Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

Noriu, kad uzpildytumete anketa. Labiausiai noriu, kad atsakytu tie, kurie susije su aplinkos tarsos leidimais (ATL)
http://www.publika.l...77c37ab71a.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vedeja: 02 gegužės 2008 - 10:58

laba merginos gal kartais turit testo pavyzdi. kaip tik man bus egzas pas pranuli marketingo uz savaites, praeitais metai neislaikiau pas ji tai liko skola, tai bandysiu siais gal pavyks. nes vienintelis egzas ir teliko. is anksto dekoju kas gali padeti.
Atsakyti
QUOTE(rasutl @ 2008 04 12, 18:36)
Sveikutės.  Labai norečiau gaut pagalbos. Aš mokausi vadybos poišlyginamųjų. Bus egzaminas organizacijų teorija pas dėstytoja Kulvinskiene. Gal kas galėtu papasakoti daugiau apie šį egzaminą. Kiek buvo klausimu? Ar sunkus? Lauksiu zinuciu.

Merginos gal kas mokosi vu verslo vadyba ir administravima papildomuose kursuose.labai prasau atsiliepkite. As noreciau suzinot gal kas susigarzinot mokescius uz 2007 metus jau. nes as viska uzpildziau o man mokesciu inspekcija aiskina kad as nieko negaliu susigrazint , kadangi cia papildomo kursai, o vu as teiravausi ir jie aiskina kad galima susigrazint taip kaip cia yra gal kas susidure su tuo ? labai prasau padekit, nes noriu issiaiskint kaip cia yra, nes vu sako kad galiu o mokesciu inspekcija sako , kad as negaliu? Tai kur cia teisybe\
Atsakyti
Sveikos
sunglasses2.gif

Gal kuri atsimenat Makroekonomikos egzamino klausimus pas Gylį? blush2.gif Labai sudėtinga mokytis, kai neaišku kas ir kaip........ ir tas konspektas toks nemažas blush2.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(@egle@ @ 2008 05 12, 15:59)
Sveikos
sunglasses2.gif

Gal kuri atsimenat Makroekonomikos egzamino klausimus pas Gylį?  blush2.gif  Labai sudėtinga mokytis, kai neaišku kas ir kaip........ ir tas konspektas toks nemažas  blush2.gif  help.gif

Namie pabandysiu paieskot gal ka rasiu
Atsakyti
Mergaites gal kas darete socialines statistikos darba, kybo skola verysad.gif Net neisivaizduoju, kaip daryt ir skaiciuot, jei net su exceliu nemoku naudotis blush-anim-cl.gif galeciau ir sumoketi ax.gif
zivkekaunas@yahoo.com
Atsakyti
sVEIKI,
gal kas rasete darba "Finanine analize biudžetineje istaigoje"

Labai skubiai reikia. Gal kas gali padeti? Atsilyginsiu blush2.gif
Atsakyti
Jo, merginos Gylys tai ziaurus.... Nusirasyti tai net nebandykit pas ji. Kiek atsimenu tai kl. pas ji buvo atviri, rasai kaip rasinieli. O kokie konkreciai sunku jau prisiminti. As gavau 6
Atsakyti
Sveikutės. Labai norečiau gaut pagalbos. Aš mokausi vadybos poišlyginamųjų. Bus egzaminas organizacijų teorija pas dėstytoja Kulvinskiene. Gal kas galėtu papasakoti daugiau apie šį egzaminą. Kiek buvo klausimu? Ar sunkus? Lauksiu zinuciu.

Kulvinskiene tai nebloga
Atsakyti
Mergaites sveikutes! Turiu nekuklu klausima, gal kas turit makroekonomikos uzdaviniu su sprendimais.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laaaaaaaaabai reikia ax.gif SOS 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
Na pagaliau ir mano mokslai jau i pabaiga. Teliko vienas egzaminas ir tuoj baigiamasis doh.gif Studijuoju ekonomika. Įdomu kaip kitos merginos pasirinko dalykus baigiamajam? Aš pati ėmiau abu dalykus pas Čepienę ir Biką, bei valstybės ekonomine politiką. Miškinio kažkodėl pabijojau............
Atsakyti
QUOTE(Zip @ 2007 09 18, 08:02)
Sveikutės  4u.gif

baigiau EF bakalaurą (vadybos kryptis), jei reikės kokios info, visada su malonumu padėsiu  mirksiukas.gif

Labutis! As irgi studijuoju vadyba VU. Gal gali man papasakoti apie baigiamuosius egzus,pasirinkau vadyba marketinga ir apskaita. Nebezinau nuo ko pradeti ir kaip. ACIU!
Atsakyti