Pernai kvėpinausi Lolita Lempicka Femme, šiemet ko gero taip pat. Dar užsisakiau Cristobal Balenciaga.
QUOTE(Morepink @ 2008 06 16, 10:17)
Žiemą norėčiau kvepėti Guerlain AA Winter Delice - saldūs, labai ryškus cinamonas ir vanilė 

noriu

tikriausiai chanel produkcija, kaip ir visada geriausia

O as usisakiau Chloe Chloe
Labai viliojantis kvapas.. nei su kokiais kvepalais nesumaisysi, isiskiriantis. Ir kolkas man tox "universalus" atrodo- bet kokiam metu laikui tinkamas

Rudeniui turiu Cristobal, Ted Lapidus, BLV, Amarige, Organza.
Aisku kai bus sauleta diena kvepesiu gaiviais
Aisku kai bus sauleta diena kvepesiu gaiviais

Rudeniui ir žiemai turiu melejoną kvepalų

Pamaniau, kad kur kas daugiau turiu kvapų šaltam metų laikui, nei šiltam

QUOTE(Morepink @ 2008 06 16, 10:17)
Žiemą norėčiau kvepėti Guerlain AA Winter Delice - saldūs, labai ryškus cinamonas ir vanilė 

O kur pirkai

QUOTE(Oliukė @ 2008 09 19, 17:28)
Pirkau sm išparduotuvėj, tik miniuką

Aš manau, šį rudenį dažniausiai kvepėsiu Cartier drakonu, Kenzo drambliu bei tigru, Dior hipnotiškais nuodais, Guerlain Mahora bei Insolence, CK euforija (nors dažniau turbūt žiemą ja kvepinsiuos). Man Faubourg 24 atrodo per šalti šiam laikui, bet nesu jų bandžius tokiu šaltu metu, gal visai nieko būtų
Lapkritį prie visų paminėtų prisijungs Dior įprasti nuodai, V&R gėlių bomba, Dunhill Desire.
Svajoju dar apie Rochas Alchimie ir Lalique Le Parfum, bet sąžinė liepia iš pradžių bent vieną buteliuką ištuštint prieš perkant sekantį

Lapkritį prie visų paminėtų prisijungs Dior įprasti nuodai, V&R gėlių bomba, Dunhill Desire.
Svajoju dar apie Rochas Alchimie ir Lalique Le Parfum, bet sąžinė liepia iš pradžių bent vieną buteliuką ištuštint prieš perkant sekantį

O kur drakono ieškoti?