Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

QUOTE(renega @ 2008 05 22, 08:18)
Labutis! As irgi studijuoju vadyba VU. Gal gali man papasakoti apie baigiamuosius egzus,pasirinkau vadyba marketinga ir apskaita. Nebezinau nuo ko pradeti ir kaip. ACIU!

Labutis . O Kada tau egzas, man tai birzelio 7 diena.
Atsakyti
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2008 05 23, 14:15)

Labutis! man birzelio 5 diena,noretusi pasiruosti,nors zinoti apie ka skaityti.
Atsakyti
QUOTE(renega @ 2008 05 24, 10:01)
Labutis! man birzelio 5 diena,noretusi pasiruosti,nors zinoti apie ka skaityti.

parasyk i az savo ,meila
Atsakyti
Sveikutės,
papasakokit apie bankininkystės egzaminą pas Biką, ar labai sunkūs klausimai su klaidingais atsakymais būna? Atrodo, kad nemažai mintinai iškalt reikia.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2008 05 23, 13:15)

ir su manim pasidalint info nepamirskit ax.gif
Atsakyti
sveikutės,

gal kas iš jūsų darėte namų darbą informacinių technologijų, kur reikia ekonominį uždavinį exceliu padaryti? Esu vadybos išlyginamosiose ir neraukiu visiškai kaip spręsti jį, reiktų pagalbos - konsultcijos virtualios ar panašiai biggrin.gif Žinau,kad uždaviniai kasmet pas tą dėstytoją skiriasi tai nesinori kopijuoti kokio darbo, tik bent suprasti esmę 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
Ar puošitės per diplomų įteikimą mantijomis? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasiteirauti studijuojanciu ar siaip zinanciu apie pokolegines studijas VU- ar ten priima tik baigus vadyba ar galima patekti ir is kitu specialybiu? Ar priimtu tarkim i verslo vadybos studijas baigus kolegijos reklamos vadyba?Ir kiek metu truktu-2 ar 3?
Busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 05 29, 09:38)
Sveiki,
norejau pasiteirauti studijuojanciu ar siaip zinanciu apie pokolegines studijas VU- ar ten priima tik baigus vadyba ar galima patekti ir is kitu specialybiu? Ar priimtu tarkim i verslo vadybos studijas baigus kolegijos reklamos vadyba?Ir kiek metu truktu-2 ar 3?
Busiu dekinga uz info 4u.gif

Manau, kad reiktų studijuot 3 metus, bet protingiausia būtų pasiskambinti į VU ir pasiklaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2008 05 29, 10:44)
Manau, kad reiktų studijuot 3 metus, bet protingiausia būtų pasiskambinti į VU ir pasiklaust  4u.gif

sveikutes koleges ir ne tik, siaip i 3 metu studijas priemimas jau pasibaige.Dar galite paduoti prasyma i 2 metu grupe, tik reikia buti baigus kolegija (t.y aukstaji neuniversitetini jau su islyginamosiosmis studijomis kolegijoje). Jei balas auktas sansu patekti tikrai yra. Nors praeitais metais man nepasiseke....pacios dokumentu priemejos stebejosi. O siais patare paduoti ir i 3 ir i 2 m. Tai i 3 patekau, o kitas atsakymas liepos pradzioje. Apsilankykite VU Ekonomokos fakulteto internetiniame pusl. ir ten visa info rasit. Sekmes (ir man dar galit palinket) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anit @ 2008 05 28, 22:18)
Labukas visoms,
Ar puošitės per diplomų įteikimą mantijomis?  4u.gif

mes nusprendem, kad per akis ir kepuriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(snieguole1972 @ 2008 05 29, 18:34)
Sekmes (ir man dar galit palinket) 4u.gif

Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

kreipiuosi pas jus pagalbos blush2.gif noriu stoti i vu magistra bet kadangi baigus esu kita universiteta tai laikysiu stojamuosius ir labai reiketu keletos konspektu blush2.gif is valstybes finansu ir pinigu ir kredito ko nors is vu destytoju paskaitu smile.gif

atsilyginsiu blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti