Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Kentaure @ 2007 10 01, 12:05)
pagaliau penktadienį gavau lapeliuka - pranešią , kad yra siuntinukas, tai po darbo lekiu, o sesuo lako nupirks  thumbup.gif  tai jau galėsiu rimciau padirbėti. tiksliau kažką pabaigti.

O šiaip mano sesers tortadienis greit ir sumasciau padaryti papuosaliukus kokius tai, tik neišmastau kokius.  doh.gif ji floristė, kaip ir pati prie meno siek tiek  g.gif

o-pa - pa tavo sagė super  thumbup.gif

nu tai ka meniskos sielos zmogeliukui tai kazko menisko reikia biggrin.gif pasidomek kokie jai papuosalai patinka,gal kils kokia ideja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga246 @ 2007 10 01, 12:16)
Jei jau taip smalsu, tai pašlifuoju, dažniausiai, baldus. Dar stiklą, batų kulnus smile.gif

O iš dešros padaryk dar vieną sagę. Man tavo sagė tai labai graži, tokia "pikasiška", gaila būtų vaikams ant raktų wink.gif

ot barbe devyndarbe biggrin.gif
sakai dar sage daryt g.gif nu gal dar viena mamai padarysiu jai prie akiu tiks tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 10 01, 13:23)
Man tai LABAI gražu wub.gif ir spalvos tokios "maniškos" wub.gif
Nu labai gražu wub.gif

O man savaitgalis buvo darbymetis: skynėm obuolius, darėm sultis wub.gif

SI savaitgali tai turbut puse lietuvos obuoliukus skyne,mes vaziavom i kaimeli tai vaizdai visur vienodi,masinytes pilnos obuoliuku prikrautos biggrin.gif
Atsakyti
O mano krašte nėra obuoliuku tai draugas tik kiek atvežė tiek ir sutvarkiau rolleyes.gif
Tai va, kad jai patinka kabantys sidabriniai su kokiom tai akutėm. o tokių ala modelino nemačiau kad turėtų todėl ir nežinau. mastau kad padarysiu gogol mogol spalvu atzvilgiu is kokiu triju spalvu raudonos juodos ir baltos ir padarysiu kažką iš to. tai ir prisiderins prie daugumos savo rūbų ir neatrodys iššaukiančiai. g.gif

Kitą savaitę MB turės fotoaparatą jau thumbup.gif tai galėsiu savo menus pafotkinti smile.gif
Atsakyti
nu va o sakai kad minciu neturi,pasirodo turi mirksiukas.gif
kaip sakant kai tik turesi fotika tai pirmu reikalu fotkink ir rodyk bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Norejau vat paklaust o svitrinis popieriukas kuo smulkesnis tuo geresnis? Ir man zaliai paaiskinkit plz kas nors kada koki popieriu naudojat, tarkim kada grubesni kada smulkesni svelnesni???Acius:)

Dar zinot ka, as vat praktiskai vakar internete narsydama po uzsienio karoliuku internetines parduotuves, aptikau ta ART SILVER CLAY, apie kuri karta jus jau cia kalbejote, ir as jau beveik susigundziau ji uzsakyt, nes kiek ieskojau "lietuviskame" internete tai pas mus jo kol kas nera, o dalykelis jauciu idomus... Ir be to naujove. Ka apie ta modelina manot? Gal kuri jau uzsakynejot? As beveik prisiruosiau daryt uzsakyma:)) ax.gif
Atsakyti
aš Art silver clay nesu naudojus, tai ir nuomonės neturiu.

O švitrinis - pradedi nuo pvz.400 ir šlifuoji vis didesnio skaičiaus švitriniu popieriumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 01, 17:45)
Ka apie ta modelina manot? Gal kuri jau uzsakynejot? As beveik prisiruosiau daryt uzsakyma:))  ax.gif

