Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

smile.gif+2007 10 02, 01:00-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 10 02, 01:00)
O-pa-pa, man tavo sagė labai graži  thumbup.gif . Tik aš tą nertą kraštelį tai nuimčiau  blush2.gif  4u.gif .
Neseniai ir aš savo kūrinį pirmąjį ( vėrinėlį ) pabaigiau  smile.gif . Na, man pačiai visai nieko , kaip pelėdai savas vaikas  biggrin.gif . Tik dar nenufotografavau ir sunkoka man įdėti į šitą puslapį Jūsų teismui  smile.gif .
Šiek tiek sunkiau man su auskarais... nelabai įsikertu tą jų darymo technologiją, bandau ir žiūrėt, ir skaityt, bet...  verysad.gif  doh.gif . Gal ne tokių metaliukų prisipirkau, nežinau  g.gif .

aciu,o apie nerinius tai jau prisiklausiau biggrin.gif kitakart gal koki kita krasteli desiu,ir pagrinda plonesni darysiu,nu kaip ir pirmas blynas truputi prisviles blush2.gif
O man irgi sunku su uzsegimais ir apskritai verimu,nes pasiklaust nera ko,tai kaip iseina taip ir veriu.Tiesa uzeinu pas biserininkes kartais pasiskaitinet.Kaip suprantu reikia vielutes,repliu doh.gif
Papildyta:
o manes netraukia nei sidabro apdirbimas,nei papuosalu darymas vien tik is pirktiniu karoliuku, nei kas panasaus ax.gif Vat fimo tai labai uzkabino,todel kad galimybes beveik neribotos,spalvu begales o ir tarpusavy gali maisyt kaip tik nori,rastu irgi laaabai dauk gali prisigalvoti.Zodziu,truputi fantazijos ir tooookius grozius gali daryti lotuliukas.gif
Papildyta:
kas pasakys kokia spalva yra vadinama juros,duosiu balioneli rolleyes.gif
ne,du balionelius biggrin.gif
Vat niekaip neatgaminu juros spalvos nors tu ka,ar i zaluma daugiau ar i melynuma wink.gif
Atsakyti
kaip nyku cia siandien wink.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 02, 09:45)
aciu,o apie nerinius tai jau prisiklausiau biggrin.gif kitakart gal koki kita krasteli desiu,ir pagrinda plonesni darysiu,nu kaip ir pirmas blynas truputi prisviles blush2.gif
O man irgi sunku su uzsegimais ir apskritai verimu,nes pasiklaust nera ko,tai kaip iseina taip ir veriu.Tiesa uzeinu pas biserininkes kartais pasiskaitinet.Kaip suprantu reikia vielutes,repliu doh.gif
Papildyta:
o manes netraukia nei sidabro apdirbimas,nei papuosalu darymas vien tik is pirktiniu karoliuku, nei kas panasaus ax.gif Vat fimo tai labai uzkabino,todel kad galimybes beveik neribotos,spalvu begales o ir tarpusavy gali maisyt kaip tik nori,rastu irgi laaabai dauk gali prisigalvoti.Zodziu,truputi fantazijos ir tooookius grozius gali daryti lotuliukas.gif
Papildyta:
kas pasakys kokia spalva yra vadinama juros,duosiu balioneli rolleyes.gif
ne,du balionelius  biggrin.gif
Vat niekaip neatgaminu juros spalvos nors tu ka,ar i zaluma daugiau ar i melynuma wink.gif

Na o as nelabai dalyvauju pas bisirininkes pokalbiuose, bet esu baigusi verimo kursus, po kuriu kaip isprotejusi slojau karoliuku parduotuviu dezutes:)), nes kazkaip vienu metu uzkabines ziauriai mane buvo sis menas, nors ir dabar ne kuo maziau. Tada visai neseniai prisiminiau kaip budama paaugle pamaciau mamos atvezta is Lenkijos vokiska modelina "Suralin" (atrodo taip vadinosi). Tada abi su mama kibom daryti is to modelino praktiskai viska, nuo papuosalu iki zaislu... Mama mano dailininke, tai matau kaip ji kazka naujo kuria is kokios naujos medziagos ir as paskui ja neriu i kurybos subtilybes rolleyes.gif tai va atsiminiau ta modelina ir galvoju tikriausiai supermamos mergaites jau seniai tokia tema turi darbuojasi, kuria...suradau ilindau ir is tikruju...Jos cia kuria stebuklus. O as matyt trenkta busiu, kad svaigstu del karoliuku, del modelino ir del sidarbo...Patinka visos sios papuosalu kurimo sritys biggrin.gif Todel vyras mano vargsas, tenka jam kasdiena su manim vargt, beklausant, vertinant, remiant ir t.t. smile.gif
O kaip Jusu vyrai (vaikinai) vertina jusu kurybinguma? Palaiko?
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 02, 14:16)
Na o as nelabai dalyvauju pas bisirininkes pokalbiuose, bet esu baigusi verimo kursus, po kuriu kaip isprotejusi slojau karoliuku parduotuviu dezutes:)), nes kazkaip vienu metu uzkabines ziauriai mane buvo sis menas, nors ir dabar ne kuo maziau. Tada visai neseniai prisiminiau kaip budama paaugle pamaciau mamos atvezta is Lenkijos vokiska modelina "Suralin" (atrodo taip vadinosi). Tada abi su mama kibom daryti is to modelino praktiskai viska, nuo papuosalu iki zaislu... Mama mano dailininke, tai matau kaip ji kazka naujo kuria is kokios naujos medziagos ir as paskui ja neriu i kurybos subtilybes rolleyes.gif  tai va atsiminiau ta modelina ir galvoju tikriausiai supermamos mergaites jau seniai tokia tema turi darbuojasi, kuria...suradau ilindau ir is tikruju...Jos cia kuria stebuklus. O as matyt trenkta busiu, kad svaigstu del karoliuku, del modelino ir del sidarbo...Patinka visos sios papuosalu kurimo sritys biggrin.gif  Todel vyras mano vargsas, tenka jam kasdiena su manim vargt, beklausant, vertinant, remiant ir t.t. smile.gif

