kas is jusu uzsisakineja is rankdarbiai.com? man ten kaina parase kaip ir be atsiuntimo islaidu
tai ten paskui dar kazkiek reikia primoket? o kur atsiuncia, kada? as dabar i el pasta gavau tik ta suma ir kad apmoket ir nelabai supratau
atsiprasau uz toki kvaila klausima
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 19, 17:46)
ty gal bruksniukas pasirodis savo grozius
QUOTE(Nescafe @ 2007 09 19, 18:40)
kas is jusu uzsisakineja is rankdarbiai.com? man ten kaina parase kaip ir be atsiuntimo islaidu
tai ten paskui dar kazkiek reikia primoket? o kur atsiuncia, kada? as dabar i el pasta gavau tik ta suma ir kad apmoket ir nelabai supratau
atsiprasau uz toki kvaila klausima 
Taigi tu ir klausk jų pačių , kas tau neaišku, ar el. paštu ar galų gale telefonu.
Siuntimo išlaidos būna pripliusuojamos, kai jau gauni galutinę sąskaitą su banko rekvizitais . O kaip siųsti, tai renkiesi pati- ar kurjerį, ar paštu ar autobusų siuntas. O gali ir pati atsiimti .
dekui..
Nu va, išviriau aš tuos modelinus, kur RIMI pigius pirkau, ir pasirodė visas jų grožis - spalvos visiškai nublanko, kaip kurie suskilo. Gal aš per daug viriau, ar ką? 
O šiaip jau jūs kai išverdat ar iškepat gerą modelną, tai šlifuojate kam? Nes maniškiai dar tokie balzgani pasidarė, gal nuo kalkėto vandens, ar ką?
O šiaip jau jūs kai išverdat ar iškepat gerą modelną, tai šlifuojate kam? Nes maniškiai dar tokie balzgani pasidarė, gal nuo kalkėto vandens, ar ką?
Bruksniuk, o tu nenori kokio tiesinio slifuoklio nusipirkt? slifavimo laikas sutrumpetu ir greiciau rezultatas matytusi
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 09 19, 19:49)
Bruksniuk, o tu nenori kokio tiesinio slifuoklio nusipirkt? slifavimo laikas sutrumpetu ir greiciau rezultatas matytusi 
o kas tai per daiktas?
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 09 19, 19:49)
vien jo neužteks - reikia ir laikiklio, nes daikčiukai maži
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 19, 15:07)
gaila kad nerisku,noretusi ta juoda paziuret atidziau kaip spalvos maisesi nes dabar nelabai ir matosi
Ir ten ne juodas, o žalias
nu man tai
jei papuosaliukams,o siaip vaikams paminkit tai gal ir nieko
QUOTE(smilga246 @ 2007 09 19, 20:48)
Ir ten ne juodas, o žalias
na, jeigu tai bus nešiojama, švitrinio reikėtų užsipirkti labai nemažai
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 19, 19:00)
na slifavimo aparatas, slifuoja greiciau nei rankytes
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2007 09 19, 19:05)
visiska tiesa