Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

jeigu nenorit labai išsileisti, nusipirkit kokį pigų vėrinį kad ir iš Maximos - turėsit užsegimą, kažkokių detalių ir pamatysit ar patinka tai daryti ax.gif

vat jeigu patiks - tada jau daug išleisit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 18, 16:43)

Oi koks grozis!!!! thumbup.gif

O cia sis tas fimo myletojoms... akelems paganyti mirksiukas.gif

http://www.fimocreations.com/

Atsakyti
čia iš to puslapio:
user posted image
Atsakyti
Beūkšniuk , tai ten ardant dar reikės stngtis nesugadinti doh.gif

o-pa-pa o kur tu ta vielutę perki?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 19, 10:12)
tai aš pati kalta, kad įsijaučiu lipdydama doh.gif
poto jau norėtųsi ką nors turėyi, o šlifavimo - marios doh.gif  lotuliukas.gif

aš tai lipdau po kelis gaminukus - tada ir šlifuoti nepabosta, ir rezultatas greičiau prieš akis tongue.gif

dotCom, ačiukas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 19, 12:01)
Beūkšniuk , tai ten ardant dar reikės stngtis nesugadinti doh.gif

o-pa-pa o kur tu ta vielutę perki?

as ja pirkau parduotuvelei siuvimo reikmenu,bet jin tokia poskyste,nors....kai pabandysiu pasakysiu kaip ten su ja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 19, 11:50)
jeigu nenorit labai išsileisti, nusipirkit kokį pigų vėrinį kad ir iš Maximos - turėsit užsegimą, kažkokių detalių ir pamatysit ar patinka tai daryti ax.gif

vat jeigu patiks  - tada jau daug išleisit lotuliukas.gif

oi karoliuku pas mane tai pilnos dezes,ir uzsegimu turiu bet apyrankei jos labai nepatogios (cia kur susisuka viena i kita) tai siaip ar taip uzsegimui teks paislaidaut.Nu nieko nepadarysi kiekvienas pomegis kazkiek kainuoja,bet jei tai teikia malonuma tai as visai pamirstu kiek tai kainuoja ax.gif
Papildyta:
kad bruksniukui liudna nebutu as prisedu irgi su slifavimu biggrin.gif
Atsakyti
Pabandėm ir mes su mano mergičkom iš to latviško, tik mes ne virėm, o kepėm. Spalvos išliko nepakitusios. Čia dar nešlifuoti:
user posted image
user posted image
Čia tokios ir buvo - ne raudona nubluko:
user posted image
Atsiprašau už tokias nuotraukas - dabar po ranka turiu tik webkamerą doh.gif
Išvados:
Rimtam darbui FIMO geriau. Latviškas suminkštėja žymiai greičiau ir būna žymiai minkštesnis, bet ir lipnesnis, todėl formuoti irgi sunkiau. Norėdamos supjaustyti "dešrą" net šaldymo kameroje laikėme apie 10 min. Jei ne tas lipnumas ir skystumas, tai gal rinkčiaus ir latvišką, nes spalvos mums daug lengviau maišėsi ir dažėsi. Na, žinoma, dar ir kaina latviško "geresnė" ir kepa greičiau (apie 15 min). Kai vaikam žaist, tai labai geras modelinas. Aš darau iš fimo, dukros iš latviško (nes irgi nori daryti kaip mama), o vyras džiaugiasi taip pigiai prasisukęs lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko neįžiūriu unsure.gif
tai pasirodyk ir savo darbelius iš fimo mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką nori įžiūrėti?

Iš fimo gatavų dabar neturiu, nes jie vat būna su kojom ir vis iš namų išeina... Kai nušlifuosiu ir nulakuosiu - įdėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 19, 15:03)
O ką nori įžiūrėti?

Iš fimo gatavų dabar neturiu, nes jie vat būna su kojom ir vis iš namų išeina... Kai nušlifuosiu ir nulakuosiu - įdėsiu  rolleyes.gif

nu bent jau ką nors - dabar tik išplaukęs vaizdas g.gif

lauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 19, 15:29)
Pabandėm ir mes su mano mergičkom iš to latviško, tik mes ne virėm, o kepėm. Spalvos išliko nepakitusios. Čia dar nešlifuoti:

gaila kad nerisku,noretusi ta juoda paziuret atidziau kaip spalvos maisesi nes dabar nelabai ir matosi
Papildyta:
idomu kaip bruksniukui sekasi rutuliukus bruzint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 19, 15:07)

idomu kaip bruksniukui sekasi rutuliukus bruzint biggrin.gif

ogi puikiai biggrin.gif
Atsakyti