pokalbiuose ir as nedalyvauju,nes ta tema neturiu ka pasakyt blush2.gif skaitineju ir tiek ax.gif
Kadangi mano vyro darbas susiejes su kompiuteriais tai jam bet koks menas yra aukstasis pilotazas tongue.gif jam patinka tai ka as darau,ir netgi man rodos jis manim didziuojasi didis.gif Aisku jei pradeciau pirkti priemones be proto tai gal ir nepaglostytu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, auksarankes. Labai jus aktyviai snekuciuojat smile.gif tongue.gif . O-pa-pa, norejau pasakyt, kad man labai patiko, tas nertas "ireminimas", kodel kitiem uzkliuvo, nezinau,bet man atrodo, kad viskas ten puikiai dera spalva, gal siek tiek pacia faktura neiprasta toks derinys, bet tame ir novatoriskumas. Tikrai viskas labai super thumbup.gif . O del juvelyrikos, tai norejau pasakyt, kad kazkur Vilniuj maciau kursus jau pazengusiems, nelabai turiu laiko dabar, vakare paesikosiu. Lelijja, as tai juros isivaizduoju maisyta zalia su melynu, bet zalio daugiau gal g.gif , toks kaip turkio, kuris i zalsvuma. Nu, nalabai turbut padejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 02, 13:32)

Kadangi mano vyro darbas susiejes su kompiuteriais tai jam bet koks menas yra aukstasis pilotazas tongue.gif jam patinka tai ka as darau,ir netgi man rodos jis manim didziuojasi didis.gif Aisku jei pradeciau pirkti priemones be proto tai gal ir nepaglostytu rolleyes.gif

keista, maniškis irgi kompiuteristas lotuliukas.gif

bet MB tai žiūri ką darau, giria arba kritikuoja wub.gif gręžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijja @ 2007 10 02, 13:16)

iš saviškio sulaukiu tik palaikymo rolleyes.gif Nesu girdėjusi jokių priekaištų. Kaip ji sako - jeigu tik tau patinka tai, ką darai - tada super wub.gif
Atsakyti
nuvaziavo sesuo i parduotuve dailininkams, tai Fimo lako nebuvo, o pardavėjas patarė pirkti kažkokį kitokį 100 ml kainuoja 6,90 Lt. bandysiu gryžus kas ir kaip.
Ir tik šiandien prekes paimsiu, nes vakar nespėjau sad.gif
Atsakyti
pradejau ir as zaisti su fimu bigsmile.gif vakar visa vakara bandziau perkelti piesinuka su vaitspiritu, bet man niekaip nesigavo ir nesuprantu kodel, atrodo perskaiciau viska kas buvo rasyta ir viska darau teisingai.... unsure.gif
Bandziau kelti ir nuo laikrascio ir nuo zurnalo ir spausdinta rasaliniu printeriu, taciau ant fimo neliko visiskai nieko... doh.gif gal kas nors turi ideju kodel?
Atsakyti
Panašu, kad modelinu užsiima tik kompiuteristų žmonos smile.gif (maniškis irgi kompiuterastas) O jums modelinas ir rankdarbiai hobis ar darbas?
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2007 10 02, 15:07)
Panašu, kad modelinu užsiima tik kompiuteristų žmonos smile.gif  (maniškis irgi kompiuterastas) O jums modelinas ir rankdarbiai hobis ar darbas?

Na, o maniskis ne kompiuterastas, greiciau atvirksciai - jeigu kyla jam problemos pas mane skuba klaust:), kazkada labai kompais domejausi visokiais ten dizainais, siaip kaip kas. Dar ir dabar Mamos kompiuteri pasiskaitau. Ne esme. Tai va. O mano issilavinimas ir darbai visiskai nesusije su kuryba. Net nezinau kodel. Nors specialybe patinka, dziaugiuosi kad pasirinkau butent ja, kazkodel visi mano kad meninkai su diplomais (meniniu issilavinimu) gyvenime "neprasisuka", daznai neturi is ko gyvent, todel pradejau ieskoti kokia sritis man dar patiktu ir pasirinkau socialinius mokslus. O kuryba, kaip jau kazkur ir rasiau mane apkrete mano mama. Nuo pat mazens:).

O ta juros spalva, mano atrodo dar vadina turkio spalva taip? Zodziu man atrodo tiksliai neapibudinsi nes yra joje ir zydros spalvos ir zalsvos, bet tokia grazi grazi spalva gyli...
Atsakyti
chi o as kaip ir neturiu vyro - tikro ( su vyru skiriamės, o draugas kartu negyvena)

tai man laisve veikloje visiska, nors draugas jau greze skylutes karoliukams.
Atsakyti