O jei rimtai, tai kartais pateikdavau atskaitą atatinkamoje temoje. O pastarosiomis dienomis kaip ir biologė.
Man su ziemos saltuku, is mano turimu kvepalu, idealiai dera Guerlain "L`instant magic" bei Givenchy "Organza"
.
Kažkieno žiemos top'as

is sito imciau angela, opiuma ir flowerbomb
turint omeny, kad ne visus uosciau, aisku
turint omeny, kad ne visus uosciau, aisku
Sveikos, merginos, prisiskaicius cia forume apie kvepalus, nusipirkau Elizabeth Arden Beauty, kazkaip tas kvapas is pradziu kai dave pauostyt lyg ir nieko, o dabar tai ne sad.gif Visai nauji, turiu ir ceki. pirkau is EP. gal kuri noretu pirkt uz 60lt, 100ml. As is kauno.
Papildyta:
jei ka mano email texginte@yahoo.com
Papildyta:
jei ka mano email texginte@yahoo.com
Jaukūs, saldūs, žiemiški kvepaliukai Nina Ricci Nina
Žiemą norėčiau kvepėti Guerlain AA Winter Delice - saldūs, labai ryškus cinamonas ir vanilė
Ai, merginos, baikit apie žiemą - taip ir jaučiu ledinį dvelksmą kažkur į nugarą, nors dar vasara ką tik prasidėjo
Paslėpkit tą temą kol kas kur giliau...
Morepink, tau pasisekė - aš Winter Delice cinamono neužuodžiu, nors taip norėčiau - mėgstu cinamoną. Bet tai tikrai Kalėdoms tinkami kvepalai
Morepink, tau pasisekė - aš Winter Delice cinamono neužuodžiu, nors taip norėčiau - mėgstu cinamoną. Bet tai tikrai Kalėdoms tinkami kvepalai
Jau ruduo ant nosies galo. Kuo kvepėsime? Dabar kaip tik pasirodė nauji, labiau žiemiški šiltesni kvapai. Kokius rinksitės iš naujovių, ko laukiate ir kas turi pasirodyti artimiausiu metu?
QUOTE(mulberry @ 2008 06 15, 23:04)
Man rudeni labai einami Absolu ir CK Obsession. Apie pastaruosius tai vyresnis sunus pakomenduoja, kad rudeni visi namai rukytom desrom pakvimpa
aš dar nerandu patinkančio kvapo