Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai rudens žiemos sezonui

Pernai kvėpinausi Lolita Lempicka Femme, šiemet ko gero taip pat. Dar užsisakiau Cristobal Balenciaga.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 16, 10:17)
Žiemą norėčiau kvepėti Guerlain AA Winter Delice - saldūs, labai ryškus cinamonas ir vanilė ax.gif

noriu notworthy.gif
Atsakyti
tikriausiai chanel produkcija, kaip ir visada geriausia ax.gif
Atsakyti
O as usisakiau Chloe Chloe ax.gif Labai viliojantis kvapas.. nei su kokiais kvepalais nesumaisysi, isiskiriantis. Ir kolkas man tox "universalus" atrodo- bet kokiam metu laikui tinkamas wub.gif
Atsakyti

ESCADA signature manau kvepėsiu. biggrin.gif

Atsakyti
Rudeniui turiu Cristobal, Ted Lapidus, BLV, Amarige, Organza.
Aisku kai bus sauleta diena kvepesiu gaiviais wink.gif
Atsakyti

Rudeniui ir žiemai turiu melejoną kvepalų biggrin.gif Va, labai maloniai šiandien kvepiu Rochas Alchemie, po to krūva Guerlainų savo eilės laukia: Shalimar, Samsara, Vol de Nuit, Chamade nuostabusis, Nahema, o kur dar Cartier Le Baiser du dragon, ir Cristobal Balenciaga, ir L'Or de Torrente ir Hermes Ambre Narguille ir t.t. lotuliukas.gif

Pamaniau, kad kur kas daugiau turiu kvapų šaltam metų laikui, nei šiltam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 06 16, 10:17)
Žiemą norėčiau kvepėti Guerlain AA Winter Delice - saldūs, labai ryškus cinamonas ir vanilė ax.gif

O kur pirkai blush2.gif Noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 09 19, 17:28)
O kur pirkai blush2.gif  Noriu wub.gif

Pirkau sm išparduotuvėj, tik miniuką rolleyes.gif
Atsakyti
Mano rudeniukai bus Guerlain Samsara, Hermes Caleche ir 24 Faubourg, Kenzo tigras, Laura Bagiotti Roma (nors beveik visus juos naudoju ir vasarą, bet rudenį jie bus naudojamikur kas dažniau ir gausiau rolleyes.gif ). Dar noriu Guerlain Mahora ax.gif
Atsakyti
Aš manau, šį rudenį dažniausiai kvepėsiu Cartier drakonu, Kenzo drambliu bei tigru, Dior hipnotiškais nuodais, Guerlain Mahora bei Insolence, CK euforija (nors dažniau turbūt žiemą ja kvepinsiuos). Man Faubourg 24 atrodo per šalti šiam laikui, bet nesu jų bandžius tokiu šaltu metu, gal visai nieko būtų g.gif
Lapkritį prie visų paminėtų prisijungs Dior įprasti nuodai, V&R gėlių bomba, Dunhill Desire.

Svajoju dar apie Rochas Alchimie ir Lalique Le Parfum, bet sąžinė liepia iš pradžių bent vieną buteliuką ištuštint prieš perkant sekantį doh.gif
Atsakyti
O kur drakono ieškoti? ax.gif
Atsakyti