darbo paieškas. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2008 03 01, 17:39)
Ačiū mergaitės kad taip greit atsakėt, labai norėčiau to darbo, tai pasinaudosiu jūsų patarimu ir palauksiu dar savaitėlę, o tada vėl kibsiu  (aišku jei dar reiks  ax.gif ) į darbo paieškas.  4u.gif  biggrin.gif

tai sekmes ir dideles kantrybes laukiant skambucio. Man ir buvo viena situacija,buvau pirmam pokalbi ir sake paskambins. Praejo 3.5.dienos laukiu nieko. Na ka galvoju tikrai ni9ekas nebeskambins.Isidarbinau kitur padirbau savaite-paskambina sako ar jau dirbat?,Sakau jau dirbu. Va koia situacija. Bet as nenusiminu, nes gavau darba arciau namu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 03 01, 15:19)
Nu labas dar karta!
Del tu finansiniu lukesciu yra keli aspektai. Jei tu dirbi su pardavimais arba dar kazkokiu budu tiesiogiai generuoji imonei pajamas, i tavo finansinius lukescius galetu ieiti ir planai kiek tu turetum atnesti imonei. Kaip finansinis planas metams i prieki. Jei tavo profesija yra kiek kitokia, tuomet as isivaizduoju, kad is taves tiesiog laukia minciu apie tai, kiek noretum uzdirbti po metu. Tai gali buti tiek konkretus skaicius, tiek padidejimas procentais. Jei imone kelia atlyginima kas keturis menesius, tai taip ir primesk, kad per metus tavo atlyginimas turetu padideti x proc. (priklausomai nuo to, kaip jie kelia). Jei procento nezinai, tada tiesiog pagalvok kaip noretum. Manau, kad realu tiketis, kad atlyginimas padides iki 30%, o ivertinant kokia didele siuo metu yra infliacija Lietuvoje, sakyciau ir iki 50%. Bet vel gi, tai labai priklauso nuo imones politikos, pradinio atlyginimo ir visu tu dalyku, kuriuos zinai tik tu pati mirksiukas.gif

sveikute, aciu, plepute uz atsakyma 4u.gif Penktadieni jau pasisnekejom, bet kazkokia man durna diena buvo, tai nekalbi buvau, tai teko vadovei daugiau sneketi, o man tik likcioti. Kazkaip durnai gavosi unsure.gif Atlyginimo klausimo taip ir nepalietem, bet tavo patarimas manau pravers kita karta smile.gif
Dar vienas dalykas, dirbu cia neseniai, bet jauciu, kad tai ir vel ne tai ko noriu is darbo verysad.gif , o baisiausia tai, kad as apskritai nezinau kokio noriu darbo , kas man patiktu ir pan. Buvau susigalvojus, kad toks darbas man tiktu ir patiktu, bet kazkodel nejauciu pasitenkinimo ji dirbdama doh.gif Tu kazkada patarei ramiai pasigalvoti kas patinka ir pan., bet pradedu manyt kad man niekas nepatinka verysad.gif , taciau nesu ir namiseda, noriu dirbti, noriu buti naudinga ir vertinama.
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2008 03 03, 07:45)
sveikute, aciu, plepute uz atsakyma 4u.gif  Penktadieni jau pasisnekejom, bet kazkokia man durna diena buvo, tai nekalbi buvau, tai teko vadovei daugiau sneketi, o man tik likcioti. Kazkaip durnai gavosi  unsure.gif  Atlyginimo klausimo taip ir nepalietem, bet tavo patarimas manau pravers kita karta smile.gif
Dar vienas dalykas, dirbu cia neseniai, bet jauciu, kad tai ir vel ne tai ko noriu is darbo  verysad.gif , o baisiausia tai, kad as apskritai nezinau kokio noriu darbo , kas man patiktu ir pan. Buvau susigalvojus, kad toks darbas man tiktu ir patiktu, bet kazkodel nejauciu pasitenkinimo ji dirbdama  doh.gif Tu kazkada patarei ramiai pasigalvoti kas patinka ir pan., bet pradedu manyt kad man niekas nepatinka  verysad.gif , taciau nesu ir namiseda, noriu dirbti, noriu buti naudinga ir vertinama.

Labuk,
Kaip noreciau paimti ir atsakyti i tavo klausima apie tai, ka tu galetum veikti ax.gif Bet turiu itarima, kad net jei buciau Dievas, vis tiek negaleciau tau padeti. Nes uz si dalyka atsakome tik mes patys ir niekas kitas. Esu tikra, kad yra ne viena veiklos sritis, kurioje jaustumeisi gerai, ir tik nuo taves priklauso kuria pasirinksi. Jei dar nezinai, siulyciau stai ka: gerai paanalizuok esama darba, isryskink sau momentus, kuriais esu nepatenkinta. Labai tiksliai atsakyk i klausima kas butent tau nepatinka ir ko tikrai nenoretum ateity daryti. O kartu ir tai, kas patinka. Gal but tokia analize leis tau siek tiek daugiau suprasti apie ka kokia linkme judeti toliau... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, esu nauja šito skyrelio moderatorė. sėdžiu išvarvėjusiom akim nuo skaitymo, įkritau į pleputes konsultacijas, prašlaviau pirmas temas.
Plepute, labai didelis ačiū už pastangas, laiką, dėmesį 4u.gif

leidau sau paleisti pirmą pleputės žinutę mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis...
Plepute... tavo temele mums issigelbejimas...
ar galetum man patarti?
Siuo metu dirbu logistu -ekpseditoriumi. noriu persikvalifikuoti i karine logistika...
suprantama, kariskiai ne kvailiai ir supranta kad ekspeditoriai uzdirba pakankamai gerai... bet man sis darbas kelia labai daug streso... amzinas nervu eikvojimas...man sveikata brengesne..
noriu ramesnio, tylesnio darbo...
jei jie manes uzklaustu kaip kas... kaip man issisukti...
esu baugusi Rusu filologija, VPU, ir siuo metu baigiu mokslus mokymo centre, pagal logisto-ekspeditoriaus specialybe. 4u.gif
Atsakyti
Labas, plepute,

