Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

tai kad skylutė viena, o ne trys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 26, 12:43)
Labai jau mažai ta darbo vieta užima ax.gif

bent man patogiausia lakuotus džiovinti ant putoplasto - ypač jeigu jis didelis ax.gif

kentaure, kurie ten boulingą primena? g.gif

aha tokia lens.gif bet man tai uztenka ax.gif bet as isivaizduoju jusu darbo vietas biggrin.gif

aha su putplasciu gera ideja bigsmile.gif
Atsakyti
Brūkšniuk, tai sakykim iš kito spusės yra trys skulutės lotuliukas.gif

o šiaip aš apie spalvas kalbėjau mirksiukas.gif

O-pa-pa mano darbo vieta mobili prisėdu susikraunu viską, baigiu -nusikraustau doh.gif
Atsakyti
vaje o Bruksniuko katyte viens prie vieno kaip mano katyte lotuliukas.gif
tik mano Aldonos nosyte ruzavesne tongue.gif
Atsakyti
irgi baltą turi? bigsmile.gif
maniškė vardu Krokė ax.gif
Atsakyti
man tai MB pazadejo nupirkti deze,buna tokios plastikines tipo irankiams,kad nebutu stalai nukrauti,pagalvojau kad visai patogu butu laikyti fimo ir siaip visokius rankdarbiu irankius rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 26, 12:58)
irgi baltą turi? bigsmile.gif
maniškė vardu Krokė ax.gif

balta, nu viens prie vieno kaip tavo lotuliukas.gif tai dar akimirka pagalvojau is kur cia mano kate atsirado lotuliukas.gif tik dabar ji pas vyro tevus gyvena,nes nemyli vaiku unsure.gif
Atsakyti
mano murkalas ištisinis wub.gif
galtodėl, kad mes ją labai blusiną pasiėmėm, išcackinom, tai ir murkia, vos į akis jai pasižiūri wub.gif
tokia pakanti, pakanti wub.gif vaiką turiu omenyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 09 26, 13:06)
mano murkalas ištisinis wub.gif
galtodėl, kad mes ją labai blusiną pasiėmėm, išcackinom, tai ir murkia, vos į akis jai pasižiūri wub.gif
tokia pakanti, pakanti wub.gif vaiką turiu omenyje tongue.gif

musu irgi buvo geruole,parsinesem jin i delna tilpo wub.gif kaip sakant vienturte lepunele buvo smile.gif kol draugu trymetis berniukas uz uodegos neuztampe ir dar per jos pirma morciu doh.gif tai nuo to laiko buvo paskelbtas karas bet kokio svorio kategorijos vaikams doh.gif tai paskutini nestumo menesi isvezem ja nes pabijojau kazkaip,ir dar plius ji piktybiskai man ant pilvo buvo pradejus sokineti.Turbut jau tada buvo tokie jos protesto veiksmai doh.gif Aisku idomu dabar koks jos elgesys butu buves parsivezus naujagimi,bet as kazkaip nelinkus rizikuot unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
jauciu uzduosiu kvaila klausima, bet prisiziurejau tiek daug graziu jusu darbeliu, kad uzsinorejau ir pati pabandyti... tai va, ta modilina jus nusiperkat spalvota ir kociojant sumaisot spalvas ar padarot vienspalvi ir tada piesiat ant virsaus?
aciu is anksto uz konsultacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 09 26, 13:53)
Sveikos mergaites,
jauciu uzduosiu kvaila klausima, bet prisiziurejau tiek daug graziu jusu darbeliu, kad uzsinorejau ir pati pabandyti... tai va, ta modilina jus nusiperkat spalvota ir kociojant sumaisot spalvas ar padarot vienspalvi ir tada piesiat ant virsaus?
aciu is anksto uz konsultacija  4u.gif  4u.gif  4u.gif

geras klausimas tongue.gif

taip, modelinas perkamas atskiromis spalvomis, kurios maišomos.
bet galima ir paveikslėlį ant papuošto vienspalvio modelino perkelti 4u.gif
Atsakyti
aciu Bruksniuk, bandysiu "kociotis" kaip nors smile.gif kazkuri is mergaiciu ikele nebloga link'a, reiks pastudijuoti ir bandyti. ka gali zinot, gal netrukus ir as savo sedevrus ikelsiu jums parodyt blush2.gif
Atsakyti
labai lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti