Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Chriupike @ 2007 09 26, 15:02)
aciu Bruksniuk, bandysiu "kociotis" kaip nors smile.gif kazkuri is mergaiciu ikele nebloga link'a, reiks pastudijuoti ir bandyti. ka gali zinot, gal netrukus ir as savo sedevrus ikelsiu jums parodyt  blush2.gif

lauksim darbeliu smile.gif
Papildyta:
Kentaure dar savo lobiu is rankdarbiu negavai? jei neklystu siandien penkta diena jau g.gif
Atsakyti
negavau dar sad.gif jei ryt negausiu skambinsiu. unsure.gif
nėra ten dideli pinigai, bet man ir vienas litas daug.

Beje kažkuri minėjot kažkad akad lako ir ofice 1 buna pirkti? ar nusisneku as cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 09 26, 15:35)
negavau dar  sad.gif jei ryt negausiu skambinsiu.  unsure.gif
nėra ten dideli pinigai, bet man ir vienas litas daug.

Beje kažkuri minėjot kažkad akad lako ir ofice 1 buna pirkti? ar nusisneku as cia? g.gif

paprastai kiek teko uzsisakineti is internetiniu parduotuviu tai gaudavau prekes per trumpesni laika,nes paprastai jie nurodo ilgesni laiko tarpa apsidraudimui,o cia kaip gaunasi blink.gif tai gal kokios prekes neturi ir laukia kada gaus,bet gi tokiu atveju perspetu g.gif
Papildyta:
o tu is kokio miesto?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 09 26, 14:08)
paprastai kiek teko uzsisakineti is internetiniu parduotuviu tai gaudavau prekes per trumpesni laika,nes paprastai jie nurodo ilgesni laiko tarpa apsidraudimui,o cia kaip gaunasi blink.gif tai gal kokios prekes neturi ir laukia kada gaus,bet gi tokiu atveju perspetu g.gif
Papildyta:
o tu is kokio miesto?

99% viskas priklauso nuo pasto -nes jau kaip jie dirba -tai doh.gif
rankdarbiai isipareigoja per 5 darbo dienas issiusti, o kada pastas pristatys-tai cia nuo rankdarbiu.com kolektyvo nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 26, 17:39)
99% viskas priklauso nuo pasto -nes jau kaip jie dirba -tai  doh.gif
rankdarbiai isipareigoja per 5 darbo dienas issiusti, o kada pastas pristatys-tai cia nuo rankdarbiu.com kolektyvo nepriklauso.

blink.gif nu nieko sau,tai Kentaure gali ko gero dar ilgai siuntinuko negaut doh.gif
Atsakyti
Brūkšniuk, labai gražūs tavo darbeliai thumbup.gif . Tas lyg gintarinis man ypač. Čia kokį bespalvį Fimo dedi, taip?
Kentaure, nepavyksta man tų Fimo nuotraukų iš Tomas Philips įdėti, galiu tau į e-mailą atsiųsti, arba kuriai mokančiai įdėti galiu atsiųst, kad įdėtų čia. Gal vėliau įdėsiu į kitą kokį internetinį albumą, tai išeis, bet dabar ne.
Šiandien lakavau savo "meną" 2-a eile... Jaučiu krausiu kokias 5 lotuliukas.gif , nes , žiūriu, kuo daugiau eilių, tuo man gražiau biggrin.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
ačiū, tas "gintarinis" ir man patinka smile.gif
ne, ten skaidrus oranžinis ir baltas perlas ax.gif
Atsakyti
merginos dar negavau sad.gif skambinsiu siandien ir klausiu sad.gif

o as is Vilniaus .

Ka tik buvau ilindusi i rankdarbiai.com tai 25 diena man isiustas siuntinukas yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kentaure: 27 rugsėjo 2007 - 07:08
labas rytas miarginos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif

Šiandien bus vaizdų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 09 27, 09:38)
labas rytas biggrin.gif

Šiandien bus vaizdų? biggrin.gif

pas mane tai vaizdialis dar ne koks biggrin.gif tai as kolkas patupesiu tyliai biggrin.gif
Atsakyti
kaži kokių vaizdų nori? g.gif
Atsakyti