Norejau pasiklausti taves ir visu merginu smile.gif esu paskutinio kurso reklamos vadybos studente, taip pat neakivaizdziai pirmam kurse mru studijuoju viesaji adm., dabar kaip tik ieskau nuolatinio darbo, siuntineju CV taciau niekas net nepaskambina verysad.gif kadangi darbo patirtis labai menka, pora menesiu padavejos, ir pora menesiu pardavejos (na tokie vasaros darbeliai), tai ir CV nelabai kuo ispudingas. per praktika esu bandzius dirbt ir toki darba kaip reklamos vadybininkes, bet is karto supratau, kad tas skambinejimas potencialiems klientams ir bandymas parduoti telefonu prekes ar paslaugas ne man doh.gif Darbo ieskau kur nors marketingo sriti, suprantu, kad aukstesniu pareigu nei asistentes nelabai kas ir pasirys siulyt, taciau gal is tikruju su tokia darbo patirtim tai kazko realesnio nei prekes ar produkto vadybininko nelabai galiu tiketis? problema tame, kad nesulaukiu net pakvietimu i pokalbius g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveika plepute,

Matau cia tave labai apkrauna su klausimais, bet ir as noreciau klausimeliu "mestelti" smile.gif
Esu baigusi lietuviu filologija,po baigimo dirbau tik vasara uzsienyje, jau ilgai ieskausi darbelio, taciau kiek supratau pokalbiu metu ir is sklebimu internete mano specialybe mazai reikalinga verysad.gif gal galetum patarti, kur man (visai dar "zaliai") bandyti darbintis? mano specialybe siek tiek ir su reklama susijusi. Nelabai isivaizduoju, nuo ko reiketu pradeti g.gif esu visai pasimetusi ir pradedu abejoti savim, jau nuo rugsejo vaikstau tai i viena tai i kita pokalbi, taciau tai patirtis pakisa koja, tai siaip netinkama atrodau verysad.gif
Atsakyti
Plepute ar galetum pagelbeti man sudarant CV, ja pritaikant kariniai veiklai. ax.gif
Atsakyti
Sveika *Plepute*, pretenduoju i ivairius darbus, kuriuose neturiu patirties, taciau nei reikalavimuose jos nepraso. Todel manau, jog ji nebutina, jei jos nenurodo, kitus reikalavimus atitinku. Del CV viskas gerai. Taciau, kaip del motyvacinio, ka jame rasyti, praktiskai nera ko, kad atitiktu, tai i ka pretenduoju, nebent sis bei tas, galima sakyti gaunasi banalus aprasas keliu sakiniu. Gal geriau jo visai nesiusti, issiusti tik cv. Kokia prasme is to pustuscio motyvacinio? Kaip Jus manote? Ar darbdaviai labiau linke atsiliepti i tuos pretendantus, kurie atsiuncia ir viena ir kita? Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vatan: 05 kovo 2008 - 18:06
Sveika *Plepute*,
noriu suzinoti tavo nuomone vienu mane kankinanciu klausimu... va situacija tokia: kazkada (tiksliau 2007 m. gruodzio men.) viena kompanija buvo patalpinusi jog iesko darbuotojo vadybininko asistento pareigoms uzimti, as buvau pakviesta i pokalbi taciau nesulaukiau is sios kompanijos jokio atsakymo. Siuo metu pastebejau jog jie vel iesko darbuotojo i tas pacias pareigas.. Ir galvoju ar butu taktiska jei as jiems paskambinciau ir truputi priminciau istorija apie tai jog dalyvavau kazkada pokalbyje ir dabar matau jog vel ieskote tai gal galiu bandyti pretenduoti.. ir kaip nors uzklausti kokie mano minusai buvo..gal del ju ne neverta man bandyti dar karta... .. taiva.. labai noriu isgirsti ir tavo nuomone siuo klausimu..
Atsakyti
QUOTE(Almantė @ 2008 03 06, 15:41)
Sveika *Plepute*,
noriu suzinoti tavo nuomone vienu mane kankinanciu klausimu... va situacija tokia: kazkada (tiksliau 2007 m. gruodzio men.) viena kompanija buvo patalpinusi jog iesko darbuotojo vadybininko asistento pareigoms uzimti, as buvau pakviesta i pokalbi taciau nesulaukiau is sios kompanijos jokio atsakymo. Siuo metu pastebejau jog jie vel iesko darbuotojo i tas pacias pareigas.. Ir galvoju ar butu taktiska jei as jiems paskambinciau ir truputi priminciau istorija apie tai jog dalyvavau kazkada pokalbyje ir dabar matau jog vel ieskote tai gal galiu bandyti pretenduoti.. ir kaip nors uzklausti kokie mano minusai buvo..gal del ju ne neverta man bandyti dar karta... .. taiva.. labai noriu isgirsti ir tavo nuomone siuo klausimu..

manau nieko neklausinėk, peržiūrėk cv ir motyvacinį ir siųsk vėl. gal jie neprisimena, kad praeitą kartą siuntei, bet nesudominai mirksiukas.gif
Atsakyti