neturiu, nebandziau ir esu tikra, kad nebandysiu, nes sidabrui nejauciu jokios silpnybes, taciau -jei jau pati labai spirgi -tai nepamirs uzsakyti ir krosneles tam clay kepti, nes jam orkaites neuzteks schmoll.gif -ten berods reikia virs 600 laipsniu temperaturos biggrin.gif
jei neketini uzsiimti prekyba-tai gal verciau su fimo atsizaisk, o jau paskui ir apie ta clay pagalvosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 01, 18:45)
Dar zinot ka, as vat praktiskai vakar internete narsydama po uzsienio karoliuku internetines parduotuves, aptikau ta ART SILVER CLAY, apie kuri karta jus jau cia kalbejote, ir as jau beveik susigundziau ji uzsakyt, nes kiek ieskojau "lietuviskame" internete tai pas mus jo kol kas nera, o dalykelis jauciu idomus... Ir be to naujove. Ka apie ta modelina manot? Gal kuri jau uzsakynejot? As beveik prisiruosiau daryt uzsakyma:))  ax.gif

tai kad čia ne modelinas, o sidabras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 10 01, 19:09)
tai kad čia ne modelinas, o sidabras tongue.gif

Na tai vat, mane dar labiau tenkina kad tai sidabras. O tas orkaiteles sidabrui, gal kas matet kur jos parduodamos?

O fimo modelinui sakot uztenka orkaites?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 01, 19:06)
neturiu, nebandziau ir esu tikra, kad nebandysiu, nes sidabrui nejauciu jokios silpnybes, taciau -jei jau pati labai spirgi -tai nepamirs uzsakyti ir krosneles tam clay kepti, nes jam orkaites neuzteks  schmoll.gif -ten berods reikia virs 600 laipsniu temperaturos  biggrin.gif
jei neketini uzsiimti prekyba-tai gal verciau su fimo atsizaisk, o jau paskui ir apie ta clay pagalvosi  doh.gif

Na, jeigu ką, tai kaip čia rašo yra ir aukso... Dar ten rašo, kad galima su dujine litavimo lempa išdegti. Gal ir nieko būtų. Bet aš palauksiu, kol į Lietuvą atveš (mačiau Latvijoj jau yra). Gal tuo pačiu ir atpigs. Įdomu, kiek iš tų 10 g išeina "gryno". Jei vienas žiedas, tai gal neapsimoka vargti g.gif

Taip, modelinui orkaitės pakanka. Net per daug gali būti, jei pavarysi "na vsiu katušku" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 01 spalio 2007 - 19:23
QUOTE(smilga246 @ 2007 10 01, 19:14)
Na, jeigu ką, tai kaip čia rašo yra ir aukso...

na, jei keisiu specialybe i juvelyres (turiu tokiu pasiulymu)-tai gal tada ir susigundyciau, bet iki tol -tai schmoll.gif
uztenka akmenuku doh.gif
Atsakyti
O-pa-pa, man tavo sagė labai graži thumbup.gif . Tik aš tą nertą kraštelį tai nuimčiau blush2.gif 4u.gif .
Neseniai ir aš savo kūrinį pirmąjį ( vėrinėlį ) pabaigiau smile.gif . Na, man pačiai visai nieko , kaip pelėdai savas vaikas biggrin.gif . Tik dar nenufotografavau ir sunkoka man įdėti į šitą puslapį Jūsų teismui smile.gif .
Šiek tiek sunkiau man su auskarais... nelabai įsikertu tą jų darymo technologiją, bandau ir žiūrėt, ir skaityt, bet... verysad.gif doh.gif . Gal ne tokių metaliukų prisipirkau, nežinau g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As :): 01 spalio 2007 - 23:01
Kiek supratau, is to artclay isejimas 99 % 650 sidabro. Kiek skaiciau gaminius paskui net galima probuot...

O mane visa laika ir zavejo butent kaip tikra sidabra "prijaukint", nes su pusfabrikaciais - karoliukais jau kaip ir atsizaidziau traukia kazkas tikro.... tikras menas..kaip gaila kad juvelyrus ruosia tik Telsiai (Lietuvoje), nors irgi turejau kvietima ten varyt mokytis, o kol kas neturiu galimybes...as vilniete, vaikas seima, darbas.......tad bandau kazka juvelyrisko ieskotis Vilniuje. Beje as vis pasiziuriu i jusu darbelius...jus mergaites kuriat stebuklus....grozis neispasakotas. bandysiu ir as kazka daryt. Reik po biski igyvendinti svajones rolleyes.gif
Atsakyti